Ποια κονσόλα θα αγοράζατε καθαρά από συλλεκτική άποψη;

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.924
Σκοπός του thread είναι να δούμε ποιες κονσόλες κατά τη γνώμη σας είναι συλλεκτικές και σε βάθος χρόνου θα είναι ωραίο να έχει κάποιος στην κατοχή του. Να αναφέρετε και ήδη όσες έχετε φυσικά. Προσωπικά θα ήθελα να έχω το Multi Mega, Mega CD 1o μοντέλο, το 32x και το Nomad από Sega. Επίσης από Nintendo το Virtual Boy. Ακόμη Turbo Express από φορητά ίσως και Atari Lynx.
 
Μια κονσόλα που ποτέ δεν είχα γιατί από την αρχή της το 1991 ήταν η πιο ακριβή από όλες. Το καθαρόαιμο arcade στο σπίτι, το Neo Geo AES.
 
Θα γινω μιζερος αλλα ποτε δεν αγορασα κονσολα για την συλλεκτικη της αξια. Τις τσιμπησα για να παιζω.

Η μονη που πραγματικα μου λειπει (οχι απο τη συλλογη αλλα απο απωθημενο) και θελω καποια στιγμη να αποκτησω ειναι ενα PC Engine
 
Αν και δεν ευτύχησα να έχω ποτέ κονσόλα ,θα ήθελα πολύ το πρώτο playstation να είχα...και πιο παλιά της Atari, Nintendo (αυτό που διαφήμιζε το 1992,που έδινε δώρο το Donkey Kong Country)
 
Multi Mega ,Nomad και μενα μαζι με το Jaguar CD ,αυτα μου λειπουν απο οσα ηθελα.
Πλεον δεν βλεπω να τα αποχτω ,κατι οι τιμες κατι τα χρονια ,παιζουν μπαλα οι νεωτεροι πια.
 
Θα γινω μιζερος αλλα ποτε δεν αγορασα κονσολα για την συλλεκτικη της αξια. Τις τσιμπησα για να παιζω.

Η μονη που πραγματικα μου λειπει (οχι απο τη συλλογη αλλα απο απωθημενο) και θελω καποια στιγμη να αποκτησω ειναι ενα PC Engine
Καθόλου μίζερος δεν γίνεσαι και συμφωνώ ότι θέλω να παίζω ό,τι αγοράζω αλλά όσο περνάει ο καιρός και την έλλειψη ελεύθερου χρόνου ας έχω τουλάχιστον μια ωραία συλλογή να τη βλέπω...
 
Αλλη μια ψηφος στο Νeo Geo.

Tωρα εχω και μια πλακετα MVS οποτε θα ταιριαζε και ενα AES.
 
Oτι κονσολα υπαρχει και δεν υπαρχει την εχω δεν με λειπει καμια και οχι για συλεκτικους λογους αλλα μαχημες για να παιξω οποτε γουσταρω.Εκτος βεβαια απο κανενα xbox καθαρα για ιδεολογικους λογους.Νeo Geo Aes και κατι τετοια δεν με απασχολουν εχω την καμπινα μου και mame σε δυο PC και ενα λαπτοπ οποτε ειμαι καλυμμενος απο arcades.Η μοναδικη κονσολα που θελω σαν τρελος να αποκτησω καποια στιγμη ετσι απλα γιατι γουσταρω ειναι το Panasonic Q να το εχω απεναντι σε μια γυαλα μεσα φωτιζομενη με κανα μπουρδελε φως και να το χαλβαδιαζω :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:
 
Η μοναδικη κονσολα που θελω σαν τρελος να αποκτησω καποια στιγμη ετσι απλα γιατι γουσταρω ειναι το Panasonic Q να το εχω απεναντι σε μια γυαλα μεσα φωτιζομενη με κανα μπουρδελε φως και να το χαλβαδιαζω :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Κλαιωωω.... :biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Εδώ κάτι δεν πάει καλά. Το θέμα μάλλον μεταφέρθηκε αφού δεν γίνεται το 2020 να μιλάω για Multi Mega και 32x όταν τα έχω ήδη εδώ και χρόνια!!
 
Από τα gaming στρατόπεδα, κινούμαι μεταξύ Sony & Nintendo οπότε, οι επιλογές μου, για κονσόλες που θα ήθελα να έχω ως συλλεκτικές, θα ήταν οι εξής: SNES, PlayStation και σε αυτά, αν και είμαι λίγο εκτός χρονολογικών ορίων, θα επέλεγα και το GameCube.
 
Θα ήθελα ένα Atari 2600 με πολλές κασέτες
Η μόνη κονσόλα που έχω τώρα είναι ένα PS3. Ελάχιστα όμως έχω παίξει.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα