g1973tony
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 11.693
Αηδίες και ξεράσματα...
Αηδίες και ξεράσματα...
Ό,τι και να κάνεις, σοκολάτες είναι και οι δύο και δεν πρόκειται να γίνει η κοιλιά "φέτες" απλά λόγω σχήματος...Αχαχαχα, πολύ καλό. Βρήκαμε λύση στο πρόβλημά μας.
Αμ για να κάνεις κοιλιά φέτα θες θυσίες πολλές έτσι γίνεταιΌ,τι και να κάνεις, σοκολάτες είναι και οι δύο και δεν πρόκειται να γίνει η κοιλιά "φέτες" απλά λόγω σχήματος...
Αμ για να κάνεις κοιλιά φέτα θες θυσίες πολλές έτσι γίνεται
Μακρυά η φέτα από μεναΑντι για φετα λεω να κανω μυζηθρα που φαινεται πιο ευκολο.
Φέτα .. μπλιάχ!!!! (ή ποδαριλοτύρι...)Μακρυά η φέτα από μενα
ΑΑχχχχ Δεν πλησιαζω:νευρικός::εξωγήινο:Φέτα .. μπλιάχ!!!! (ή ποδαριλοτύρι...):άρρωστος::άρρωστος::άρρωστος::άρρωστος:
Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μού είχε δώσει φέτα να δοκιμάσω και την έφτυνα... (τη φέτα εννοείται)ΑΑχχχχ Δεν πλησιαζω:νευρικός::εξωγήινο:
Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μού είχε δώσει φέτα να δοκιμάσω και την έφτυνα... (τη φέτα εννοείται)
Κλαίω…χαχαχα βρήκα εύκολη συνταγή συμμαθήτριάς μου για Τούρτα με πορτοκαλάδες!
Προσοχή στην ημερομηνία και το Γάλα! Χα χα χα
Εδώ που τα λέμε, σκέφτομαι να την δοκιμάσω.. ότι πρέπει για καλοκαιράκι Προβολή συνημμένου 276954
Χα χα το ξερα ότι κάποιος θα το παρατηρούσε! Μοιάζει με 8αρι όντως!Αφου ειχες συμμαθητρια απο το 1886, τοτε εισαι η πιο ρετρο απο ολους μας εδω μεσα.