Προβλέψεις για το μέλλον [Θα ανοιχτεί το 2015 και πάλι το 2020]

το 2015 το παΣΟΚ θα ειναι αντιπολιτευση και η νεα ολιγαρχια θα ειναι κυβερνηση................ο μητσοτακης ακομα θα ζει....
 
Επιτρέψτε μου να ξεφύγω από το ευχάριστο κλίμα που δημιουργήθηκε σε αυτό το θέμα, όπως και για τα τεχνολογικά επιτεύγματα, και να πω τη γνώμη μου για το μέλλον της ανθρωπότητας. Πέρα από το χαβαλέ χρειάζεται να στοχαζόμαστε όλο και με περισσότερη σοβαρότητα την πορεία του ανθρώπου στο μέλλον.

Προσωπικά θέλω να ελπίζω πως το 1 Δισεκατομμύριο άνθρωποι που κυριολεκτικά πεινούν πάνω στον ταλαιπωρημένο μας πλανήτη, θα λιγοστέψουν σε ένα υποφερτό όριο. Πως η Αφρική δεν θα αντιμετωπίζεται ως ο ʽʼτρίτος κόσμοςʼʼ, και στην Ασία και την Λατινική Αμερική, οι άνθρωποι θα μπορέσουν να ζήσουν με την αξιοπρέπεια που τους αξίζει. Θέλω να ελπίζω πως θα παρακμάσουν τα ακραία καθεστώτα και πως η δημοκρατία θα πάρει την μορφή που κυριάρχησε για δύο μόλις γενιές στην αρχαία Αθήνα. Θέλω να πιστεύω πως οι λαοί του κόσμου θα παύουν σιγά σιγά να πιστεύουν στις ψευδαισθήσεις της δήθεν αλήθειας των θρησκειών και θα την αντικαταστήσουν με την αγάπη προς τη φύση, για να καταφέρει να επιβιώσει ο άνθρωπος θα πρέπει από μία άποψη να πάει πίσω στο χρόνο. Θέλω να πιστεύω πως το ελαττωματικό μας κοινωνικό σύστημα που βασίζεται στις βρώμικες φιλοδοξίες, στο γλείψιμο και στην ρουφιανιά, (ότι δηλαδή γεννά ο φόβος) θα αντικατασταθεί από την ισότητα, την δικαιοσύνη και την ειλικρίνεια. Θέλω να πιστεύω πως η επιστήμη δεν θα γίνει η νέα μας θρησκεία και πως ο άνθρωπος θα την χρησιμοποιεί για να τον βοηθά κι όχι για να του δημιουργεί κλώνους και μεταλλαγμένα τρόφιμα και ζώα. Θέλω να πιστεύω πως ο άνθρωπος δεν θα κάνει τα πάντα για την τηλεθέαση, θα διαβάζει περισσότερο και θα έχει την επιθυμία να γίνει δημιουργικός καλλιτέχνης με την ευγενική σημασία της λέξης. Πιστεύω πώς αν ο άνθρωπος πίστευε στους παρακάτω υπέροχους στίχους του William Shakespeare από τον Hamlet, δεν θα όδευε τόσο απαξιωτικά προς το τέλος του, αλλά θα περιόριζε την καταστροφική του φύση, αντικαθιστώντας τη με την δημιουργία και την χαρά της ανακάλυψης.


Τι εξαίσιο δημιούργημα είναι ο άνθρωπος!


Τι ευγενικός στη λογική! Πόσο ασύγκριτος σε ικανότητες!


Στη μορφή, στις κινήσεις, πόσο αξιοθαύμαστος!


Στα έργα του, σαν Άγγελος! Στο πνεύμα του, σαν Θεός!


Το θαύμα του κόσμου! Το άνθος των όντων!

Οι ποιητές έχουν όλες τις απαντήσεις. Αρκεί να διαβάσουμε τους πολύτιμους στίχους τους με την ωριμότητα που πρέπει, και όχι να τους νομίζουμε για ανόητους ρομαντικούς που παρασέρνονται από τα συναισθήματα τους και γράφουν ασυναρτησίες! Στην πραγματικότητα οι ποιητές λένε αλήθειες που όμως μοιάζουν με ψέματα!

Τέλος θέλω να πιστεύω πως ο άνθρωπος θα αποτραβηχτεί από την καθημερινή του αποχαύνωση (από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης) και μέσω της γνώσης να επιβεβαιώσει την ελευθερία της φύσης του! Ο σκύλος θα παραμείνει σκύλος σε όλη του τη ζωή, δεν έχει τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο. Η ειρωνεία είναι πως ο άνθρωπος μπορεί, αλλά παραμένει στάσιμος γιατί διστάζει να δοκιμάσει τις δυνατότητες του και παραμένει έρμαιο της δειλίας του που του προσφέρει η ασφάλεια της συνήθειας.

Αυτά και πολλά άλλα θα μπορούσαν να είναι η μορφή ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος για τον άνθρωπο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μεχρι τοτε πιστευω να εχω μαθει να παιζω!
 
Πάντως ρε παιδιά,όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι για το τέλος του κόσμου το 2012 ή κι εγώ δε ξέρω τι άλλο,έχει ασυναίσθητα κι υποσυνείδητα επηρρεάσει πολύ κόσμο.Είναι βέβαια τουλάχιστον εγκληματικό να δημιουργείται τέτοια φοβία,που στα επόμενα 3 χρόνια θα φτάσει σε επίπεδα φαινομένων πανικού δυστυχώς,από αρκετό κόσμο...

Anyway,εγώ το μόνο που μπορώ να σας πω για το 2015,είναι ότι,καλώς εχόντων των πραγμάτων,θα είμαι...36 years old.Τίποτα άλλο.... :p
 
:animlaugh: @ ασφαλείς προβλέψεις Μιχάλη & Μάνου!
 
manos426f είπε:
Πάντως ρε παιδιά,όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι για το τέλος του κόσμου το 2012 ή κι εγώ δε ξέρω τι άλλο,έχει ασυναίσθητα κι υποσυνείδητα επηρρεάσει πολύ κόσμο.Είναι βέβαια τουλάχιστον εγκληματικό να δημιουργείται τέτοια φοβία,που στα επόμενα 3 χρόνια θα φτάσει σε επίπεδα φαινομένων πανικού δυστυχώς,από αρκετό κόσμο...
Anyway,εγώ το μόνο που μπορώ να σας πω για το 2015,είναι ότι,καλώς εχόντων των πραγμάτων,θα είμαι...36 years old.Τίποτα άλλο.... :p
Ο Μάνος με το σχόλιο του με έκανε να σκεφτώ άλλη μια πρόβλεψη για το 2015....

Λοιπον προβλεπω οτι ενας γνωστος πολυ famous τηλε-πωλητής θα γίνει εκατομμυριούχος απο την δουλεία του μέχρι το 2012 και έως το 2015 θα την έχει κάνει απο την Χωρά του, γιατί θα" τρέχει και δεν θα φτάνει" ;) :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπάααα... το 2012 απλά θα μας πεί οτι το τέλος του κόσμου αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας :p

Το 2015 δεν είναι πάντως ουτέ πολύ μακρινό σαν μέλλον, ουτε όμως είναι και κοντά για να κάνεις ασφαλεις προβλέψεις... τεχνολογικά, πιστεύω οτι το internet θα έχει άλλαξει ακόμα περισσότερο τη ζωη μάς... Η τηλεόραση θα παρέχεται μέσου αυτού, η τηλεφωνία, οι περισσότερες συναλλαγές κλπ, θα γίνονται διαδικτιακά. Τα περισσότερα ασύρματα router πιθανώς θα εχουν δώσει τη θέση τους σε router οπου στέλνουν το σήμα τους μέσω του ηλεκτρικού δύκτιου του σπιτιού ( η Belkin απο όσο ξέρω έχει ήδη τέτοια μοντέλα ).

Ελπίζω επίσης να μπεί στη ζωή μας μέχρι τότε το ασύρματο ρεύμα και σιγά-σιγά να εξαλειφθούν τα καλώδια.

Γενικά το μέλλον είναι διαδυκτιακό και ασύρματο...
 
"Ελπίζω επίσης να μπεί στη ζωή μας μέχρι τότε το ασύρματο ρεύμα και σιγά-σιγά να εξαλειφθούν τα καλώδια.

Γενικά το μέλλον είναι διαδυκτιακό και ασύρματο..."

Προβλεψη

----------

Το ιδιο και τα κεφαλια μας που θα ψηνοντε αμα γινει κατι τετοιο!
 
Μεχρι το 2015, δηλ. σε πεντε χρόνια απο σημερα, δεν το βλεπω να αλλαζουν και πολλα (τουλαχιστον στην καθημερινη ζωη μας)

Οι συνθηκες ζωης θα γινονται ολο και πιο δυσκολες, νεές εφευρέσεις σιγουρα θα γίνουν (αλλα τιποτα το συγκλονιστικο πιστευω), και δεν θα ερθει το τελος του κοσμου.

Ο κόσμος θα το ρίξει πολύ στα βιολογικα, και.. γενικα μια επιστροφή στην φύση το βλέπω να συμβαίνει.

Το ίντερνετ θα εξαπλωθει και αλλο (πόσο πια!) ειτε ασυρματο είτε σταθερο

Τουλάχιστον ελπιζω να βρεθει θεραπεια για τις ανιατες ασθενειες
 
Το 2015 retromaniax θα έχει 50000 μέλη+

Τα '00's θα έχουν γίνει ρετρό!

Ο Ολυμπιακός θα διανύει το 6 χρόνο δίχως πρωτάθλημα (Το τελευταίο κατακτήθηκε το 2009) αλλά θα έχει ακόμα τερματοφύλακα τον Νικοπολίδη

Οι Έλληνες θα κάνουν υπομονή για έναν ακόμα χρόνο φορομπηχτικής πολιτικής προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομία της χώρας! Μάλιστα η τότε κυβέρνηση θα σκέφτεται την επαναφορά του μέτρου της απόσυρσης για το 2020! Τότε που θα ξεκινήσουν τα έργα του μετρό προς τα βορειοδυτικά προάστια! Αυτά θα τελειώσουν το 2040 διότι εκκρεμεί η επέκταση του μετρό στην...λαϊκή συνοικία της Εκάλης!

Η Τουρκία θα περιμένει μάταια να μπει στην Ε.Ε.

Οι οικογένειες των μεταναστών στην Ελλάδα θα φτάνουν το 40% του πληθυσμού. Οι πάγοι στο βόρειο πόλο θα είναι λιγότεροι και από τα χιόνια στον Όλυμπο!

Ρε ....ιδέα μου είναι ή τελικά ισχύει το κάθε πέρυσι και καλύτερα;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρε παιδιά... έλεος... :(

Μη γρουσουζεύτε και δεν έρθει το τέλος του κόσμου το '12...

Όχι τίποτ΄άλλο αλλά περιμένω και έγκριση δανείου με τελευταία δόση το 2042... :p
 
Μη φοβού Juanita. Τα χρέη σου θα ξεπληρωθούν από τη διαπλανητική τράπεζα των "ΕΛ".
 
Θα πέσει σαν βόμβα η είδηση ότι ο Bill Gates έχει μια τεράστια μυστική αποθήκη κάτω από την έπαυλη του,στην οποία έχει όλα τα προιόντα-υπολογιστές της Apple από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα-και τα λατρεύει ως θεότητες.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
:D Δεν ξέρω αν τα λατρεύει σαν Θεότητες αλλά είμαι σίγουρος ότι και οι δυο τους θα ρίχνουν βελάκια στις φωτογραφίες τους αντιστοίχως και ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ ούτε το 2015 ούτε αργότερα!!!

Επαναφέρω αυτό το thread γιατί μου αρέσει πάρα πολύ και θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες/προφητιες για το 2015 και μετά!
 
Ελεος.......πολύ χρήμα λέμε.....
 
Το εγραψα και στο κουτι ,το γραφω και εδω γιατι θελω copyright για την ιδεα μου .

Προβλεπω σε μελλοντικη αναβαθμιση της Vbulletin κινουμενα αβαταρς η και κλιπακια 2-3 λεπτων απο αγαπημενες ταινιες-μουσικα κλιπς με ηχο!!!

Σε καποια χρονια σε αναλογη αναβαθμιση τα αβαταρς μας θα ειναι live streaming με το προσωπο μας να κανει ζωντανες συνομιλιες .

Παρακαλω οι εταιριες που θα αναλαβουν το παραπανω εγχειρημα να αποδωσουν τα προβλεπομενα ποσοστα στον Aardvark.

Ευχαριστω!!
 
Μπορει να μην ειναι 2015 αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον θρεντ! :D

Χμ...Λοιπον...

Το ιντερνετ θα εχει περασει σε αλλη διασταση και θα βγαινει απο παντου σε χολογραφικη μορφη και θα εχει ταχυτητα οπου σε 1 δευτερολεπτα

θα κανουμε download τεραστια αρχεια!!!

Και αυτο θα οφειλεται στους υπολογιστες που θα λειτουργουν με νανοτεχνολογια και λειζερ!!!! (το παρατραβηξα λιγακι εεε;; ;) :D

Εχω και αλλα να πω αλλα.......

Πειτε και εσεις....
 
Το 2015 δεν θα έχουμε να φάμε..

Πέραν τούτου, φαντάζομαι τα usb flash θα έχουν φτάσει κοντά στο μισό terra. Οι οθόνες των pc θα έχουν φτάσει άνετα τις 30". Oι τηλεοράσεις δεν ξέρω και εγώ τι στο καλό θα σκεφτούν και θα έχουν στάνταρ κάποια νέα τεχνολογία για να πουλάνε. Οι amigaδες θα περιμένουν ακόμη μία νέα amiga (χωρίς παρεξήγηση). Το πλαίσιο ακόμη θα μας προμοτάρει με περηφάνεια για το νέο υπερdesktop που ήρθε από τον Άρη για εμάς και μόνο εμάς. Το ipad 5 θα συνεχίζει να κοστίζει παραπάνω από ένα βασικό μισθό αλλά και πάλι θα πουλάει σαν αφράτο ψωμάκι.
 
Εχέι πάρει προσέξει κανείς τις καινούριες "smart" τηλεοράσεις; Τηλεοράση που μπένει internet, παίζει παιχνίδια, παίζει βίντεο απευθείας απο δίσκους - η απο τη ενσωματομένη μνήμη της. Τουλάχιστων ώς πρως τις τηλεοράσεις μπορώ να ποντάρω με μεγάλη ασφάλεια πως αυτό είναι το μέλλον - όσο αφορά αυτές τουλάχιστων.

3D επίσης θα παίζουν μάλλον όλες, άλλα οι "καλές" - και στο ποίο μακρινό μέλλον, όλες - δε θα χρειάζονται ειδικά γυαλιά.

Το 2015 πιστεύω θα ειναι το έτος που θα έχουν αρχίσει να σπρώχνονται γερά στη αγορά οι επερχόμενες OLED - δε πιστεύω για νωρίτερα, άλλα θα δείξει. Μέχρι τότε όλες οι νέες τηλεοράσεις πλέων θα είναι LCD με στάνταρ LED φωτισμό ( μέχρι και οι 15'' ακόμη, αν υπάρχουν ), και θα ανταγωνίζονται πλέων σε πιά τρέχει internet καλύτερα, πια έχει ποίο πολλά Hz κλπ.
 
Πίσω
Μπλουζα