Προβλημα με usb 64gb - Μια βοήθεια

Paratrooper-7

Retro Member
Joined
5 Οκτ 2020
Μηνύματα
116
Αντιδράσεις
117
καλησπέρα. Εχω προβλημα με ενα usb. Δεν το αναγνωριζει το πισι. Το εδωσα σε ενα φιλο ουτε στο δικο του δουλευει. Αλλα στο ps3 που το συνεδεσα το αναγνωριζει. Δεν ειχα προβλημα με αυτο μεχρι προσφατα. Ειναι 64ρι.

To προβλημα εμφανιστηκε μετα ενα αποτυχημε merge ενος αρχειου με υποτιτλους για να μπορω να το προβαλλω στο ps3. Το θεμα ειναι οτι το αρχειο ηταν mkv και ειχε ηδη υποτιτλους δεν το ηξερα και πηγα να το κανω merge με αρχειο srt. Δημιουργηθηκε ετσι αρχειο που δεν δουλευε και πατησα εγκαταλειψη της συγχωνευσης πριν ολοκληρωθει. Το αρχειο το "βλεπει" το ps3 αλλα δεν μπορω να το διαγραψω με τιποτα.

Υπαρχει τροπος να κανω format to usb απο το ps3 μεσω π.χ multiman?? πως?? Δεν ξερω απο τοτε εχω προβλημα με το usb και υποθετω φταιει αυτο που εκανα. το ps3 ειναι jailbroken. Εχω κατι παιχνιδια και τα αναγνωριζει το ps3 στο usb.

Edit: Δοκιμασα και σε αλλες θυρες του πισι τιποτα.
 
Θα συνδεσεις το στικακι στον υπολογιστη.

Θα κανεις δεξι κλικ στην εναρξη και θα επιλεξεις διαχειριση δισκων (disk management).

Image1.jpg

Θα ανοιξει η διαχειριση δισκων.

Image2.jpg

Θα βρεις στην λιστα των δισκων το στικακι σου και θα κανεις δεξι κλικ επανω του.

Image3.jpg

Επελεξε να γινει διαμορφωση δισκου (format)

Αν δεν σε αφηνει επελεξε διαγραφη τομου (delete volume) και μετα νεος απλος τομος (new simple volume)

Ακολουθεις το wizard και θα δημιουργησει νεο partition.

Αν τιποτα απο αυτα δεν δουλευει, ειναι πιθανο να εχει προβλημα hardware το στικακι.
 
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Μολις το παρω απο τον φιλο μου θα δοκιμασω. Αν και παιζει να μην το βλεπει καν αποτι θυμαμαι. Εξαλλου θα χασω τα αρχεια. Αλλα στη χειροτερη τι να γινει.

Μηπως μπορω να διαγραψω το mkv καπως απο το ps3 kai διορθωθει το προβλημα? Απο κει ξεκινησε ολο αυτο μεχρι πριν δουλευε μια χαρα. Στο πισι δεν το βλεπει καν απο καμια θυρα οταν ειχα δοκιμασει. παταω στο multiman / ps3 διαγραφη αλλα δεν διαγραφεται με τιποτα.
 
Λοιπόν το πηρα στα χερια μου. Δεν το αναγνωριζει καν. Το λαμπακι του αναβοσβηνει συνεχεια (ενω πρεπει να ειναι αναμενο) και μετα απο ωρα αναβοσβησιματος σβηνει μονιμα.

Αν ομως εχει προβλημα το στικακι γιατι το πσ3 το αναγνωριζει κανονικα??? Μπορει να γινει κατι ή ειναι για πεταμα? Ειναι μαρκα "team". απο τα φτηνα ηταν οχι μαρκα π.χ σανντισκ.
 
Με την προϋπόθεση παντα οτι το συνδεσες σε θυρες που ειναι απευθείας πανω στο motherboard και οχι αυτες στο μπροστινο μερος του κουτιου, αν σε δυο υπολογιστες κανει το ιδιο πραγμα, εγω θα το πεταγα.

Τωρα γιατι φαινεται να δουλευει στο PS3 δεν εχω ιδεα. Δοκιμασες οντως να τρεξεις κατι απο το στικακι και επαιξε, ή απλα εμφανιζεται συνδεδεμενο;

"Team" μαλλον ειναι μαρκα teamgroup που απο την εμπειρια μου ειναι κακης ποιοτητας.
 
Τeamgroup κάτι σαν τα turbo-x που χαλάνε με το παραμικρό.
 
Πίσω
Μπλουζα