Ποια γυμνή εμφάνιση σας έκανε εντύπωση?

johnalepou

Human RetroDatabase
Joined
28 Αύγ 2006
Μηνύματα
3.362
Αντιδράσεις
530
Εμένα μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση όταν μικρός είχα παρατηρήσει στο πρόγραμμα της TV σε μια πολύ μικρή φωτογραφία το ένα στήθος της Αλίκης να εξέχει από το φόρεμα της στην ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. Η σκηνή αυτή δεν υπάρχει στην ταινία βέβαια!
 
σε μια σκηνη που η Μαιρη Χρονοπουλου εμφανιζεται ημιγυμνη (μονο κυλοτακι φοραει),επαιζε με τον Κουρκουλο αλλα δε θυμαμαι τον τιτλο της ταινιας,ισως να ηταν η ταινια" κοινωνια ωρα μηδεν" ;!

Επισης δε μου αρεσε που η Βουγιουκλακη στην ταινια " κατασκοπος Νελλη" εμφανιζεται γυμνοστηθη στη σκηνη που ειναι στο κρεβατι με τον Γεωργιτση
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μου είχαν κάνει εντὐπωση η γυμνόστηθη Έλενα Ναθαναήλ στην "Αναζήτηση", όταν την είχα πρωτοδεἰ μικρός στην τηλεόραση, και η Ζωἠ Λάσκαρη στα ασπρόμαυρα δράματα του Δαλιανίδη ("Ο κατηφορος", "Ίλιγγος", "Στεφανία" κλπ.).
 
Η Ζωή Λάσκαρη στη Στεφανία εκεί που τη γδύνει ο νεαρός και μετά τη μοιράζονται οι φίλοι.

Η Αλίκη στην Κατάσκοπο Νέλη στη σκηνή που είναι γυμνόστηθη.
 
Ξέχασα να πω ότι πολύ με είχε εντυπωσιάσει η γυμνή Ζέτα Αποστόλου στο μπάνιο που έκανε σε ένα βαρέλι στην ταινία "Το χώμα βάφτηκε κόκκινο". Επίσης, είχα ψιλοσοκαριστεί, σε παιδική ηλικία, όταν είχα δει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο "Δόλωμα", την Τζένη Καρέζη στη "Λόλα", την Γκέλλυ Μαυροπούλου στο "Ο δρόμος με τα κόκκινα φώτα" και τη Νόρα Βαλσάμη στο "Οι βάσεις και η Βασούλα": οι ημίγυμνες εμφανίσεις τους ήταν πολύ "σοφτ", αλλά αυτές ειδικά τις τέσσερις πρωταγωνίστριες δεν μπορούσα με τἰποτα να τις δω ως πόρνες, επειδή τις είχα συνηθίσει σε άλλου τύπου ρόλους.
 
Η "Στεφανία" (μια από τις λατρεμένες μου ελληνικές ταινίες) είχε πολλές ενδιαφέρουσες σκηνές γυμνού. Προσωπικά με είχε εντυπωσιάσει περισσότερο η σκηνή της έξέγερσης στο αναμορφωτήριο όπου η μελαχροινή κοπέλα στην ταράτσα του ιδρύματος πετάει τα ρούχα της και πέφτει στο κενό!
 
Της Μάρως Κοντού, στο μια Ιταλίδα στην Κυψέλη...
 
Της Καιτης Γρηγορατου στον Βαλτο που τρεχει γυμνοστηθη παρεα με τον Αλεξανδρο Αντωνοπουλο.

Το απολυτο σοκ για μενα! Φταιει μαλλον το γεγονος οτι την ηθοποιο την ειχα γνωρισει αρχικα ως Θοδωρουλα στη Λεηλασια μιας ζωης και οσο να' ναι δυσκολευτηκα να τη δω υστερα στο αλλο ακρο.
 
Χμμ... κριμα που δε βλεπω παλιες ελληνικες ταινιες #) :D
 
Βάλτε μας εικόνες για να κρίνουμε αν αξίζει τον κόπο. :p
 
bambinella 100 είπε:
Της Καιτης Γρηγορατου στον Βαλτο που τρεχει γυμνοστηθη παρεα με τον Αλεξανδρο Αντωνοπουλο..
Μωρέ ... όλα τα γυμνά που βλέπουμε σε αυτήν την ταινία είναι καταπληκτικά !!! Αντί να παρουσιάζονται "πρόστυχα", θα έλεγες ότι ανιχνεύεται σε αυτά μια "υποδόρια" ποιητική διάθεση !!! Αντί να σε κάνουν να νιώθεις "ηδονοβλεψίας", σε κάνουν να νιώθεις "ποιητής", και "κοινωνός της υψηλής τέχνης του κινηματογράφου" !!! Σε αυτό συμβάλλει,φυσικά, η "περιρρέουσα ατμόσφαιρα" : ο βάλτος με το βουλιαγμένο αεροπλάνο, το καλύβι, το "άπαιχτο" φυσικό τοπίο που γυρίστηκε η ταινία .... Μέγα Respect στον Ντίνο Δημόπουλο ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχαχα, βρε Ρίνους, άπαιχτες οι γλαφυρές περιγραφές σου σε όλα τα θέματα. Μασκότ θα σε κάνουμε στο τέλος! #)
 
Από μεταγενέστερη ταινία, βέβαια : Η Μαρία Παπαλάμπρου ("Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή") που νομίζω αναφέρεται "Λάμπρου" στους τίτλους, νέα και άγνωστη τότε, μαζί με τον επίσης άγνωστο Θοδωρή Αθερίδη, στην ταινία "Μ' αγαπάς;" του Πανουσόπουλου, γυμνοί στις καλαμιές του Έβρου. Τρομερά "ελεύθερη" γυμνή σκηνή, χωρίς τίποτα το πρόστυχο. Σαν να βλέπεις κόσμο σε παραλία γυμνιστών. (Α, ναι, πάιζει και μια κατσίκα...)
 
H Ναθαναηλ στο Φοβο. Δεν περιμενα να ειναι τοσο αποκαλυπτικη. Με εξεπληξε ευχαριστα :)
 
Υπάρχει μια πολύ παλιά ασπρόμαυρη κωμωδία, δεν θυμάμαι τίτλο, στη σκηνή που έχω υπ' όψη μου όμως συμμετέχει και ο Γκιωνάκης. Η Ζέτα Αποστόλου παίζει ένα μικρό ρόλο και σε κάποια στιγμή την δείχνει να κάνει μπάνιο και δείχνει και το στήθος της. Όχι φευγαλέα για κλάσμα του δευτερολέπτου, κανονικά. Η Αποστόλου γενικά έκανε τολμηρές εμφανίσεις, δεν με παραξένεψε αυτή, αλλά το ότι ήταν σε "οικογενειακή" κωμωδία.

Βλέπω ότι Αποστόλου έχει παίξει σε πολλές κωμωδίες και με τον Γκιωνάκη έχουν συνυπάρξει μαζί σε 3 τουλάχιστον. Δεν είναι το "10 μέρες στο Παρίσι", το είδα πρόσφατα, οπότε ίσως είναι το Βλακόμουτρο (1965) ή "Ο άντρας της γυναίκας μου" (1962). Θα ψήφιζα το πρώτο, ως μεταγενέστερο
 
Οποιαδήποτε γυμνή εμφάνιση της Ζέτας Αποστόλου.
 
Να πω Λάσκαρη, ειχε κορμί θεικό!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα