Προβλημα σε Ps3

Gyubrush

RetroMaNiaC
Joined
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
579
Αντιδράσεις
15
Παιδια μολις τωρα πηγα να ανοιξω το ps3 μου και η οθονη παει πανω κατω σαν τρελλη και φυσικα δεν μπορεις να δεις σχεδον τιποτα.Δοκιμασα να αλλαξω θεση στο hdmi της tv αλλα παλι τα ιδια.Καμια ιδεα?
 

Gyubrush

RetroMaNiaC
Joined
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
579
Αντιδράσεις
15
Aυτην με τα 60gb το πρωτο.
 

DarkSynbios

RetroMasteR
Joined
19 Νοέ 2007
Μηνύματα
1.531
Αντιδράσεις
201
Δοκιμασες να παιξεις το καλωδιο του HDMI στη θυρα του PS3 ; Μηπως και τραβηχτηκε λιγο εξω το καλωδιο.
 

Gyubrush

RetroMaNiaC
Joined
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
579
Αντιδράσεις
15
Δοκιμασα τα παντα.Μεχρι και scart ενεργοποιησα αφου πρωτα στραβωθηκα για να αλλαξω την ρυθμιση του ps3 αλλα δεν δουλευει καθολου το scart.Μονο το hdmi αλλα ετσι οπως ειπα στην αρχη.Εχω τρελλαθει!
 

DarkSynbios

RetroMasteR
Joined
19 Νοέ 2007
Μηνύματα
1.531
Αντιδράσεις
201
Λες καμμια επαναφορα να το βοηθουσε ? Εαν μπορεις να πας στην επιλογη με υπομονη καντο :)
 

Gyubrush

RetroMaNiaC
Joined
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
579
Αντιδράσεις
15
Με το power δεν γινεται επαναφορα?
 

DarkSynbios

RetroMasteR
Joined
19 Νοέ 2007
Μηνύματα
1.531
Αντιδράσεις
201
Νομιζω και με το power γινεται!
 

Gyubrush

RetroMaNiaC
Joined
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
579
Αντιδράσεις
15

αυτο κανει βεβαια σε πολυ πιο γρηγορο fps μιας και το κινητο που το τραβηξα ειναι παλιο

επισης δοκιμασα 10 επανεκινησεις χωρις κανενα αποτελεσμα.

καποια στιγμη δουλεψε με scart αλλα χωρις ηχο και με σχεδον καθολου εικονα,ισα ισα που εβλεπα σκιες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

divined

RetroNuts!
Joined
2 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.702
Αντιδράσεις
36
vsync πρόβλημα φαίνεται. Τώρα γιατί το κάνει δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
 

Haros

RetroMaNiaC
Joined
10 Mαϊ 2009
Μηνύματα
813
Αντιδράσεις
5
Σε άλλη tv το δοκίμασες;
 

thamonas

RetroMaNiaC
Joined
13 Απρ 2007
Μηνύματα
697
Αντιδράσεις
29
Παίξε λίγο με το καλώδιο, κράτα το προς τα πάνω κοντά στο μηχάνημα. ΄'Ααστο για λίγη ώρα και ξεκίνα καποιο παιχνίδι. Συνήθως έχω και γώ αυτό το προβληματάκι (όχι τοσο έντονα βέβαια) στην πιο καλή απο τις δύο τηλεοράσεις μου (samsung ΗD ).
 

Gyubrush

RetroMaNiaC
Joined
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
579
Αντιδράσεις
15
Aρα λες να ειναι θεμα hdmi της τηλεορασης?Η του ps3?

Το κακο ειναι οτι δεν εχω αλλη τηλεοραση με hdmi.Και σε αυτην που εχω (Sharp Aquos 1080p) δοκιμασα και στην αλλη θυρα και παλι τα ιδια.
 

ASiC

RetroMaNiaC
Joined
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
648
Αντιδράσεις
78
Δοκίμασε να συνδέσεις το scart και να κρατήσεις το power πατημένο μέχρι ν' ακούσεις ένα "μπιπ". Αυτό κάνει reset στις ρυθμίσεις του display.
 

Gyubrush

RetroMaNiaC
Joined
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
579
Αντιδράσεις
15
Το εκανα κι αυτο.

Τελικα πηγα σ ενα φιλο και δοκιμασαμε το μηχανημα μου σε αλλη τηλεοραση και δουλεψε κανονικα και με scart και με hdmi καλωδιο.Ειναι δυνατον να εχουν χαλασει ετσι ξαφνικα και οι δυο hdmi θυρες της τηλεορασης?
 

Haros

RetroMaNiaC
Joined
10 Mαϊ 2009
Μηνύματα
813
Αντιδράσεις
5
Δοκίμασε και καμιά άλλη hdmi συσκευή στην tv σου... μήπως είναι τίποτα πιο περίεργο...
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
152
Στην άλλη τηλεόραση το δοκίμασες με το ίδιο καλώδιο;
 

ASiC

RetroMaNiaC
Joined
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
648
Αντιδράσεις
78
Gyubrush είπε:
Το εκανα κι αυτο.Τελικα πηγα σ ενα φιλο και δοκιμασαμε το μηχανημα μου σε αλλη τηλεοραση και δουλεψε κανονικα και με scart και με hdmi καλωδιο.Ειναι δυνατον να εχουν χαλασει ετσι ξαφνικα και οι δυο hdmi θυρες της τηλεορασης?
Νομιζω οτι ο ψηφιακος επεξεργαστης μιας τηλεορασης ειναι ο ιδιος για ολες τις θυρες.
 

Gyubrush

RetroMaNiaC
Joined
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
579
Αντιδράσεις
15
pooky(1) είπε:
Στην άλλη τηλεόραση το δοκίμασες με το ίδιο καλώδιο;
Oχι.Αγορασα ομως νεο καλωδιο hdmi και παλι τα ιδια εκανε.Χτες επαιξα Uncharted 2 με scart και ξενερωσα εντελως...Ηταν σαν να επαιζα Playstation 2!
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
152
Οπότε, λογικά, φταίει η tv σου..... Με το ίδιο καλώδιο δοκιμάζεις άλλη συσκευή (θα ήταν καλό να είναι κονσόλα) στο HDMI της και βλέπεις.

Ναι, με SCART δεν αξίζει καν να έχεις την κονσόλα σε λειτουργία.
 
Μπλουζα