Προβλέψεις για το μέλλον [Θα ανοιχτεί το 2015 και πάλι το 2020]

Λοιπόν το 2015 έχει ήδη διανύσει 1,5 μήνα περίπου. Για να δούμε ποιες από τις προβλέψεις των παιδιών βγήκαν.

alkis21 είπε:
Δύο λέξεις ως ευχή: Ασύρματο ρεύμα.
Εν μέρει ναι καθώς κάποια κινητά (ίσως και άλλες συσκευές) φορτίζουν ασύρματα.

Paspartoo είπε:
Ειμαι σιγουρος οτι μεχρι το σωτηριο ετος 2015 θα εχουν κλεισει περιττες εταιρειες οπως η Microsoft, η SErvice GAmes και η Norton. Θα δουλευουμε ολοι με δωρεαν και ελευθερα προγραμματα και η ΕΡΤ θα επαναπροβαλλει τον Μυστικο Σιδηροδρομο στην αυθεντικη μεταγλωττιση του.
Η Sega όπως είδαμε και σε ειδικό θέμα πάει για φούντο. Η ΕΡΤ...ποια ΕΡΤ; Η ΕΡΤ έκλεισε και μετονομαστηκε σε ΝΕΡΙΤ.

cauldron είπε:
Παιδιά συγνώμη που θα σας απογοητεύσω, αλλά όπως θα έχετε ακούσει, τον Δεκέμβριο του 2012 ο κόσμος όπως τον ξέρουμε, θα πάψει να υπάρχει. :cry:
Σας γράφω από τον πλανήτη Κρόνιουμ! Είμαι απλά ένα άβαταρ μετεμψύχωση του μέλους johnny19818 ενός φόρουμ που λέγεται retromaniax. :p Το ότι φτάσαμε ως το 2015 σημαίνει ότι τα φύλλα δάφνης που μάσησε αυτός που είπε ότι το 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος ήταν ληγμένα :p .

simonkey είπε:
το 2015 το παΣΟΚ θα ειναι αντιπολιτευση και η νεα ολιγαρχια θα ειναι κυβερνηση................ο μητσοτακης ακομα θα ζει....
Μακράν η πιο εύστοχη πρόβλεψη μόνο που κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λορένα είπε:
Μεχρι το 2015, δηλ. σε πεντε χρόνια απο σημερα, δεν το βλεπω να αλλαζουν και πολλα (τουλαχιστον στην καθημερινη ζωη μας)
Οι συνθηκες ζωης θα γινονται ολο και πιο δυσκολες, νεές εφευρέσεις σιγουρα θα γίνουν (αλλα τιποτα το συγκλονιστικο πιστευω), και δεν θα ερθει το τελος του κοσμου.

Ο κόσμος θα το ρίξει πολύ στα βιολογικα, και.. γενικα μια επιστροφή στην φύση το βλέπω να συμβαίνει.

Το ίντερνετ θα εξαπλωθει και αλλο (πόσο πια!) ειτε ασυρματο είτε σταθερο

Τουλάχιστον ελπιζω να βρεθει θεραπεια για τις ανιατες ασθενειες

Κι εδώ υπάρχουν αρκετές αλήθειες! Για τις αρρώστιες όχι τόσο βέβαια.

spyros_s είπε:
Το 2015 retromaniax θα έχει 50000 μέλη+Τα '00's θα έχουν γίνει ρετρό!

Ο Ολυμπιακός θα διανύει το 6 χρόνο δίχως πρωτάθλημα (Το τελευταίο κατακτήθηκε το 2009) αλλά θα έχει ακόμα τερματοφύλακα τον Νικοπολίδη

Οι Έλληνες θα κάνουν υπομονή για έναν ακόμα χρόνο φορομπηχτικής πολιτικής προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομία της χώρας! Μάλιστα η τότε κυβέρνηση θα σκέφτεται την επαναφορά του μέτρου της απόσυρσης για το 2020! Τότε που θα ξεκινήσουν τα έργα του μετρό προς τα βορειοδυτικά προάστια! Αυτά θα τελειώσουν το 2040 διότι εκκρεμεί η επέκταση του μετρό στην...λαϊκή συνοικία της Εκάλης!

Η Τουρκία θα περιμένει μάταια να μπει στην Ε.Ε.

Οι οικογένειες των μεταναστών στην Ελλάδα θα φτάνουν το 40% του πληθυσμού. Οι πάγοι στο βόρειο πόλο θα είναι λιγότεροι και από τα χιόνια στον Όλυμπο!

Ρε ...ιδέα μου είναι ή τελικά ισχύει το κάθε πέρυσι και καλύτερα;
Το GRM έχει 17.615 μέλη. Το 2000 δεν είναι ρετρό. Ο Ολυμπιακός καλά κρατεί από πρωταθλήματα και ο Νικοπολίδης έχει αποσυρθεί. Η Τουρκία δεν είναι στην Ε.Ε.

circleag είπε:
Χμ...Λοιπον...

Το ιντερνετ θα εχει περασει σε αλλη διασταση και θα βγαινει απο παντου σε χολογραφικη μορφη και θα εχει ταχυτητα οπου σε 1 δευτερολεπτα

θα κανουμε download τεραστια αρχεια!!!

Και αυτο θα οφειλεται στους υπολογιστες που θα λειτουργουν με νανοτεχνολογια και λειζερ!!!! (το παρατραβηξα λιγακι εεε;; ;) :D
Σίγουρα υπάρχει καλύτερο ίντερνετ αλλά όχι και για να τρελαθείς. Όσον αφορά τους υπολογιστές, απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ας μιλησουν οι αρμόδιοι.

telonio είπε:
Το 2015 δεν θα έχουμε να φάμε..
Πέραν τούτου, φαντάζομαι τα usb flash θα έχουν φτάσει κοντά στο μισό terra. Οι οθόνες των pc θα έχουν φτάσει άνετα τις 30". Oι τηλεοράσεις δεν ξέρω και εγώ τι στο καλό θα σκεφτούν και θα έχουν στάνταρ κάποια νέα τεχνολογία για να πουλάνε. Οι amigaδες θα περιμένουν ακόμη μία νέα amiga (χωρίς παρεξήγηση). Το πλαίσιο ακόμη θα μας προμοτάρει με περηφάνεια για το νέο υπερdesktop που ήρθε από τον Άρη για εμάς και μόνο εμάς. Το ipad 5 θα συνεχίζει να κοστίζει παραπάνω από ένα βασικό μισθό αλλά και πάλι θα πουλάει σαν αφράτο ψωμάκι.
Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν να φάνε.Τα USB ξεπέρασαν το μισό terra. Oι οθόνες έχουν ξεπεράσει τις 30 ίντσες Σωστό αυτό με το Ipad.

Spartan_X είπε:
Εχέι πάρει προσέξει κανείς τις καινούριες "smart" τηλεοράσεις; Τηλεοράση που μπένει internet, παίζει παιχνίδια, παίζει βίντεο απευθείας απο δίσκους - η απο τη ενσωματομένη μνήμη της. Τουλάχιστων ώς πρως τις τηλεοράσεις μπορώ να ποντάρω με μεγάλη ασφάλεια πως αυτό είναι το μέλλον - όσο αφορά αυτές τουλάχιστων.
3D επίσης θα παίζουν μάλλον όλες, άλλα οι "καλές" - και στο ποίο μακρινό μέλλον, όλες - δε θα χρειάζονται ειδικά γυαλιά.

Το 2015 πιστεύω θα ειναι το έτος που θα έχουν αρχίσει να σπρώχνονται γερά στη αγορά οι επερχόμενες OLED - δε πιστεύω για νωρίτερα, άλλα θα δείξει. Μέχρι τότε όλες οι νέες τηλεοράσεις πλέων θα είναι LCD με στάνταρ LED φωτισμό ( μέχρι και οι 15'' ακόμη, αν υπάρχουν ), και θα ανταγωνίζονται πλέων σε πιά τρέχει internet καλύτερα, πια έχει ποίο πολλά Hz κλπ.
Υπάρχουν τηλεοράσεις που τα κάνουν όλα αυτά. το 3D όμως χωρίς γυαλιά δεν γίνεται.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aardvark είπε:
Πολυ ενδιαφεροντα τα βιντεακια σου Circleag . :thumbup: Να κανω και κανα 2 προβλεψεις.

Λεπον σε κανα 2 χρονακια το πολυ η M$ θα εχει εισελθει και στην κινητη τηλεφωνια (καλα ,παιζω στα σιγουρα με Inside info).

Kαι ελπιζω ως το 2015 το Virtual Reality θα εχει εισελθει στα κονσολικα.
Ωραιος ο Τζονυ και μην χασω ευκαιρια και δεν με Κουοταρω 6 χρονια μετα στην πρωτη μου προβλεψη επεσα 100% μεσα και στην 2η 99% μιας και το '09 το VR πραγματικα μα πραγματικα φαινοντανε ονειρο απο ταινια επιστημονικης φαντασιας σημερα ειμαστε ενα βημα πριν.


 
Μια χαρά Aard :thumbup: ! Μήπως να κάνουμε προβλέψεις και για το 2020;
 
Nαι αμε ,παμε και καλη μας προβλεψη.
 
circleag είπε:
"Ελπίζω επίσης να μπεί στη ζωή μας μέχρι τότε το ασύρματο ρεύμα και σιγά-σιγά να εξαλειφθούν τα καλώδια.
Γενικά το μέλλον είναι διαδυκτιακό και ασύρματο..."

Προβλεψη

----------

Το ιδιο και τα κεφαλια μας που θα ψηνοντε αμα γινει κατι τετοιο!
αυτό μπορεί να γίνει και τώρα :p

αν κάτσεις κάτω από μια γραμμή μεταφοράς υπερύψηλης τάσης (400 kV)

και κρατάς κάτι μεταλλικό πχ το κοντάρι μιας σφουγγαρίστρας τότε θα αναπτυχθεί αρκετή τάση πάνω του ώστε να σε χτυπήσει το ρεύμα.με μια μικρή πατέντα θα μπορείς να φορτίζεις οτιδήποτε ασύρματα δωρεάν και με έξοδα της ΔΕΗ. Το θέμα είναι το εξαιρετικά ισχυρό ηλεκτροστατικό πεδίο :p που μπορεί να σου κάνει ζημιά. Μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τις γραμμές αυτές επειδή έχουν διπλούς αγωγούς(δηλ.2 παράλληλα) μεταφέρουν την ηλεκτρική ενέργεια από τον τόπο παραγωγής (Κοζάνη) στα κέντρα κατανάλωσης (Αθήνα, Θεσσαλονίκη) με απόδοση 99%.
 
Λοιπόν σε 5 χρόνια προβλέπω μια νέα εταιρία (Κινέζικη φυσικά) να λανσάρει μια κονσόλα που θα κάνει πάταγο και θα ανταγωνιστεί στα ίσα τις Microsoft, Sony, Nintendo. Η Apple για τα 10 χρόνια ipad θα κυκλοφορήσει συλλεκτική έκδοση που δέχεται και κάρτες Tiny SD 2 Terrabyte(οι Micro SD είναι ξεπερασμένες πια). Επίσης η ίδια εταιρία θα κυκλοφορήσει κονσόλα χωρίς χειριστήριο παρά με αισθητήρια όπου όλα τα παιχνίδια θα είναι interactive.

Ο καθένας θα μπορεί να έχει τα αξεσουάρ που θέλει για τις συσκευές του με τη βοήθεια των 3D εκτυπωτών. Οι τηλεοράσεις θα έχουν hot spot και επιλογή VR για πραγματική εμπειρία. Φανταστείτε να βλέπετε National Geographic σαν να είστε σε σαφάρι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα