Επειδή έτυχε να δω την ταινία μόλις πριν δυο μέρες, δεν μοιάζει καθόλου με τη λωρίδα όλο και μόνο άμμο που ήταν πολύ πιο μακρόστενη και φιδογυριστή στην ταινία. Υπέροχο μέρος όμως!ARETARA είπε:Νομίζω ότι ίσως βρήκα την απάντηση τελικά. Είναι η μικρή λιμνοθάλασσα Ψήφτα στην περιοχή των Μεθάνων. Παραθέτω μία σχετική τωρινή φωτογραφία και τον σύνδεσμο.
Προβολή συνημμένου 80364
Σε αυτήν την περιοχή πρέπει να γυρίστηκαν σκηνές και από τους "Εκβιαστές" (1972).
στις τελευταιες φωτογραφιες/στιγμιοτυπα φαινεται λιγο η πλατεια αυτηALFIE είπε:Ξέρει κανείς ποιά είναι η πλατεία κοντά στο σπίτι του ζευγαριού Λάσκαρη-Γεωργίτση στην ταινία " Όλγα Αγάπη μου"
BB αυτα τα στιγμιοτυπα ειναι αρκετα για τον εντοπισμο του παραθαλασσιου οικισμου;bambinella 100 είπε:Γνωριζει κανεις ποιος ειναι ο παραθαλασσιος οικισμος στην ταινια της Φινος Φιλμ Ο Μικρος Δραπετης;Μιλαω για την τοποθεσια οπου βρισκεται το σπιτι της μικρης Μαριας στο οποιο βρισκει στεγη το αγορι του τιτλου.
ευχαριστουμε ΦΖΠ1 !!ΦΖΠ1 είπε:To εκκλησάκι δεν είναι παρά ο Άγιος Νικόλαος, πάνω από το λιμάνι της Ραφήνας !
ΦΖΠ1 αναφερεσαι στα παρακατω στιγμιοτυπα;ΦΖΠ1 είπε:Νεώτερα για την ταινία, που με κεντρίσατε να παρακολουθήσω :- οι σκηνές ανάβασης του ράλι και ειδικά μια χαρακτηριστική φουρκέτα είναι από Νέα Μάκρη προς Άγιο Πέτρο, χαμηλά κάτω, μετά την Ανατολή.
- ο "πύργος" πρέπει να είναι κάποιο παλιό σπίτι του Εμμ. Μπενάκη στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα.
Όσο για τον οικισμό, πραγματικά μπερδεύει, μου κάνει κάτι σε Κακιά Θάλασσα, έτσι όπως έχει και ακρωτήριο απέναντι, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Όπως επίσης δεν ξέρω πού μπορεί να είναι οι χωματόδρομοι με θέα θάλασσα από ψηλά. Ίσως προς Κόκκινο Λιμανάκι αλλά κι αυτό άγνωστο...