Ποιές είναι οι δύο σειρές που... ( Getta Robo & Kyoryu Daisenso Aizenborg )

naruto2701

RetroN00b
Joined
25 Ιουν 2010
Μηνύματα
11
Αντιδράσεις
0
Να χαιρετησω κι εγώ όλη την κοινότητα. Πολύ ωραίο το σπίτι σας. Να θέσω κι εγω τις ερωτήσεις μου.

Ψάχνω δύο σειρές:

1. Στην πρώτη, τρία σκάφη σχημάτιζαν ένα μεγάλο ρομπότ που πολεμούσε εναντίον άλλων ρομπότ απο το διάστημα (νομίζω). Θα μου πείτε τώρα : Καλά τώρα κάτι μας είπες. ΟΚ, επιπλέον πληροφορίες: ανάλογα με το ποιο απο τα τρία σκάφη σχημάτιζε το κεφάλι, μπορούσαν να δημιουργήσουν τρία διαφορετικά ρομπότ. Νομίζω ότι το κίτρινο το ρομπότ λέγονταν Ποσειδώνας και αναλάμβανε όταν είχαν υποθαλάσσιες επιχειρήσεις. Τα άλλα δύο ήταν κόκκινο και μπλε (νομίζω).

2. Στη δεύτερη τα μέλη της ομάδας (οδηγώντας οχήματα) αντιμετώπιζαν δεινόσαυρους, οι οποίοι όμως πρέπει να ήταν μινιατούρες. Θυμάμαι σίγουρα πως κινούνταν ανάμεσα σε κτίρια, τα οποία πρέπει να ήταν μινιατο΄θρες επίσης. Είχα δει μόνο ένα-δύο επεισόδια στα οποία αντιμετώπισαν ένα στεγόσαυρο(που τον νίκησαν κόβοντας τα ραχιαία πτερύγια) και ένα πλάσμα που έμοιζε με νυχτερίδα και ήλεγχε τα ποντίκια στην πόλη.

[edit] Μια και βρέθηκαν οι τίτλοι και έχουν ξανασυζητηθεί το θέμα κλειδώνεται :) [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για το δεύτερο αν εννοείς το Attack of the Super Monsters τσέκαρε το εδω

Το πρώτο νομίζω το έχουμε συζητήσει πάλι αλλά μου διαφεύγει. Θα επανελθω....
 
Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες και ταυτόχρονα έγκυρες απαντήσεις. Το retromaniax.gr είναι ένας πραγματικός θησαυρός.

Συμφωνώ με όσους υποστηρίζουν πως σήμερα τα παιδικά προγράμματα δεν έχουν ταυτότητα. Δυστυχώς το σχέδιο δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο ήταν παλιότερα. Σήμερα οι ήρωες μοίζουν περισσότερο με καρικατούρες παρά με ανθρώπους. Έβλεπα πριν απο λίγες ημέρες ένα επεισόδιο απο ThunderCats. Έχουν κάνει φοβερή δουλειά στους μύες των χαρακτήρων. Σήμερα ή καταφεύγουν στο να κάνουν τους χαρακτήρες τετράγωνα με μάτια και πόδια(SpongeBob) ή οι χαρακτήρες είναι τελείως επίπεδοι. Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι με την είσοδο των υπολογιστών ο καθένας το παίζει καλλιτέχνης επειδή μπορεί και ζωγραφίζει περιγράμματα ανθρώπων.
 
Πίσω
Μπλουζα