Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.467
Τα πρωτα πραγματα που εκανα οταν πρωτοπηρα PC το 1995 (οταν επεσα απο τις πολεμιστρες του καστρου της Amiga και παραδωθηκα) ηταν να ψαχνω emulators. Ελιωσα με τον X128 για Spectrum. Ομως αυτο που ηθελα πανω απο ολα ηταν emulators για τα arcades.
Μετα απο κανα δυο χρονια η χαρα μου ηταν απεριγραπτη οταν πετυχα εναν emulator που θα εξομειωνε ΠΟΛΛΑ arcades!! Τρελαθηκα!
Οι εκδοσεις εβγαιναν και το λιωσιμο που επεφτε ηταν ασυληπτο.
Νομιζω οτι τα παραπανω ειναι βιοι παραλληλοι με πολλους απο εσας.
Ειμαι σιγουρος οτι περα απο τη πρωτη καταστροφη, καποιο παιχνιδι το ποιο δεν ειχατε δει σε αληθινο arcade σας πρωτο ξετρελανε με τις τεχνικες του επιδοσεις. Για μενα ηταν το Pulstar. Ηταν ενα ξεδιαντροπο (χαχαχαχα) R Type rip off αλλα τα prerendered γραφικα του, ο απιστευτος σχεδιασμος των πιστων, η λεπτομερεια τους, τα manga screens με αφησαν παγωτο. Και ολα αυτα απο εναν κατασκευαστη που μας ειχε συνηθισει στα ξυλικια
Μετα απο κανα δυο χρονια η χαρα μου ηταν απεριγραπτη οταν πετυχα εναν emulator που θα εξομειωνε ΠΟΛΛΑ arcades!! Τρελαθηκα!
Οι εκδοσεις εβγαιναν και το λιωσιμο που επεφτε ηταν ασυληπτο.
Νομιζω οτι τα παραπανω ειναι βιοι παραλληλοι με πολλους απο εσας.
Ειμαι σιγουρος οτι περα απο τη πρωτη καταστροφη, καποιο παιχνιδι το ποιο δεν ειχατε δει σε αληθινο arcade σας πρωτο ξετρελανε με τις τεχνικες του επιδοσεις. Για μενα ηταν το Pulstar. Ηταν ενα ξεδιαντροπο (χαχαχαχα) R Type rip off αλλα τα prerendered γραφικα του, ο απιστευτος σχεδιασμος των πιστων, η λεπτομερεια τους, τα manga screens με αφησαν παγωτο. Και ολα αυτα απο εναν κατασκευαστη που μας ειχε συνηθισει στα ξυλικια