Ποιος χαρακτήρας - προσωπικότητα σας άρεσε?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Artemis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
μμμ..λοιπον,μεχρι τα 8-10

Οποιος ερμηνευε το ρολο του Γερμανου αξιωματικου

Μετα ....ο Νικος Φερμας..

Πιο μετα...Ο Τελης Σταλλονε!

(τον οποιο και γνωρισα στα γεραματα και νιωσαμε κ οι δυο περηφανοι)

Συμφωνω και εγω για Νικο Φερμα! Και σε ολες τις ταινιες!...

φωτοπουλοσ '' ο φανουρησ κ το σοι του''

ξανθοπουλοσ '' η σφραγιδα του θεου''

λογοθετιδησ ''ενασ ηρωασ με παντουφλες''

λαυρεντησ διανελος .. σε ολα τα εργα

γιαννης αγγελεκας (ο χαμενοσ τα παιρνει ολα)

σταθησ ψαλτησ ''τροχονομοσ βαρβαρα'' οπωσ κ ο γκιονακης στο ιδιο εργο

Παρακαλώ κυρίες και κύριοι συντονιστές, έχω απορίες επί του θέματος :darkglasses:

Ποιος χαρακτήρας από ελληνική ταινία μας άρεσε ή σε ποιον θα θέλαμε να μοιάσουμε όπως αναφέρεται στο αρχικό ποστ;

Γιατί τα πράγματα διαφοροποιούνται, όλα κι όλα :darkglasses:

Μια χαρά μου αρέσουν κι εκτιμώ και θαυμάζω κι όλα τα σχετικά κάτι δραματικές προσωπικότητες στυλ Έλλης Λαμπέτη στο "Κορίτσι με τα Μαύρα" ή Βασίλη Λογοθετίδη στο "Ένας ήρωας με παντούφλες" (και βέβαια τις υπέροχες ερμηνείες των ηθοποιών που τους υποδύθηκαν) αλλά να έχω τη ζωή τους απαπαπά :P :P

Θα απαντήσω λοιπόν ποια ηρωίδα (λόγω φύλου) ελληνικής ταινίας θα ήθελα να είμαι.

Λοιπόν ...

Εννοείται να μην ψωμολυσσώ ή έστω έχω ψωμολυσσάξει και μετά με σώζει το αρχοντόπουλο (δεν τα πηγαίνω καλά με το αίσθημα της πείνας)...

Ούτε να ζω σε πολέμους, κατοχές κι άλλα τέτοια και να μου έχει ξεκληριστεί η μισή οικογένεια...

Να είμαι ερωτευμένη μ' έναν νέο, ωραίο και δυναμικό που να μη με φτύνει (εγώ ας τον φτύνω λίγο στην αρχή, δεν πειράζει :P ) ...

Να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και παρεξηγήσεις γιατί και το σασπένς χρειάζεται αλλά όχι τραβηγμένα πράγματα ...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΑΠΙ ΕΝΤ

Μμμμ, μάλλον για την Έλντα από τον "Επαναστάτη Ποπολάρο" με βλέπω :P :P:P

Ωπς, μια στιγμή! Είμαι και μορφωμένη κοπέλα της εποχής μου και δεν πουλάω έτσι φτηνά τη γυναικεία μου ανεξαρτησία για την πρώτη τυχούσα στιβαρή αγκαλιά (λέμε τώρα :darkglasses: , μην το δέσετε και κόμπο:wink:)

Εντάξει, Λίλα Βασιλείου από το "Δεσποινίς Διευθυντής" και κλείσαμε!

Εγω παλι θα ηθελα να ημουν η Αλικη. Ποια Αλικη; Αυτη που ντυθηκε ναυτακι για να ανακαλυψει τι συνεβη ξαφνικα με τον καλο της και της φερθηκε τοσο ψυχρα.

Ειναι εξυπνη, ζωηρη, δυναμικη, ατρομητη και δε φοβαται να τα παιξει ολα για ολα για την καρδια ενος αντρα. Για ολα αυτα της βγαζω το καπελο!

Νομιζω οτι κι εγω αν ημουν στη θεση της τα ιδια θα εκανα. Μου αρεσει ο χαρακτηρας της ισως επειδη μοιαζει πολυ με τον δικο μου. Αν δεν κανουμε θυσιες για την αγαπη, για τι αξιζει να κανουμε; Σιγουρα, για πολυ λιγα πραγματα ακομα.

Ε, κι επειτα η Αλικη ειναι ομορφη, γεματη νιατα και δροσια σαν φρεσκο φρουτο.

Ειναι πλουσια, απο καλη οικογενεια, μοναχοπαιδι (οπως ειμαι μοναχοπαιδι κι εγω), ζει ξενοιαστα σε μια πολυτελη βιλλα μαζι με τους γονεις της και οπως λεει και η ιδια στον αγαπημενο της, μεχρι τωρα η ζωη τής τα εχει φερει "ολα δεξια".

Τι περισσοτερο να ζητησω πια;

images

Θα ήθελα την ζωή της Τζενης Καρέζης ως Καίτης στο ''λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο''! αυτη την περιήγηση της στο ζωντανό, χρωματιστό, λαικό πανηγύρι της Πλατανιάς και την αισθηματική της περιπέτεια :P !!! αλλα και την περιήγηση της στον κόσμο με τους δύο συνοδοιπόρους της :D !

την αθωότητα της και την αθωότητα των άλλων της εποχής εκείνης!!

και έτσι είναι και θα πονέσεις και θα κλάψεις μεχρι να βρεις κάτι που αξίζει!

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ FOR EVER!! ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΕΣ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟ ....

ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ,,,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ,,,Όταν η πόλις πεθαίνει ,,,μια κυρια στα μπουζουκια!!το χωμμα βαφτηκε κοκκινο!

Μου άρεσε ο ρόλος της Βουγιουκλάκη στο "Μαρία της Σιωπής" και όταν ο Σπύρος Καλογήρου έκανε τον "κακό"-νταή κτλ.

Πίσω
Μπλουζα