Που θα βρούμε δισκέττες 3" εκτός από ebay.

vangel

Banned
Joined
26 Ιαν 2009
Μηνύματα
168
Αντιδράσεις
5
Ανοίγω αυτό το θεματάκι για τους παλιούς και τους νεότερους που θέλουν να αποκτήσουν δισκέττες 3" για τον amstrad, spectrum. Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν email στον Steve Gledhill καθώς έχει αρκετές σε stock. Πρόσφατα παρέλαβα δισκέτες και περιμένω και καινούργιο πακέτο. Η τιμή αλλάζει αν θελήσετε και ετικέτες, κάτι το οποίο κανονίζει ο ίδιος, διαφορετικά θα πρέπει να τις φτιάξετε εσείς. Σε λίγο καιρό θα έχω έτοιμα scans από maxell και amsoft ώστε να μπορούν όλοι να δημιουργήσουν την δική τους συλλογή.

Τα πακέτα που αποστέλλονται είναι πακέτα των 65 δισκετών ώστε να μην ξεπερνούν το προβλεπόμενο βάρος των 2 κιλών με royal airmail. Τις τσεκάρει και τις στέλνει formatted σε όποιο format (data, vendor) θελήσετε εσείς. Μπορείτε επίσης να πάρετε και μικρότερα πακέτα (των 10 δισκετών) αλλά όσο πιο μεγάλη ποσότητα, τόσο καλύτερη η τιμή.

Αν γράψετε και το όνομά μου (from Vangelis Greece) ίσως μου κάνει καλύτερη τιμή για τα πακέτα μου καθώς παίρνω πακέτα των 150 και πάνω. Αλλιώς θα τις πάρω όλες και δεν θα μείνει τίποτα. (λολ) :p

Στέλνει αναλυτικά χρεώσεις για τα πακέτα των δισκετών, (τιμή - ποσότητα - μεταφορικά - τελικό κόστος δισκέτας)

Στείλτε mail στον Steve Gledhill εδώ: DataServe@hotmail.co.uk

To site του με άλλα retro πραγματάκια είναι αυτό:

http://www.dataserve-retro.co.uk/

Καλές αγορές σε όποιον ενδιαφέρεται. ;)
 
Εξαιρετικά χρήσιμο. Ευχαριστώ φίλε μου.
 
Πίσω
Μπλουζα