Ποια παιχνίδια θα παίζατε και έπειτα τον τερματισμό και ποια όχι

Κρίμα που δεν επιτρέπεται να γράψω για αμιγκα θα έγραφα τουλάχιστον 50 φολες που δεν θα ξαναεπαιζα σήμερα. 

Απο κονσόλες-arcade θα έπαιζα ξανά

MGS1 PS1

Cave story (PSP)

Shinobi mame

Minish cap gba

Black tiger mame

Devil may cry 1 PS2

Δεν θα ξαναεπαιζα

MGS2 (πολύ βίντεο..)

Tiger road mame. Κάτι με χαλάει σε αυτό το παιχνιδι, μάλλον δεν είναι τυχαίο που δεν το θυμάται σχεδόν κανένας πλέον ουτε αναφέρεται πουθενά.

Chuck rock 1-2 είναι πατάτες κατα τη γνώμη μου. Όταν ημασταν 13-14 μπορεί να μας άρεσε ο φτωχός σχεδιασμός και τα χαζα επίπεδα σήμερα όχι.

Σίγουρα είναι και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα
Εγω παντως το Tiger Road οχι απλα το θυμαμαι αλλα το λιωνω σχεδον καθε μερα.To θεωρω εξαιρετικο παιχνιδι και το προτιμω χιλιες φορες περισσοτερο απο διαφορα αλλα χιλιοπαιγμενα arcades.
 
Δεν είναι κακό αλλά δεν είναι ιδιας ποιότητας με black tiger, shinobi και άλλα κατα τη γνώμη μου. Μάλλον είναι πολύ δύσκολο για τα γούστα μου και δεν μου κανει κλικ το όλο σκηνικό και το gameplay του.
 
Kαλα σαν το πολυαγαπημενο Black tiger και το shinobi δεν ειναι συμφωνω απολυτα σαυτο αλλα γενικα ειναι καλο παιχνιδι δεν μπορω με τιποτα να το βαλω μαζι με αλλες φολες για παραδειγμα.
 
Το Black Tiger ειδικα είναι έπος, στα top 5 η στη χειρότερη top 10 arcade που έχω παίξει. Ανώτερο απο πολλά αλλα της capcom που πολύ συχνα αναφέρονται όπως Cadillacs, Final fight και άλλα και πολύ ανώτερο απο κάτι Rygar που πρωι βράδυ ακούς παντού. Τα έχει όλα, γραφικαρες-ήχο και gameplay που σήμερα δεν το βγάζουν οι σημερινοί δημιουργοί ουτε 10 χρόνια να φτιάχνουν ενα παιχνιδι. Η πλάκα είναι οτι ενω είναι ενα απο τα καλυτερα της capcom ίσως το καλυτερο παιχνιδι για μένα δεν έχει καθόλου ports μονο κάτι της πλάκας για Amiga-ST και 8μπιτα.
 
Το Black Tiger ειδικα είναι έπος, στα top 5 η στη χειρότερη top 10 arcade που έχω παίξει. Ανώτερο απο πολλά αλλα της capcom που πολύ συχνα αναφέρονται όπως Cadillacs, Final fight και άλλα και πολύ ανώτερο απο κάτι Rygar που πρωι βράδυ ακούς παντού. Τα έχει όλα, γραφικαρες-ήχο και gameplay που σήμερα δεν το βγάζουν οι σημερινοί δημιουργοί ουτε 10 χρόνια να φτιάχνουν ενα παιχνιδι. Η πλάκα είναι οτι ενω είναι ενα απο τα καλυτερα της capcom ίσως το καλυτερο παιχνιδι για μένα δεν έχει καθόλου ports μονο κάτι της πλάκας για Amiga-ST και 8μπιτα.
Eτσι ακριβως εχουν τα πραγματα και ειχα γραψει και review εδω μεσα και αν θυμαμαι καλα ειχες ποσταρει και ειχες πει πως τοτε ειχες αρχισει να το παιζεις η κατι τετοιο τελως παντων.Οσο για το Rygar που ειπες και δω συμφωνω απολυτα πιο rygar τωρα μπροστα στο Black Tiger δεν πιανει μια σε ολους τους τομεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το ηξερα απο φωτογραφιες στα περιοδικα αλλα στο χωριό που έμενα το black tiger δεν το είχαν φέρει ποτε ουτε είχα την (μάπα) έκδοση για αμιγκα έτσι επι της ουσίας το παιχνίδι το έπαιξα μόλις έγινε διαθέσιμο στο mame και εκεί που άρχισα να λιωνω σε αυτό το παιχνίδι ηταν σε μια έκδοση του mame στο PSP. Πορωση μεγαλη. Και σήμερα μόλις βρω χρονο θα κάτσω μια στο mame να γουσταρω ξανά 
 
Εμας στο χωριο η μια και μοναδικη καφετερια που ειχε ηλεκτρονικα εφερνε τα πιο γνωστα που κυκλοφορησαν απο τελη 70 εως αρχες 90 αλλα ποτε δεν εφερνε καποιο νεοτερο.Ο τυπος που εφερνε τα παιχνιδια κλπ δεν ειχε τιποτα καινουργιο.Το Black tiger παντως το ειχαμε για αρκετα μεγαλα χρονικα διαστηματα οποτε το λιωσιμο πηγαινε συνεφο.
 
Εκεί που εμένα εγώ  είχε 3-4 μαγαζια που φέρνανε πολλά ηλεκτρονικά και μάλιστα καινούρια αλλά ποτε δεν είδα black tiger, rygar και πολλά άλλα. Εννοείται οτι αν είχαν φέρει τέτοια παιχνιδαρα θα είχα κανει τεράστιες καταθέσεις. 

Τα ηλεκτρονικά τα έφερνε ένας προμηθευτής απο μεγάλη πόλη του νομού και στην ουσία τα νοίκιαζε στα μαγαζιά με ποσοστά, έφερνε οτι περίσσευε. Το black tiger μάλλον το λιωνανε στην πόλη. Έτυχε φαση όταν απαγόρευαν τα arcades και είχε φέρει όλο το στοκ του στο χωριό σε μια τεραστια αποθήκη σαν εργοστάσιο οπου είχα μπει μαζί με ενα φιλο που είχε παλιά μια απο τις καφετεριες και είχε εκατοντάδες καμπίνες και πλακέτες μάλιστα μου είπε πάρε μια πλακέτα οποία θες δώρο και αντί να σηκωσω 2 καμπίνες έλεγα τι να τα κάνω τοτε άχρηστα είναι. Αυτά γύρω στο 2005. Τώρα δεν υπαρχουν η αποθήκη έχει γίνει μαγαζί ποιος ξέρει τι απέγιναν. Όπως και να χει είμαστε καλυμενοι με το mame.
 
Εχω τερματισει απειρες φορες παιχνιδια απο arcades και ρετρο κονσολες.

Και τωρα με τις crt γραφικαρες που εχω στα ρετρο ξαναπαιζω πολλα παιχνιδια οχι μονο επειδη ειναι παιχνιδαρες αλλα για να χαζευω και τα μαγευτικα crt γραφικα της δεκαετιας 80 - 90.

donkey kong country - final fight - asterix (arcade) - caveman ninja - street fighter 2 - un squadron - super mario bros - mortal kombat - revolution x - lethal enforcers 1-2 - super mario bros 3 - the punisher - shinobi - shinobi legions - super mario world - castlevania (nes snes) και η λιστα τελειωμο δεν εχει.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εκτος τα 2d ρετρο των 90ς μετα ακολουθουν και παλια παιχνιδια απο τα 00ς που εχω παιξει και αλλες φορες και ειναι αρκετα οπως gears of war 1 - 2 , halo 3 , gran turismo 4 , virtua fighter 4 , pgr4 , alan wake , το φωτορεαλιστικο fps crysis , half life 2 , outrun 2 , after burner climax , Colin McRae: Dirt 2 , GameCupe resident evil 1 remake , resident evil 4 , resident evil zero - αν και δεν το εχω τερματησει αυτο - , fzero gx , virtua fighter 5 , gt4 , tekken 4 , ace combat 5 ,panzer dragoon orta ,resident evil code veronica , shenmue 2 , head hunters κ.α πολλα.

Τωρα ξαναπαιζω το εξαιρετικο call of juarez bound in blood στο xbox 360 με ωραιες μαχες shooting και με γραφικα που με μαγευουν στην crt tv 21" και το σαγονι μου στο πατωμα.
 
Πίσω
Μπλουζα