lordraiden
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 31
Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με καποιες φιγουρες που βρηκα καθως ξεσκονιζα και τακτοποιουσα την συλλογη μου απο εξωγηινους τερατομαχους και λοιπους φιλους απο τα παλια...(τους οποιους θα σας παρουσιασω σιγα σιγα σε λιγες μερες) μηπως ξερει κανεις να μου πει πως λεγονται; Τοσα χρονια περασαν και δεν θυμαμαι και πολλα... νομιζω σε φακελακια τα πουλαγαν τα δεινοσαυρακια αυτα... οσο για τις 2 τελευταιες φιγουρες (μοιαζουν με εξωγηινους αλλα δεν ειναι) δεν ξερω τιποτα... Ευχαριστω εκ των προτερων...
Υστερογραφο: αν εχω κανει κατι λαθος σχετικα με το νεο θεμα η με τις εικονες που εβαλα στο θεμα μου να μου το πειτε να το διορθωσω... και παλι ευχαριστω...
Προβολή συνημμένου 94037Προβολή συνημμένου 94038Προβολή συνημμένου 94039Προβολή συνημμένου 94040Προβολή συνημμένου 94041Προβολή συνημμένου 94042
Υστερογραφο: αν εχω κανει κατι λαθος σχετικα με το νεο θεμα η με τις εικονες που εβαλα στο θεμα μου να μου το πειτε να το διορθωσω... και παλι ευχαριστω...
Προβολή συνημμένου 94037Προβολή συνημμένου 94038Προβολή συνημμένου 94039Προβολή συνημμένου 94040Προβολή συνημμένου 94041Προβολή συνημμένου 94042