Πού μπορώ να παίξω φλιπερ στην Αθήνα;

Soupis

RetroN00b
Joined
20 Ιουλ 2012
Μηνύματα
9
Αντιδράσεις
2
Γνωρίζω ότι το μουσείο φλιπερ έχει κλείσει και μάλλον οριστικά. Υπάρχει κάποιο άλλο μέρος που να έχει έστω και ένα μηχάνημα φλιπερ εντός Αθηνών;
 
Στο πίσω μέρος του village cinemas στο Ρέντη έχει μερικά σύγχρονα arcades και 2-3 φλίπερ (με πάσα επιφύλαξη γιατί τελευταία φορά που πέρασα από εκεί ήταν πριν 6 μήνες).
 
Ευχαριστώ πολύ θα το τσεκαρω.
 
Παντως και εγω και ο GettaRobo προσπαθησαμε να μαθουμε τι συνεβει στο Μουσειο Φλιπερ αλλα τζιφος.

Πολυ κριμα!
 
Μια φορά το είχα επισκεφθεί το μουσείο φλίπερ. Το αγαπημένο μου bride of pinbot ήταν χαλασμένο και δεν λειτουργούσε. Οι τεχνικοί έτρεχαν από το ένα στο άλλο προσπαθόντας να φτιάξουν τις μικρο-βλάβες. Δεν γνωρίζω βέβαια αν έκλεισε για αυτό το λόγο, αλλά θυμάμαι είχε μερικούς καλούς τίτλους, αλλά αρκετά από αυτά ήταν χαλασμένα - εκτός λειτουργίας.
 
To μουσείο έκλεισε μία-δύο εβδομάδες μετά από όταν αυτός που το είχε με γνώρισε και κλείσαμε δουλειά να του φτιάξω Virtual Pinball καμπίνες (να του ψηφιοποιήσω την συλλογή οπως το έλεγε) καθώς και να αναλάβω να του φτιάξω ένα τμήμα με ΜΑΜΕ arcades στον πάνω όροφο, όπως τα στήνω με κάποιο frontend, crt shaders, bezels και όλα τα καλούδια. Μάλιστα μου ζήτησε να του πάω και χαρτιά για πρόσληψη γιατί ήθελε να φτιάξει πολλές καμπίνες οι οποίες να είναι χωρισμένες σε διάφορα θέματα κλπ και ήθελε κάποιον να ασχολείται χωρίς να απασχολείται αυτός που έχει αναλάβει τα φλίπερ. Ηθελε επίσης να αναλάβω και την συντήρηση των artwork στα φλίππερ (μέσα στο τραπέζι κυρίως) μιας το έχω με το σχέδιο.

Offtopic αυτά αλλά τα αναφέρω μιας και αναφέρθηκε το μουσείο, για να δείτε το πόσο γκαντέμης είμαι. Μου έχει ξανατύχει να κλείσει κάποια επιχείρηση λίγες μέρες πριν ξεκινήσω να δουλεύω για αυτήν (συγκεκριμένα για ένα site) και αυτές οι δύο περιπτώσεις ήταν οι μοναδικές που θα έκανα μια δουλειά που θα μου άρεσε. Είμαι σίγουρος πως αν ο τύπος δεν με έβαζε μέσα στο μαγαζί του, αυτό θα λειτουργούσε ακόμα. Sorry guys.

Τώρα για το γιατί έκλεισε (στην πραγματικότητα) δεν ξέρω λεπτομέρειες, μόνο πληροφορίες από τα λίγα άτομα που γνώρισα λόγω Virtual Pinball. Ενας από αυτούς που ενδιαφέρθηκε και μιλήσαμε είχε μία μικρή συλλογή από flipper και είχε πάρε δώσε με το μουσείο, μάλιστα μου είπε ότι είχε δώσει κάποια δικά του μηχανήματα δανεικά τα οποία ποτέ δεν πήρε πίσω και είχε γίνει η ίδια φάση και με άλλους συλλέκτες. Μέχρι και το ότι κανένα από τα μηχανήματα δεν ήταν αυτουνού που είχε το μουσείο άκουσα αλλά δεν το πιστεύω. Αλλά κάποιοι μάλλον το πήγαν νομικά στο τέλος και έγινε η ζημιά.

Επίσης ότι ήταν δύο άτομα που το είχαν (εγώ γνώρισα μόνο τον έναν, τον Παναγιώτη) και ότι τα σπάσανε μεταξύ τους. Γενικά όσοι μου μίλησαν για αυτόν μου έλεγαν τα χειρότερα λόγια. Εγώ δεν έχω άποψη μιας και μόνο τρεις φορές τον είδα τον άνθρωπο.
 
Μάλιστα!

Τα συνηθισμένα δηλαδή που γίνοντε παντού μέχρι να καταρρεύσει ξαφνικά το σύμπαν και να διαλύσει ότι έχει δημιουργηθεί τόσο όμορφα..
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ποτέ περίπου έκλεισε δηλαδή; εννοώ μήνα και έτος
 
Δεν το πιστεύω imgema ότι παραλίγο να ειχε (είχαμε) και arcade καμπίνες,fcuk ,όντως γκαντεμια.

Καλή ταινία και αληθινή ιστορία για τα φλιπερακια και την απαγόρευση τους είναι ή παρακάτω.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα