Προβλημα με Update Xbox1

paranoicb

RetroWannaBe
Joined
4 Δεκ 2008
Μηνύματα
72
Αντιδράσεις
0
βασικα εγω που πριν 2 μερες εγινα προσφατος κατοχος xbox1 επαθα ενα μεγαλο προβλημα.

Το xbox1 που αγορασα δεν εχει κανει ποτε update απο live (να φανταστειτε οτι ουτε την version δεν γραφει στο info στο dashboard).

σε αυτην την περιπτωση που δεν εχει to live πια τι μπορω να κανω ?

Υπαρχει καποια μεθοδος να το κανω με cd το update ?

Αν καποιος πραγματικα ξερει και μπορει να βοηθησει καθε info ευπροσδεκτο.

thanks.!
 

paranoicb

RetroWannaBe
Joined
4 Δεκ 2008
Μηνύματα
72
Αντιδράσεις
0
κανεις καλος ανθρωπος ?

μια χειρα βοηθειας για το παραπανω σχολιο ? :)
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.570
Αντιδράσεις
3.762
Για ποιο λογο θελεις να κανεις update το dashboard του XBOX1??

Μην το συγχεεις με τα νεα κονσολια οπου σε καθε update προσθετουν (ή στη περιπτωση της Sony αφαιρουν :p ) δυνατοτητες.

Αν εχεις τοση πρεμουρα να βαλεις νεα εκδοση, χωσε οποιοδηποτε παιχνιδι και θα εχει επιλογη για XBOX Live. Θα σου αναβαθμισει αυτοματα το dashboard.

Μην το κανεις αν το εχεις "πειραξει".
 

paranoicb

RetroWannaBe
Joined
4 Δεκ 2008
Μηνύματα
72
Αντιδράσεις
0
επειδη δεν το εχω πειραξει και θελω να το πειραξω θελω να κανω update. :D

για να βαλω evolutionx π.χ πρεπει να εχω κανει update το dashboard.

και δεν εχω και καποιο game που να κανει update. 15 παιχνιδια εχω κανενα δεν κανει

ανανεωση.

Ξερεις κανα παιχνιδι που να εχει αυτην την δυνατοτητα ? Νομιζω το Halo 2 το κανει
 

Haros

RetroMaNiaC
Joined
10 Mαϊ 2009
Μηνύματα
813
Αντιδράσεις
11
Το halo 2 σίγουρα το έκανε.. Το θέμα είναι δεν ξέρω άμα πλέον θα το κάνει... Δοκίμασε και ενημέρωσε μας....
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.570
Αντιδράσεις
3.762
Δεν χρειαζεται αν εισαι συνδεδεμενος πουθενα.

Πατας την επιλογη XBOX Live στο παιχνιδι (Halo2, Outrun2006 κτλ) και κανει overwrite το xboxdash.xbe (και μερικα ακομα αρχεια που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη) με ενα φρεσκοτερο.

Καμια διαφορα δεν θα παρατηρησεις παντως...

Μαλλον πας για SoftMod... ;)
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
8
γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς καθόλου με softmods....
 

0raid

RetroActive
Joined
1 Μάρ 2010
Μηνύματα
264
Αντιδράσεις
10
ναι δεν αξίζει το softmod , πήγαινε και chip-αρισετο , περνα και xbmc και είσαι κομπλέ! :)
 

panbil

RetroWannaBe
Joined
30 Οκτ 2007
Μηνύματα
31
Αντιδράσεις
0
keropi είπε:
γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς καθόλου με softmods....
γιατι να μην ασχοληθει με softmod?

μια χαρα παει το μηχανημα και του βγαινει και τσαμπα αν το κανει μονος του
 

Saulot

RetroNuts!
Joined
14 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.789
Αντιδράσεις
192
panbil είπε:
γιατι να μην ασχοληθει με softmod?μια χαρα παει το μηχανημα και του βγαινει και τσαμπα αν το κανει μονος του
Μαλλον γιατι είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξεις σκληρό δίσκο...

και εγώ softmod εχω αλλα εχω ν'ασχοληθώ καπου 2 χρόνια...
 

kajwbtfe

RetroMaNiaC
Joined
26 Μάρ 2008
Μηνύματα
652
Αντιδράσεις
32
Saulot είπε:
Μαλλον γιατι είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξεις σκληρό δίσκο...και εγώ softmod εχω αλλα εχω ν'ασχοληθώ καπου 2 χρόνια...
Γιατι ειναι αδυνατο??8)Πριν απο 5 μηνες αλλαξα τον 80αρη και εβαλα 500αρη μονος μου.Τωρα για το update πιστευω πως με τσιπαρισμα και περασμα ενος custom dashboard εισαι οκ.
 

Saulot

RetroNuts!
Joined
14 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.789
Αντιδράσεις
192
kajwbtfe είπε:
Γιατι ειναι αδυνατο??8)Πριν απο 5 μηνες αλλαξα τον 80αρη και εβαλα 500αρη μονος μου.Τωρα για το update πιστευω πως με τσιπαρισμα και περασμα ενος custom dashboard εισαι οκ.
Σε softmoded αλλαξες δίσκο?
 

vp74

Retro Member
Joined
20 Ιουλ 2009
Μηνύματα
132
Αντιδράσεις
3
[edit by paspartoo]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
380
Ειναι εφικτο να γινει. Απλα δεν ειναι τοσο ευκολο οσο του να ειχες ηδη τσιπακι. Εγω πιστευω πως δεν αξιζει πλεον να τσιπαρει κανεις το μηχανημα του.
 

panbil

RetroWannaBe
Joined
30 Οκτ 2007
Μηνύματα
31
Αντιδράσεις
0
Saulot είπε:
Σε softmoded αλλαξες δίσκο?
ναι γινεται να αλλαξεις και σε softmoded τον σκληρο

ειναι λιγο πιο δυσκολο οπως εγραψες και ενας φιλος πριν αλλα γινεται
 

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
8.093
Αντιδράσεις
2.732
0raid είπε:
ναι δεν αξίζει το softmod , πήγαινε και chip-αρισετο , περνα και xbmc και είσαι κομπλέ! :)
Συμφωνώ. Κι εγώ ετσι εκανα (το Xecutarισα ;) ). Και δε νομίζω να θελει κανενα update για να κανεις κατι τετοιο αφου το xbmc αναλαμβάνει ασχέτως της εκδοσης του dashboard. Οπως και να'χει, στο δικό μου δεν εκανα ποτέ update και 3 χρόνια τώρα παίζει μια χαρά με μόνα updates αυτά του xbmc 2-3 φορες το χρόνο.
 

Saulot

RetroNuts!
Joined
14 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.789
Αντιδράσεις
192
Getta Robo είπε:
Ειναι εφικτο να γινει. Απλα δεν ειναι τοσο ευκολο οσο του να ειχες ηδη τσιπακι. Εγω πιστευω πως δεν αξιζει πλεον να τσιπαρει κανεις το μηχανημα του.
Εχει κανένας ενα guide?
 
Μπλουζα