Ποιο παιχνίδι (ρετρό) παίζετε αυτό το διάστημα;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παίζω αυτό το παιχνίδι και ξανανιώσω πάλι την μαγεία όταν είδα για πρώτη φορά την Amiga 500 στο Micropolis Πειραιά όπου είχαν βάλει το συγκεκριμένο παιχνίδι να παίζει
Βαγγέλη σε παρακαλώ, θύμισε μου που ήταν το Mircopolis στον Πειραιά (σε ποια οδό). Technoland, Microland, Plot2, Micropolis ήταν η βόλτα μου κάποτε. :thumbdown:

Βαγγέλη σε παρακαλώ, θύμισε μου που ήταν το Mircopolis στον Πειραιά (σε ποια οδό). Technoland, Microland, Plot2, Micropolis ήταν η βόλτα μου κάποτε. :thumbdown:

Ήταν Μπουμπουλίνας 34 Πειραιάς (στον ανηφορικό δρόμο). Τώρα εκεί έχει μια εταιρεία real estate.

Τις προηγουμενες μερες επαιξα αρκετα Tiny Pixel Adventure, ενα συμπαθητικό platformer για Amiga, του developer HooGames. Το παιχνιδι ειναι απο δωρεαν εως οτι θελει να δωσει ο καθενας.

Σε καθε πιστα ενας χαρακτηρας μας ζηταει να του βρουμε καποια αντικειμενα για να μας δωσει το κλειδι που μας επιτρεψει να παμε στην επομενη.

Αν μαζεψουμε αρκετα νομισματα, τοτε στο τελος της πιστας το παιχνιδι θα μας δωσει εναν κωδικο για να μην χρειαστει να την ξαναπαιξουμε.

Το βασικο μας οπλο και εργαλειο ειναι βελη, που υπαρχουν σε συγκεκριμενες ποσοτητες οποτε θα πρεπει να χρησιμοποιησουμε στρατηγικα.

Τα γραφικα ειναι πολυ καλα και το gameplay απλο και ευχαριστο. Η κινηση του χαρακτηρα ειναι πολυ στρωτη και τα αλματα δεν χρειαζονται μαθηματικη ακριβεια.

Εγω ειχα παιξει μια beta εκδοση που ειχε καποια μικροπροβληματα ευσταθειας, αλλα μολις κυκλοφορησε η τελικη εκδοση.

772
516
275
534
286
417
802
295
818
306
564
823