Προβλημα με Post σε θεματα μεσα σε forum που δεν εμφανιζονται

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.819
 Εδω και καμποσο καιρο εχω ενα προβλημα που πραγματικα με εχει σπασει τα νευρα και δεν μπορω να βρω λυση η καποια πιθανη εξηγηση.Οπως λογικα ξερετε ολοι μετα το θεμα που ειχε το Νeogaf ολοι αυτοι που την κοπανησαν εφτιαξαν το Resetera.Απο το iphone που εχω εμπαινα στο Resetera μια χαρα μεχρι που πριν λιγο καιρο εκαναν αναβαθμηση στο forum και αρχισαν για μενα τα προβληματα.Με οποιον browser και αν εχω δοκιμασει και εχω δοκιμασει με πολλους αν μπω στο συγκεκριμενο Forum βλεπω κανονικα τα παντα οσον αφορα θεματα κλπ αλλα μολις πατησω να μπω σε καποιο απο ολα τα θεματα μολις μπω μεσα δεν υπαρχει τιποτα το θεμα ειναι κενο δεν υπαρχουν posts δεν υπαρχει απολυτως τιποτα.Το προβλημα αυτο δεν υπαρχει με ενα σωρο android κινητα φιλων που εχω δοκιμασει οσο παλια η καινουργια και αν ειναι και με οποιον browser το δοκιμασα και ολα λειτουργουν μια χαρα.

Αν μπορει καποιος ας δωσει καμια βοηθεια γιατι πραγματικα πως δεν εχει φυγει το κινητο στον τοιχο τοσο καιρο θαυμα ειναι και αν καποιος εχει iphone ας δοκιμασει να μπει σε καποιο θεμα στο Resetera να με επιβεβαιωσει αν βλεπει τα posts γιατι αν τα βλεπει σημαινει πως κατι τρεχει στο κινητο μου και δεν ειναι γενικο το προβλημα.
 
Εγώ τα βλέπω μια χαρά και μάλιστα ως επισκέπτης. Ιδού:

Resetera.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με iphone η με android Κινητο;
 
Μήπως να έκανες καμία εκκαθάριση στο history, cache κλπ?

Πάντως πληροφοριακά, το NeoGaf είναι πολύ καλύτερο τώρα που όλοι οι παλαβοί πήγαν resetera.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό που σου ειπα πιο πάνω το δοκίμασες?
 
Tασο ολα αυτα τα εχω δοκιμασει φιλος με καθε browser και αν δοκιμασα.Παταω να μπω σε καποιο θεμα και μεσα δεν εχει τιποτα μονο μια ασπρη σελιδα χωρις posts χωρις την περιγραφη του θεματος χωρις τα μελη που ποσταραν χωρις τιποτα δεν υπαρχει απολυτως τιποτα.
 
Δοκίμασε κάποιο application που να καθαρίζει γενικά το cache, όχι μόνο από το browser. Σαν το history cleaner πχ του Android, δεν ξέρω αν υπάρχει στο iphone. Απλά πρόσεχε τι θα επιλέξεις να σβήσεις γιατί αυτό μπορει να σβήσει και αποθηκευμένα μηνύματα που μπορεί να θες.
 
Πίσω
Μπλουζα