Παρακαλώ κυρίες και κύριοι συντονιστές, έχω απορίες επί του θέματος
Ποιος χαρακτήρας από ελληνική ταινία μας άρεσε ή σε ποιον θα θέλαμε να μοιάσουμε όπως αναφέρεται στο αρχικό ποστ;
Γιατί τα πράγματα διαφοροποιούνται, όλα κι όλα
Μια χαρά μου αρέσουν κι εκτιμώ και θαυμάζω κι όλα τα σχετικά κάτι δραματικές προσωπικότητες στυλ Έλλης Λαμπέτη στο "Κορίτσι με τα Μαύρα" ή Βασίλη Λογοθετίδη στο "Ένας ήρωας με παντούφλες" (και βέβαια τις υπέροχες ερμηνείες των ηθοποιών που τους υποδύθηκαν) αλλά να έχω τη ζωή τους απαπαπά
Θα απαντήσω λοιπόν ποια ηρωίδα (λόγω φύλου) ελληνικής ταινίας θα ήθελα να είμαι.
Λοιπόν ...
Εννοείται να μην ψωμολυσσώ ή έστω έχω ψωμολυσσάξει και μετά με σώζει το αρχοντόπουλο (δεν τα πηγαίνω καλά με το αίσθημα της πείνας)...
Ούτε να ζω σε πολέμους, κατοχές κι άλλα τέτοια και να μου έχει ξεκληριστεί η μισή οικογένεια...
Να είμαι ερωτευμένη μ' έναν νέο, ωραίο και δυναμικό που να μη με φτύνει (εγώ ας τον φτύνω λίγο στην αρχή, δεν πειράζει
) ...
Να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και παρεξηγήσεις γιατί και το σασπένς χρειάζεται αλλά όχι τραβηγμένα πράγματα ...
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΑΠΙ ΕΝΤ
Μμμμ, μάλλον για την Έλντα από τον "Επαναστάτη Ποπολάρο" με βλέπω
Ωπς, μια στιγμή! Είμαι και μορφωμένη κοπέλα της εποχής μου και δεν πουλάω έτσι φτηνά τη γυναικεία μου ανεξαρτησία για την πρώτη τυχούσα στιβαρή αγκαλιά (λέμε τώρα
, μην το δέσετε και κόμπο:wink
Εντάξει, Λίλα Βασιλείου από το "Δεσποινίς Διευθυντής" και κλείσαμε!