Πού τον έθαψαν τον Ε.Τ.?

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.286
Μιας και δεν εχουμε Atari 2600 section το αμολαω εδω... :D

Ενας απο τους μεγαλυτερους gaming urban legends ειναι το που εθαψε η Atari καμποσες χιλιαδες (παραπανω απο 1 εκατομυριο κατα ορισμενους) E.T cartridges.

Ο λογος της καταστροφης τους ειναι η συνισταμενη των παρακατω:

πανακριβο licence,μετριο παιχνιδι (αν και εχω δει ΠΟΛΥ χειροτερα),εμπορικη αποτυχια και απειρες επιστροφες.

Πολυ μαλιστα συνεδεσαν αυτο το "φιασκο" με την πρωτη "κονσολο-κριση"

Πολυ παλαβιαρηδες ψαχνουν εδω και χρονια.

Αυτος μαλλον εχει πιο πολλες πιθανοτητες :D

http://atari.digital-madman.com/

ποσταρε και το πιθανο μερος

index.php


Πιαστε τσαπες και φτυαρια..παμε για ξεθαψιμο

(Exetlaios και λοιποι θριλερακηδες στη πρωτη γραμμη!)
 
Ξεθαβω το ποστ....

Επειδη εχει θεωρηθει ως το χειροτερο παιχνιδι που εχει κατασκευαστει στον γαλαξια μας και δεν εχω καταλαβει τοσα χρονια πως παιζεται (το εχω ανευ εγχειριδιου) παντα μου κεντριζε την προσοχη...

Τελικα ειναι μια χαρα παιχνιδι

Δειτε εδω και εδω (Video review και tutorial) και εδω ενα ωραιο αρθρο..

Παω να παιξωωωωωωωωω....
 
Επειδη εχει θεωρηθει ως το χειροτερο παιχνιδι που εχει κατασκευαστει στον γαλαξια μας
Αυτες τις κοτσανες ακουγα και εγω για τα Zelda του CDi και αφριζα τοσα χρονια...αμα δεν το εχεις παιξει ΕΣΥ ο ιδιος καλυτερα να μην λες τιποτα γιατι εκτιθεσαι στο τελος.

(btw CDi rules !!)
 
a, το zelda στο CDi ... είναι καλο? μήπως είναι τίποτα video-game????
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εννοώ να έχει κομμάτια video ενωμένα, σε στιλ Dragon's Lair (απαράδεκτο δηλαδή για εμενα τουλάχιστον LOL)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν εχει τετοια - ειναι "πραγματικο" computer game :biglaugh: - παντως μιας και ειπες για το Dragon's Lair , μπορει πραγματι να εχει απαραδεκτο gameplay αλλα θυμαμαι οτι ριχναμε δεκαρικα στα ουφαδικα μονο και μονο για να βλεπουμε τα cutscenes...απιστευτα εντυπωσιακο !!
 
Είχα ρίξει μια ματιά στο Zelda στο CD-i και με ξένισε κάτι. Ήταν το scrolling και τα τετραγωνισμένα κάπως γραφικά. Αυτό όμως κανονικά δεν πρέπει να ξενίζει παραπάνω από ένα λεπτό αν το παιχνίδι είναι καλό (που υποτίθεται πως είναι, απλά εγώ δεν το έχω παίξει). Γι αυτό όμως ίσως έχει βγει αυτή η φήμη.

CD-i και ξερό ψωμί.
 
Ε.Τ συνέχεια...

http://youtube.com/watch?v=2DTjLG3usQo&mode=related&search=

Γέλασα πάρα πολύ, που αυτό σημαίνει η είμαι δυστυχισμένος, απελπισμένος και δουλεύω πάρα πολλές ώρες η κάτι άλλο μου συμβαίνει για να ψάχνω τέτοια να ξεχαστώ όμως αυτό είναι πραγματικά αστείο...Τα ? (τα ερωτηματικά, τα γιατί) που σίγουρα είχαμε όλοι για το παιχνίδι Ε.Τ. Να το δείτε...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
plintiriopiaton είπε:
http://youtube.com/watch?v=2DTjLG3usQo&mode=related&search=Γέλασα πάρα πολύ, που αυτό σημαίνει η είμαι δυστυχισμένος, απελπισμένος και δουλεύω πάρα πολλές ώρες η κάτι άλλο μου συμβαίνει για να ψάχνω τέτοια να ξεχαστώ όμως αυτό είναι πραγματικά αστείο...Τα ? (τα ερωτηματικά, τα γιατί) που σίγουρα είχαμε όλοι για το παιχνίδι Ε.Τ. Να το δείτε...
Απίθανο Video !!!:biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Υπήρχε άτομο που αγόρασε αυτό το παιχνίδι και μετά δεν βάρεσε το κεφάλι του στο πλησιέστερο τοίχο?:biglaugh::biglaugh::biglaugh:Πολύ καλό το video plintiriopiaton αν και τα συγχαρητήρια ανήκουν στους τότε διοικούντες της atari που χάρη σε εκείνους υπάρχουν τέτοια video και γελάμε λιγάκι. :laugh::laugh::laugh::laugh:
 
@bibi

Παρολα τα link που εδωσα και τις φιλοτιμες προσπαθεια μου να σας πεισω, συνεχιζεις να προπαγανδιζεις οτι το Ε.Τ ειναι χαλια παιχνιδι?

Να ανακαλεσεις διοτι επεικειται αλλαγη στο avatar σου με αυτο

elisagare2px9.jpg


:biglaugh: :biglaugh:
 
Wally είπε:
@bibiΠαρολα τα link που εδωσα και τις φιλοτιμες προσπαθεια μου να σας πεισω, συνεχιζεις να προπαγανδιζεις οτι το Ε.Τ ειναι χαλια παιχνιδι?

Να ανακαλεσεις διοτι επεικειται αλλαγη στο avatar σου με αυτο

elisagare2px9.jpg


:biglaugh: :biglaugh:
Κατάχρηση εξουσίας μου μυρίζεται.:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Τα παράπονα σας στην Atari για τα παιχνίδια που έβγαζε όχι σε μένα.....:biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Λίγο άχετο και λίγο σχετικό : υπάρχει προσομειωτής για το (θρυλικό έως και μυθικό) CD-i ; ; ;
 
Ένας, με ανεπαρκή συμβατότητα και επί πληρωμή (ζητάνε 30 ευρώ). Καλύτερα να μείνεις σε real hardware για το συγκεκριμένο μηχανάκι... :)
 
Πού να βρεις όμως και πόσο να πηγαίνει . Ωστόσω ,αυτό που πάντα ήθελα να πάρω ήταν ένα 3DO . Πιστεύω πως η ψυχή μου δεν θα αναπαυθεί αν δεν πάρω ένα !
 
Συμφωνα με δημισιευμα του alamogordonews.com η καναδικη εταιρια Fuel industries θα παει στο νεο μεξικο και συγκεκριμενα στην πολη Alamogordo και θα ξεκινησει ανασκαφες στον χωρο υγειονομικης ταφης της Atari με την αδεια της Atari.Σκοπος της ανασκαφης ειναι να βρουν κασσετες του E.T που βρισκονται θαμενα εκει οπως και πολυ πραμα απο εμπορευματα της Αtari απο το 1983 και μετα.Η ανασκαφη θα διρκεσει 6 μηνες και μαλιστα προκυται να υπαρξει και σχετικο ντοκιμαντερ.

Για να δουμε τι θα δουμε :D
 
Αντε μακαρι επιτελους...μεχρι τοτε...

 
Πίσω
Μπλουζα