Uskoke
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 6.876
Πάρα πολλά και καλά κομμάτια από γερμανικά γκρουπ με ποιο διάσημους τους modern talking αλλά αυτοί πάντα μόνο με αγγλικούς στίχους λόγω Dieter Bohlen.
Το ποιο διάσημο είναι φυσικά, Neue Männer braucht das Land (κάτι σαν θέλει καινούριους άντρες η χώρα. Είναι τόσο διάσημο στην Γερμανία που έχει γίνει σύνθημα, κάτι σαν πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα).
Dschinghis khan-Dschinghis khan
έχω δυο δίσκους τους, ένας όλο γερμανικά και ο άλλος μισά-μισά αγγλικά γερμανικά, δυστυχώς απ ότι έμαθα ο τραγουδιστής τους πέθανε από AIDS.
Ich bin noch ein Kind
Andy mein Freund
Japan ist weit
Τα δυο πρώτα είναι από υπερσπάνιο σιγκλάκι και είμαστε τυχεροί που μπορούμε να τα ακούσουμε στο γιουτιουμπ.
Heino είναι τελείως uncool για τους Γερμανούς και πολλοί τον κοροιδεύουν.
Αυτά. (Κάμπια πως μπορώ να βάλω πολλαπλά λινκ με όλα τα τραγούδια στο ποστ μου
Το ποιο διάσημο είναι φυσικά, Neue Männer braucht das Land (κάτι σαν θέλει καινούριους άντρες η χώρα. Είναι τόσο διάσημο στην Γερμανία που έχει γίνει σύνθημα, κάτι σαν πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα).
Dschinghis khan-Dschinghis khan
έχω δυο δίσκους τους, ένας όλο γερμανικά και ο άλλος μισά-μισά αγγλικά γερμανικά, δυστυχώς απ ότι έμαθα ο τραγουδιστής τους πέθανε από AIDS.
Andy mein Freund
Japan ist weit
Τα δυο πρώτα είναι από υπερσπάνιο σιγκλάκι και είμαστε τυχεροί που μπορούμε να τα ακούσουμε στο γιουτιουμπ.
Heino είναι τελείως uncool για τους Γερμανούς και πολλοί τον κοροιδεύουν.
Αυτά. (Κάμπια πως μπορώ να βάλω πολλαπλά λινκ με όλα τα τραγούδια στο ποστ μου
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: