iliekater
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 223
Μέχρι διευθέτησης του θέματος , συνεχίζω από εδώ τη συζήτηση . Πρώτα απ'όλα όμως σπεύδω να ξεκαθαρίσω πως το θέμα αυτό δεν αποτελεί πηγή διακίνησης πληροφοριών σχετικά με την διακίνηση απαγορευμένου λογισμικού (isos , bios κτλ) . Είμαι σίγουρος πως το κλείδωμα (και η μετανομασία) του προηγούμενου θέματος έγινε από υπερβολικό ζήλο και όχι από σκοπιμότητα , οπότε μην ανυσηχείτε , δεν παρεξηγιέμαι . Αυτό όντας ξεκαθαρισμένο , πάμε παρακάτω .
Τελικά κατάφερα και το έτρεξα ! Δεν ξέρω τι έφταιγε και δεν έτρεχε σε WinXP Pro SP3 32bits , αλλά σε Win7 Ultimate SP1 64bits έτρεξε μια χαρά !
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω μερικά πράγματα με την ευκαιρία :
1) Είδα πως υπάρχει ένα παράθυρο ρυθμίσεων για plug-ins . Έχουν αναρτηθεί πουθενά ; Διότι είδα πως σε κάθε κατηγορία είναι επιλέξιμο μόνο ένα .
2) Πώς θα μπορούσα να καθορίσω τα πλήκτρα για το χειριστήριο ;
Τελικά κατάφερα και το έτρεξα ! Δεν ξέρω τι έφταιγε και δεν έτρεχε σε WinXP Pro SP3 32bits , αλλά σε Win7 Ultimate SP1 64bits έτρεξε μια χαρά !
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω μερικά πράγματα με την ευκαιρία :
1) Είδα πως υπάρχει ένα παράθυρο ρυθμίσεων για plug-ins . Έχουν αναρτηθεί πουθενά ; Διότι είδα πως σε κάθε κατηγορία είναι επιλέξιμο μόνο ένα .
2) Πώς θα μπορούσα να καθορίσω τα πλήκτρα για το χειριστήριο ;
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: