Προβλήματα με το Notebook Acer Aspire One ZG8

Για drivers τα εγραψα και γω στην πρωτη σελιδα αλλα η λυση ειναι format για να τελειωνει μια και καλη γιατι απο το 2009 μεχρι τωρα οσο να ναι μπουκωμενος θα ειναι ο υπολογιστης.Format λοιπον περνα και τα xp και θα ειναι σαν καινουργιος και θα ησυχασει το κεφαλι σου.Οσο για τα λεφτα που ειπες jhonny για μενα φυσικα και δεν αξιζει να ριξεις ουτε ενα ευρω σαυτον τον υπολογιστη.
 
Αν κάνει format, και έχει και χρόνο και όρεξη για "πασπάτεμα", εγώ θα του έβαζα ένα Lubuntu (Πιο ελαφρύ..) η ένα Xubuntu (Πιο καλό γραφικό περιβάλλον.), και αν μου λειτουργούσε καλά θα το κράταγα... Εξάλου δεν νομίζω να κάνει κάτι περισσότερο από ίντερνετ κανένα βίντεο - mp3 και κανένα έγγραφο.

Τα XP τα θεωρώ (Και είναι...) νεκρά, και με τα 7άρια θα του γονατίσει.

Με κάποια από τις 2 διανομές που είπα θα έχει και ένα σύγχρονο λειτουργικό σύστημα, και θα πηγαίνει και σφαίρα!
 
Cloud κάνω εξαγωγή που λες, δε βγάζω την κάρτα έτσι στην ψύχρα. Τώρα που το λες με τα άλλα λειτουργικά, θυμήθηκα ότι ήταν 2 λειτουργικά εγκατεστημένα από τη μάνα τους ubuntu και XP. Eπειδή όμως από ubuntu δεν είχα ιδέα, όταν το πήγα για φτιάξιμο, τους είπα να βάλουν XP.
 
Για την χρήση που είχαν βγει τα netbook θα έπρεπε να έχουν μόνο Linux, αλλά τέλος πάντων (Εδώ κάποιοι είχαν πάριε netbook, και μάλιστα από τα πρώτα με τους σκληρούς των 8GB, για κανονικό - μοναδικό υπολογιστή.. :p Και δεν κάνω πλάκα! Ήξερα τουλάχιστον 3 άτομα που το είχαν κάνει!)..

Πάντως θα επιμείνω στο ότι αν κάνεις format (Και πάντα αν έχεις όρεξη και χρόνο για "παιχνίδια"..) να δοκιμάσεις κάτι από τα 2 που σου είπα... Ειδικά το Xubuntu για απλή χρήση επιπέδου "netbook" έχει ίσως το καλύτερο και ευκολότερο γραφικό περιβάλλον.

Στο μόνο που φοβάμαι είναι μην έχεις πρόβλημα με το ασύρματο ίντερνετ... Εκεί αν μπορείς ψάξτο λίγο, αν όχι, βάλε XP.

Και φυσικά πριν προχωρήσεις σε format, ρίξε πρώτα μία ματιά και σε αυτό που σου είπα για τους drivers... Όπως το περιγράφεις, και τα 2 προβλήματα (Και ειδικά το μήνυμα.) είναι θέμα στους drivers.
 
συμφωνώ, άλλωστε κι εμένα η φίλη μου δεν θέλει να σκάσει το 40άρι+ για άλλα 2 γίγα και της λέω ας ψιλοσέρνεται και όσο κρατήσει. Τρέξε και το msconfig (εκτέλεση->msconfig) και πήγαινε στην εκκίνηση και ξετσέκαρε όλα εκτός από πληκτρολόγιο και antivirus. Απ'ότι είδα το Netbook σου τρέχει αρκετά περιττά στην taskbar (κάτω δεξιά).
 
Παιδιά θα με τρελάνει αυτό το PC από χθες σταμάτησε να βγάζει το πρόβλημα με το "Άγνωστη συσκευή" και τώρα βγάζει όλη τη διαδικασία σαν να έχεις συνδέσει μία καινούρια USB συσκευή :eek: Βγάζει δηλαδή κανονικά τον οδηγό σύνδεσης, ψάχνει για drivers...Λες και το μυρίστηκε ότι μιλάμε γι'αυτό και άλλαξε ρότα.
 
Κάνε αυτό που σου είπα... Βάλε Linux!! :p

Πέρα από την πλάκα, πραγματικά κάνε αυτό που σου είπα... Δες στην διαχείριση συσκευών τι άγνωστη συσκευή σου βγάζει, και δες στις λεπτομέρτιες για τον κωδικό (Αν πάντα δεν σου λέει ακριβώς τι είναι.).. Μετά ψάξε στο Google να δεις τι συσκευή είναι αυτή, και δες για τους τελευταίους drivers..
 
Που είναι ο κωδικός;

pc.JPG
 
Πάτα επάνω σε αυτό δεξί κλικ --> ιδιότητες, και σε κάποια καρτέλα (Νομίζω στο "Λεπτομέρειες..".) θα σου έχει κάτι "γράμματα".. Ψάξε με αυτά.
 
cloud είπε:
Πάτα επάνω σε αυτό δεξί κλικ --> ιδιότητες, και σε κάποια καρτέλα (Νομίζω στο "Λεπτομέρειες..".) θα σου έχει κάτι "γράμματα".. Ψάξε με αυτά.
..και βαλε και μια φωτο να δουμε..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι το είχα αλλά το απεγκατέστησα γιατί το μηχάνημα σερνόταν. Α το άτιμο. Αυτό ήταν λοιπόν;
 
Μάλλον... ;)

Κάνε μία απεγκατάσταση με το εργαλείο που έχει το λινκ που έχω βάλει και λογικά θα είσαι ΟΚ!
 
Απεγκατάσταση παρόλο που το έχω ήδη απεγκαταστήσει;
 
Βάλτο πάλι, και κάνε πάλι απεγκατάσταση με το πρόγραμμα που έχουν στο λινκ (Η δοκίμασε και με κανένα Revo Uninstaller..).
 
Τελειωμό δεν έχει... Τώρα γυρίσαμε πάλι στο 1ο πρόβλημα.

Τώρα δε φαίνεται κάπου στη διαχείριση κίτρινο ερωτηματικό.

acer.JPG
 
Το κάνω πάλι εγκατάσταση τώρα.
 
ΤΟ άλλο πρόβλημα λύθηκε;Έχεις κάτι σε καμία θύρα;

Για κάνε το ίδιο επάνω στο USB στην διαχείριση συσκευών, και στο "Άγνωστη συσκευή" (Αν σου έχει κάτι τέτοιο..).Υ.Γ.: Καθάρισε με το SAS, και δες αν συνεχίζει...
 
Τα έκανα όλα και συνεχίζει το παράθυρο άγνωστη συσκευή αν και με μικρότερη συχνότητα. Με κούρασε όμως...
 
Πίσω
Μπλουζα