Δεν λύθηκε το προβλημα.Wally είπε:Ριξε ενα καθαρισμα στα cookies
Mozilla Firefox 18.0 (σήμερα έκανα και update).Wally είπε:Εεεε καθαρισε και το History. Με τι browser εισαι?
δεν χρειαζεται να περασεις 2η φορα τους κωδικους σου - την ωρα που σου πεταει αυτο το μηνυμα και ας σε δειχνει offline - απλα πατησε το link "Forum" ή το logo του retromaniax και θα σε βαλει κανονικα μεσα.
Η αλλη λυση ειναι να ενεργοποιησεις την αυτοματη συνδεση και θα εισαι οκ.
To προβλημα σ'εμενα ειναι οτι με δειχνει Online αλλα ουσιαστικα ειμαι offline. Για να γράψω αυτό το πόστ χρειάστηκε να προσπαθήσω καμια 10αρια φορές. Είχα πολύ καιρό να μπω στο φορουμ και δεν είχα παρατηρήσει ότι δεν μπορω να κάνω login. Αλλά σήμερα μπήκα να διαβάσω ενα μήνυμα και κατάλαβα ότι δεν μπορούσα. Για να μπω στο φορουμ πατάω στο tab "Forum" επανω αριστερά. Να σκεφτείς οτι ο Mozilla όταν πάω να βάλω το username μου και το password με ρωτάει αν θελει να αποθηκεύσει τα στοιχεία μου, δηλαδή η σελίδα του login δουλεύει κανονικά.herco είπε:Ειναι γνωστο προβλημα - τα ειχα ξαναγραψει πριν λιγο καιρο εδω
Αν χρησιμοποιεις FF - φερτον στη τελευταια εκδοση. - DONE
herco είπε:Εισαι στο γραφειο ή στο σπιτι ? Μηπως εβαλαν καποιον proxy στο γραφειο και κοβει το retromaniax ? Αν εισαι στο γραφειο δοκιμασε και απο αλλο pc.
Wally είπε:Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι για καποιο λογο δεν σβηστηκαν τα Cookies και το History σου εντελως
Όταν κάνεις login, να τσεκάρεις το "Αυτόματη Σύνδεση"!spacetroop είπε:Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με το login. Αν είσαι εντός σελίδας, αλλά ανενεργός, μετά από κάποιο χρονικό΄όριο σε αποσυνδέει από μόνο του; Πολύ συχνά, αν και έχω αποθηκεύσει τους κωδικούς μου, με "πετάει" εκτός site, χωρίς να έχω κάνει log out και αναγκάζομαι να κάνω επανασύνδεση συνέχεια...
Το ρύθμισα, ευχαριστώ πολύ! Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, θα ενημερώσω!D@redevil είπε:Όταν κάνεις login, να τσεκάρεις το "Αυτόματη Σύνδεση"!
Έτσι, όταν είσαι idle για κάποιο διάστημα, δε θα σε "πετάει" έξω!
Αν κάνεις το παραπάνω και συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα, μας λες!
Ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε!spacetroop είπε:Το ρύθμισα, ευχαριστώ πολύ! Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, θα ενημερώσω!