DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.308
Λοιπόν, χωρίς φυσικά να ακυρώνω τους αρχισυντάκτες των υπόλοιπων τευχών θα πω οτι, αγαπημένο μου τεύχος είναι το 1ο, για πολλούς και διαφόρους λόγους:
* Ήταν η πρώτη φορά που μαζευτήκαμε για να φτιάξουμε κάτι τέτοιο και θεωρώ πως δώσαμε το 101% από το μεράκι μας...
* Το DTP (ειδικά των reviews), ήταν χάρμα οφθαλμών! Φορτωμένο πολύ βέβαια, αλλά "παιχνιδιάρικο"!
* Είχε τη δικετούλα με τις πληροφορίες για το κάθε παιχνίδι (στα reviews πάντα)...
* Είχε πολύ όμορφο στήσιμο στις βαθμολογίες του κάθε παιχνιδιού (μασκώτ)...
* Έίχε ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ στα reviews...
* Γενικότερα σαν DTP, μου αρέσει πολύ, χωρίς να αποκλείω ένα άλλου είδους DTP, για τα επόμενα τεύχη...
Ακόμα και σήμερα, το θεωρώ αξεπέραστο, όχι μόνο από τα υπόλοιπα, αλλά και από άλλα περιοδικά!!!
Ίσως να ακούγομαι ρομαντικός που τα λέω αυτά, αλλά έτσι νιώθω...
Επίσης χαιρετίζω την επιστροφή του Shock, στο περιοδικό!
Άντε να δούμε το επόμενο, πολύ σύντομα! (Δουλεύω πάνω σε αυτό)...
* Ήταν η πρώτη φορά που μαζευτήκαμε για να φτιάξουμε κάτι τέτοιο και θεωρώ πως δώσαμε το 101% από το μεράκι μας...
* Το DTP (ειδικά των reviews), ήταν χάρμα οφθαλμών! Φορτωμένο πολύ βέβαια, αλλά "παιχνιδιάρικο"!
* Είχε τη δικετούλα με τις πληροφορίες για το κάθε παιχνίδι (στα reviews πάντα)...
* Είχε πολύ όμορφο στήσιμο στις βαθμολογίες του κάθε παιχνιδιού (μασκώτ)...
* Έίχε ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ στα reviews...
* Γενικότερα σαν DTP, μου αρέσει πολύ, χωρίς να αποκλείω ένα άλλου είδους DTP, για τα επόμενα τεύχη...
Ακόμα και σήμερα, το θεωρώ αξεπέραστο, όχι μόνο από τα υπόλοιπα, αλλά και από άλλα περιοδικά!!!
Ίσως να ακούγομαι ρομαντικός που τα λέω αυτά, αλλά έτσι νιώθω...
Επίσης χαιρετίζω την επιστροφή του Shock, στο περιοδικό!
Άντε να δούμε το επόμενο, πολύ σύντομα! (Δουλεύω πάνω σε αυτό)...