Rakeesh
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.873
Οπως ειχα πει πιο νωρις στο θρεντ, τη θυμαμαι πολυ αχνα τη σειρα, και δεν ειχα πολυκαταλαβει για τι προκειται. Η εντυπωση που ειχα (λαθος μαλλον) ηταν οτι εχει δημιουργηθει ενα hype γυρω απο το ονομα του Παντζα λογω μιας παρεξηγησης ή συνωνυμιας, χωρις να το θελει εκεινος. Διαβαζοντας τα ποστ παραπανω καταλαβα οτι σατιριζει το φαινομενο του να γινονται πολλα για το τιποτα, και το ψωνιο για το famous for being famous. Διαβασα και για το ξενερωτικο φιναλε, αλλα και αυτο παιζει το ρολο του για να δειξει ποσο φουσκα ηταν ολο αυτο
Προσεξα και τον (συγχωρεμενο) Σωτηρη Βαγια ως ατιθασο νιατο
Κι εγω ειδα ενα επεισοδιο προσφατα αλλα ομολογω οτι μου φανηκε λιγο ακαταλαβιστκο κα φασαριοζικο. Γενικως δεν εχω καταφερει να παρακολουθησω πολλα πραγματα απο Νεμεα-Κουτελιδακη, με μοναδικη εξαιρεση τους Αυθαιρετους.Wally είπε:Συνεχιζω να παρακολουθω τη σειρα καθημερινα και συνεχιζει να μου αρεσει πολυ.
Δεν ξερω αν οφειλεται οτι ειμαι ελαφρως καλτιλας.
Oh yes! :flower:Η Εμμανουελα Αλεξιου που σημερα ειναι 100 φορες πιο κουκλα
Προσεξα και τον (συγχωρεμενο) Σωτηρη Βαγια ως ατιθασο νιατο
Αν και λιγο παρωχημενο πλεον το καλουπι του αυστηρου/συντηρητικου/αποστρατου/παππου/θειουΕξαιρετικος στο ρολο του ο Συριωτης.
Λες την ξανθια ελληνογερμαννιδα; Αυτη που εκανε τη νταντα για λιγα επεισοδια στα Εγκληματα αλλα δε θυμαμαι ονομα.Ποια ηθοποιος κανει την γραμματεα του διαφημιστη?
Μάλιστα στους τιτλους τελους προσεξα το εξαιρετικα παραξενο οι ηθοποιοι να αναφερονται ονο με το αρχικο και το επιθετο! Πχ. "Ε. Αλεξίου". Αρκετα δυσκολο να συμπληρωθει το καστ.BTW το καστ στη RetroDB (και στα 30 sites που την αντιγραφουν) ειναι ελαφρως λειψο.