Ποιό ήταν το λουκ σας τις περασμένες δεκαετίες;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας perlastar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

perlastar

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
1.152
Ελπίζω να έβαλα το θέμα στο σωστό μέρος! Αυτήν την ωραία εφαρμογή την ξέρω χρόνια, αλλά δεν είχα σκεφτεί να την βάλω στο Retromaniax. Αξίζει να το δοκιμάσετε, γιατί έχει πολύ γέλιο! Μερικοί μπορεί και να την ξέρετε ήδη. Λοιπόν, μετά το λινκ, πατάτε start στο Place your face in vintage photos. Μετά καλύτερα να επιλέξετε πρώτη την κατηγορία "Portraits", εκεί είναι το ζουμί, αλλά μπορείτε να αρχίσετε κι από αλλού. Ανεβάζετε τη φωτογραφία σας και μετά επιλέγετε αντίστοιχα την κατηγορία "Continue to male photos" ή "Continue to female photos", ανάλογα με το εάν θέλετε να δείτε τον εαυτό σας ως γυναίκα ή ως άντρα. Εγώ ως τρελή τα δοκίμασα και τα δύο :D Έπειτα, πάτε κάτω από τη φωτογραφία σας που έχει τις χρονιές με τη σειρά, κι επιλέγετε όποια θέλετε. Περιλαμβάνει τα χρόνια από το 1950 εως το 2000, ανά δύο, π.χ 50, 52 κτλ. Το ωραίο είναι ότι δίπλα σε κάθε χρονιά βάζει και την αντίστοιχη μουσική που επικρατούσε, καθώς και κάποιες γενικές πληροφορίες για το επικρατέστερο λουκ. Έπειτα μπορείτε με τον ίδιο τρόπο να τσεκάρετε και πώς ήσασταν σε όλα τα χρόνια στις κατηγορίες "Student life", όπου θα σας βγάλει μία φωτογραφία από τη μαθητική/φοιτητική σας ζωή και "Most likely to", όπου θα σας βγάλει μία φωτογραφία με το τι ήταν πιο πιθανό να ασχοληθείτε. Have fun :)

http://www.yearbookyourself.com/

Επισης περλα , αν συμφωνεις μπορει να πουμε ο καθεις εδώ τι στυλ είχαμε το 80 και το 90, τι λες; εγω δν ξερω καλα να το φτιαξω το κουιζ

Αριάδνη, αυτό δεν είναι κουιζ, ίσως ο τίτλος που έβαλα σε μπέρδεψε. Απλά ανεβάζεις τη φωτογραφία σου ή χρησιμοποιείς την κάμερα του υπολογιστή για να βγάλεις μία και κλικάρεις μετά πάνω στα διάφορα έτη για να σου βγάλει τον εαυτό σου με διάφορα λουκ. Αν δεν σε βοηθούν οι οδηγίες που έχω πάνω, πες μου είτε εδώ ή με πμ για να σου εξηγήσω πιο αναλυτικά.

Βέβαια αν ήθελε κάποιος θα μπορούσε να ανεβάσει εδώ καμία φωτογραφία του με κάποιο από τα λουκ, αλλά δεν νομίζω να θέλει κανένας :P

Βάζω αυτή γιατί ( υποτίθεται ότι) είναι η πιο υποφερτή. Στις άλλες δεν βλέπομαι... :rofl: :rofl:

YearbookYourself_1980.jpg

Μα την αλήθεια είσαι πολύ γενναίος που τόλμησες να βάλεις :animlaugh: Όχι, σοβαρά τώρα, μια χαρά είσαι εδώ. Έχω δει πολλά τερατουργήματα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή!

Δυστυχως δεν μπορω να το κανω, είμαι λιγο ασχετη

Δυο ονειρα ειχα παντα.... :D

Να ειχα πολυ μαλλι....:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

attachment.php

Και να εμοιαζα του Γαρδελη.....:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

attachment.php

Εχω ξεραθει με τα αποτελεσματα..... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ρε συ σταυρο, φτυστος ο γαρδελης :) μπραβο

Xαχαχα Σταύρο είσαι απίστευτος!

Aριάδνη, είναι σημαντικό να έχεις και τη σωστή φωτογραφία για να ταιριάζει κάπως στο περίγραμμα του κεφαλιού, εγώ δοκίμασα διάφορες μέχρι να βρω την κατάλληλη. Πήγα να σου στείλω πμ για να σε ρωτήσω αν χρειάζεσαι βοήθεια, αλλά το inbox σου είναι γεμάτο και δεν μπορώ.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ καλή εφαρμογή Perlastar. Βάζω κι εγώ μία που παλεύεται κάπως. Once upon a time in 1960...

YearbookYourself_1960.jpg

Τελικά οι άντρες είναι αρκετά θαρραλέοι στο να δείχνουν τους εαυτούς τους στις εικόνες αυτές, δεν το περίμενα! Εσύ μοιάζεις σαν πολύ σημαντική προσωπικότητα Johnny, καμία μαθηματική ιδιοφυϊα ή κανένας μεγάλος επιστήμονας που ανακάλυψε κάτι σημαντικό για την ανθρωπότητα :D Μια χαρά είναι και η δική σου φωτογραφία.

Μα περλα μου οι ανδρες είναι και από την φυση τους οι θαραλλέοι :)

Ευχαριστώ και τις 2 κυρίες για τα προηγούμενα 2 ποστ τους :) .

Λοιπον, επειδη βλεπω οτι εχετε κανα μηνα + να γραψετε εδω και επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες θα σας κανω να γελασε λιγο (παρα πολυ δηλαδη :P )

Φρατζουλα φαση (στραβοξυλο)..

katsarola.jpg

Καπελακι φαση (all time classic)..

me at naxos.jpg

Χετουλα φαση..

Προβολή συνημμένου 120624

Και μια τελευταια σαν πιο μεγαλος απο τις προηγουμενες (σοβαρος και καλαααααααααα :P )

vlema.jpg

ston nono.jpg

silence i kill you.jpg

Το καπελάκι όλα τα λεφτά!!Ωραίες φώτο!

Ρε συ, μου φαίνεσαι γνωστή φυσιογνωμία. Μήπως έπαιξες σε καμιά τηλεοπτική σειρά; Α και επίσης στη 3η φώτο μοιάζεις με το Τρομερό Παιδί.

problem-child.jpg

@Karavasilator: Εκπληκτικές!

Εγώ δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή για δω πώς θα ήμουν σε φωτογραφία Yearbook, γιατί έχω μια τέτοια από το "διεθνές" σχολείο που ήμουν στις Βρυξέλλες. Πάνω σειρά, τέταρτος από αριστερά:

attachment.php

a.jpg

johnny19818 είπε:
Ρε συ, μου φαίνεσαι γνωστή φυσιογνωμία. Μήπως έπαιξες σε καμιά τηλεοπτική σειρά; Α και επίσης στη 3η φώτο μοιάζεις με το Τρομερό Παιδί.
Προβολή συνημμένου 120629

πειραζει που ειμαι μεγαλη φιρμα; :D χαχαχαχαχ, οχι Γιαννη ποτε σε tv αν και με κυνηγουσαν συνεχως επειδη ημουν γλυκο παιδακι, οσο για την φωτο με το τρομερο παιδι.. :worship:

δεν κατάλαβα τις οδηγίες στο πρώτο μήνυμα οπότε έβαλα φωτογραφίες δικές μου

στην πρώτη φωτογραφία είμαι κάποια Χριστούγεννα στο σπίτι, το μαλλί καρεδάκι

στη δεύτερη φωτογραφία είμαι με τα μαλλιά πιασμένα μισά-μισά με λαστιχάκι

στην τρίτη φωτογραφία με αλογοουρά...(πολύ μου άρεσε)

σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το μαλλί έπεφτε μπροστά και ήταν λίγο ενοχλητικό αλλά μετά ανακάλυψα το ζελέ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.jpg

Πίσω
Μπλουζα