Ποιος απο τους τεσσερις;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

αριαδνη

candy fan
Αντιδράσεις
22.760
Αν είχατε να διαλέξετε έναν από τους τέσσερις ( δεν υπαρχουν αλλες επιλογες)ποιος θα ήταν, εγώ μπαρκουλη πρώτο και μετά αλεξανδρακη
1000029115.jpg

Όλο δύσκολα μας βάζεις...
Στην πρώτη τετράδα διχάζομαι μεταξύ Αλέκου και Κούρκουλου.
Στη δεύτερη Φυσσούν δαγκωτό (τα έχουμε ξαναπεί, μάλλον είμαι η μοναδική εδώ μέσα)
Στην τρίτη πάλι διχάζομαι μεταξύ Κούρκουλου και Αντωνόπουλου.

Καταλαβαίνεις λοιπον όταν σου λέω ότι μας βάζεις δύσκολα;

Όλο δύσκολα μας βάζεις...
Στην πρώτη τετράδα διχάζομαι μεταξύ Αλέκου και Κούρκουλου.
Στη δεύτερη Φυσσούν δαγκωτό (τα έχουμε ξαναπεί, μάλλον είμαι η μοναδική εδώ μέσα)
Στην τρίτη πάλι διχάζομαι μεταξύ Κούρκουλου και Αντωνόπουλου.

Καταλαβαίνεις λοιπον όταν σου λέω ότι μας βάζεις δύσκολα;
Στα δύσκολα φαίνεται ο καλός ο καπετάνιος πάντως ο Κούρκουλος με το τσιγάρο είναι άπιαστος και το γράφω εγώ που δεν είμαι τρελή φαν του

Να τον επιλεξουμε για ποια δουλεια;
Να παιξει σε ταινια; Να μας φτιαξει τη βρυση που σταζει; Να ριξει τα μπετα στην οικοδομη; Ή.....:cool:

Να παιξει σε ταινια; Να μας φτιαξει τη βρυση που σταζει; Να ριξει τα μπετα στην οικοδομη; Ή.....:cool:
Στην 1η τετράδα, ... για να μας δείξει πως στρέφουμε λαιμό, σε περίεργη γωνία, μέχρι να ακουστεί το κλακ και να σπάσουν τα άλατα του αυχένα....
Στην 2η και στην 3η, ... για να μας δείξυν πώς κρατάμε το αναμένο τσιγάρο όταν είμαστε βαθειά προβληματισμένα προβληματικά άτομα.....

[.... συμπαθάτε με, είναι Παρασκευή και έχω καλή διάθεση.... :fafoutis:]

Στην πρώτη τετράδα διαλέγω το Μπάρκουλη αν και δεν τον κολακεύει η φωτογραφία.
Στη δεύτερη φαντάζομαι εννοείς ποιος είναι καλύτερος με τσιγάρο, διαλέγω χωρίς δεύτερη σκέψη το Στέφανο Στρατηγό, διότι το τσιγάρο με το Μινέρβα το φανελάκι και τη συγκεκριμένη στάση είναι αρκετά να τον ψηφίσω.
Στην τρίτη να πω πως του Αντωνόπουλου δεν του πάει καθόλου το τσιγάρο, σαν πλανόδιος πωλητής υφασμάτων είναι, ο Νέγκας εντάξει μην τρελαθούμε, ο δεύτερος φαντάζομαι είναι ο Ζορμπάς και θα τον ψηφίσω αν και αν τον έβλεπα έτσι μέσα στη μέση του δρόμου θα έκοβα ρόδα μυρωμένα.

Στην δεύτερη ψηφίζω Νίκο γαλανό και στην τρίτη κουρκουλο

Ε, αυτά δε λέγονται! Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη!

Λοιπόν, στην πρώτη ψηφίζω Αλεξανδράκη. Στη δεύτερη, μμμμ.... Γαλανό αλλά με μουστάκι, γίνεται??? Στην τρίτη παρτίδα, Άγγελο Αντωνόπουλο.

Λοιπόν, στην πρώτη ψηφίζω Αλεξανδράκη. Στη δεύτερη, μμμμ.... Γαλανό αλλά με μουστάκι, γίνεται??? Στην τρίτη παρτίδα, Άγγελο Αντωνόπουλο.
Έχει μουστάκι ο Αντωνόπουλος τουλάχιστον

Έβλεπες πολύ Λαβ Σόρρυ, Τζέλα! :)

Λοιπόν, το πιστεύεις ότι δεν έχω δει ποτέ το Λάβ Σόρρυ? Τότε δεν έβλεπα τηλεόραση καθόλου γιατί ήμουν συνέχεια έξω από το σπίτι. Πορτογύρα με έλεγε η μαμά μου και Κάθε βράδυ έξω. Τα είχα φτιάξει και με τον άντρα μου από το 1993 και δε μας χώραγε το σπίτι. Ξέρω όμως, αυτό το σλόγκαν, γιατί έχει μείνει θρυλικό και το λέω ακόμα. Για την ιστορία, το ανακάλυψα μετά από 30 χρόνια στο Youtube και ήθελα μια φορά έστω να το δω ολόκληρο. Τώρα βλέπω μια άλλη κωμωδία. Μετά μπορεί να επιχειρήσω το απονενοημένο. Όλα πρέπει να τα δοκιμάζει ο άνθρωπος. :D

Βλεπω την φωτογραφια Στεφανου Στρατηγου - Γκελης Μαυροπουλου και ακουω τον εξης διαλογο:

Στρατηγος: - Λοιπον, τι εχεις να πεις; Ειμαι η δεν ειμαι ο καλυτερος που γνωρισες;
Μαυροπουλου: - Δεν μπορω να μιλησω....Ειμαι πτωμα.

:cool::D

Πίσω
Μπλουζα