Ποιες ρετροδιαφημίσεις θέλετε να βλέπετε στο youtube;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

katerinak

Expert
Αντιδράσεις
3.191
Η δημοσκοπηση ειναι πολλαπλης επιλογης και το ερωτημα ειναι :

τι ειδους ρετροδιαφημισεις παρακολουθειτε στο youtube ;

1.με τροφιμα / ποτα

2.με ειδη υγιεινης

3.με απορρυπαντικα / καθαριστικα

4.με ηλεκτρικες συσκευες

5.με αυτοκινητα

6.με παιχνιδια

7.με αρωματα γυναικεια / αντρικα

8.με τρέιλερ ταινιων / σηριαλ

9.με κοινωνικα μηνυματα

10.άλλες

Γεια σου,δεν έχει μπει η δημοσκόπηση όμως!Εγώ παρακολουθώ με παιχνίδια!

thebest20 είπε:
Γεια σου,δεν έχει μπει η δημοσκόπηση όμως!Εγώ παρακολουθώ με παιχνίδια!
γεια και σε σενα :) ναι το ξερω οτι δεν ειναι ακομα ετοιμη,για να ψηφισεις πρεπει να περιμενεις να την ετοιμασει η Kambia οταν μπορεσει

Έτοιμη είναι. Μπορείτε να ξεκινήσετε να ψηφίζετε :)

Ψηφισα τροφιμα, απορρυπαντικα και αρωματα. Ειδικα στα τελευταια εχω μεγαλη αδυναμια!

Υπαρχουν στο ΥΤ διαφημισεις με ειδη υγιεινης; Δεν ετυχε να δω ποτε, μπανιερες και νιπτηρες.

bambinella 100 είπε:
Ψηφισα τροφιμα, απορρυπαντικα και αρωματα. Ειδικα στα τελευταια εχω μεγαλη αδυναμια!Υπαρχουν στο ΥΤ διαφημισεις με ειδη υγιεινης; Δεν ετυχε να δω ποτε, μπανιερες και νιπτηρες.
bambinella στα ειδη υγιεινης νομιζω οτι περιλαμβανονται και οι σερβιετες,τα σερβιετακια κλπ

διαφημιση με μπανιερες και νιπτηρες ειδα σε καποιο τοπικο καναλι που διαφημιζε μαγαζια με ειδη υγιεινης,ισως να υπαρχει κατι και στο youtube

Kambia ευχαριστω πολυ που ετοιμασες τη δημοσκοπηση :)

Α, τοτε εννοεις ειδη Ατομικης Υγιεινης. Υπαρχει διαφορα.

bambinella 100 είπε:
Α, τοτε εννοεις ειδη Ατομικης Υγιεινης. Υπαρχει διαφορα.
οταν εφτιαχνα τη λιστα σκεφτηκα να γραψω "ειδη προσωπικης υγιεινης" αλλα τελικα το αλλαξα σε "ειδη υγιεινης" σε περιπτωση που καποιος θελει να συμπεριλαβει κι αλλες διαφημισεις που δεν αφορουν μονο στην ατομικη υγιεινη

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
#6...και δεν θελω...ΟΥ!!!! :boss:

stayros είπε:
#6...και δεν θελω...ΟΥ!!!! :boss:
κι εμενα μ αρεσουν οι διαφημισεις με τα παιχνιδια,οταν ερθει η ωρα θα τις ψηφισω χωρις ντροπες :)

αλλωστε ολοι κρυβουμε μεσα μας ενα παιδι :flower:

Ψήφισα ''τρόφιμα-ποτά'' και ''παιχνίδια''...

ψηφισα κι εγω : μ αρεσει πολυ να παρακολουθω διαφημισεις με παιχνιδια αλλωστε γι αυτο ανοιχτηκε και σχετικο θρεντ :)

το ιδιο ισχυει και για τις διαφημισεις με τροφιμα, ιδιαιτερα αυτα που τρωγαμε ως παιδια

Βλεπω και διαφημισεις με απορρυπαντικα/καθαριστικα αλλα και διαφημισεις με αρωματα

Εκεινες οι διαφημισεις που αποφευγω ειναι με τα αυτοκινητα,τις βαριεμαι αφανταστα..

1.Παιχνιδια (μπορω να καθομαι να τις χαζευω για ωρες!)

2.Τροφιμα / Ποτα

3.τρέιλερ ταινιων / σηριαλ (για να βλεπω οτι τοτε προβαλλαν ωραια προγραμματα)

4.απορρυπαντικα / καθαριστικα (γιατι τα σλογκαν των χαρουμενων νοικοκυρων ειναι εθιστικα!!!!) :P

Ψήφισα "με τρόφιμα-ποτά". Τα παιχνίδια είχαν ωραίες διαφημίσεις, αλλά μέχρι μια εποχή. Μετά έγιναν γρήγορες, φωναχτές και "κινηματογραφικές", με πολλά graphics και έντονες φωνές, όπως και τα σύγχρονα κινούμενα σχέδια. Θα έλεγα βλαβερές για τα παιδιά, τουλάχιστον με τα κριτήρια που εγώ έχω μεγαλώσει. Ειδικά εκεί πριν από το Δεκέμβριο, που απαγορευόταν η προβολή τους και συνωστίζονταν η μια πίσω από την άλλη, θα πρέπει να φτιάχτηκαν οι χειρότερες διαφημίσεις που υπήρξαν ποτέ, και γινόταν κουραστικό ακόμα και το ίδιο το να βλέπεις τηλεόραση.

Το να ξαναθυμάσαι τρόφιμα και ποτά εμπεριέχει και το "μυστήριο" της προσπάθειας να φέρεις στο νου γεύσεις, μυρωδιές, που δεν "περνάνε" μέσα από το τηλεοπτικό σποτάκι. Να συγκρίνεις ποιότητα τροφίμων τότε και τώρα, διατροφικές συνήθειες και άλλα πολλά.

Θλιβερή λεπτομέρεια : ΠΟΤΕ σε διαφημίσεις τροφίμων εποχής 80, 90, ακόμα και 2000 δεν αναφερόταν το θέμα της τιμής, με "δεδομένη" την αγοραστική ικανότητα των καταναλωτών (εκτός φυσικά από εξαιρέσεις σε υπερβολικά φτηνά πράγματα, π.χ. τσίχλες, όπου η τιμή ήταν ένα επίσης διαφημιστικό όπλο). Για συγκρίνετε με τώρα, όπου μια πλειάδα τηλεοπτικών διαφημίσεων αφορά προσφορές τροφίμων σε σούπερ μάρκετ...

ηθελα να προσθεσω οτι στα "ειδη υγιεινης" θα μπορουσαμε να συμπεριλαβουμε και τις κρεμες ομορφιας και τα after shave

δε βλεπω καθολου "κινηση" στη συγκεκριμενη δημοσκοπηση.. αποκλειεται να ειμαστε μονο 13 ατομα που παρακολουθουμε διαφημισεις στο youtube

Ψήφισα κι εγώ τρόφιμα και ποτά, ειδικά αυτά που δεν υπάρχουν πια (π.χ. τα χίλια μύρια γαριδάκια, παγωτά, γλυκά κλπ.).

Ισως είναι λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά ψάχνω σαν τρελός μια διαφήμιση εγκυκλοπαίδειας. Ήταν του 1984 (μάλλον) και ήταν για την "Υδρία". Ερχόταν ο μπαμπάς και έλεγε στην μαμά "Αποφάσισα Μαρία και τους πήρα την Υδρία" .

Μετά τον ρωτούσε εκείνη "Μα την σύγκρινες με άλλες;" και εκείνος απαντούσε "Με μικρές και με μεγάλες" . Εντελώς ga ga διαφήμιση για αυτό και λατρεμένη

Όλες αλλά δεν υπάρχει επιλογή:biglaugh: Οπότε θα ψηφίσω τρόφιμα ποτά. Και μετά παιχνίδια.

Πίσω
Μπλουζα