Προς άπιστους Θωμάδες και Θωμαϊδες..

dadmin

Banned
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
4.698
Αντιδράσεις
118
Επειδη πολλα ακουγονται σχετικα με το free shipping του Ubuntu - πριν ενα μηνα παρηγγειλα μεσα απο το shipit.ubuntu.com 3 cds με Ubuntu.

a1tc3.jpg


Ε σημερα μετα απο 4 βδομαδες (παρα 2-3 μερες) εφτασε το πακετακι :biglaugh:

917953954972957945029ax3.jpg


917953954972957945030ma6.jpg


917953954972957945031jq6.jpg


Operating System for Human Beings :thumbup:
 
Ηρακλή ακόμα με κουβέρτα κοιμάσαι;:biglaugh:

Καλορίζικο! :thumbup:
 
Ε οχι βεβαια - αλλα εκανε καλο background :biglaugh:

Thanks Αντωνη - και στα δικα σου :thumbup:
 
Έτσι όπως είναι πάμε να το εγκαταστήσουμε σε 2 παληκάρια που ξέρω που έχουν μια δυσκολία με τους υπολογιστές και παρόλα αυτά θέλουν Linux.

Να φτιάξουμε και μια ανοιχτή γραμμή βοήθειας στο forum. Θα είναι συνέχεια κατελλημένη από αυτούς!
 
Κοιτα τωρα....μιλας για σεσημασμενους M$ακηδες, αυτοι θα εριχναν ολο το τηλεφωνικο support της Canonical μεσα σε μια μερα...τη γραμμη μας θα αφησουν ?....
 
Ποσταρεις μια συζητηση 3 ατομων που δεν εχουν δουλεψει Linux ποτε και προσπαθουν να εγκαταστησουν το FUSE απο πηγαιο κωδικα - και το κανεις εσυ αυτο που οι γνωσεις σου στην πλατφορμα των Windows ειναι περισσοτερες απο ολων των υπολοιπων εδω μαζι.

Φανταζεσαι να χρησιμοποιουσες πρωτη φορα στη ζωη σου Windows και να σου εδιναν το source code του MAME για να το τρεξεις ?

Anyway - το FUSE σημαινει FREE UNIX SPECTRUM EMULATOR οποτε θα ηταν αδιανοητο να μην υπαρχει εκδοση για Linux που να δουλευει.

Στη σελιδα του FUSE αναφερονται ολα τα ετοιμα "πακετα" που υπαρχουν για τις διανομες - μεταξυ αυτων και τα .deb που δουλευουν σε DEBIAN και UBUNTU. Δεξι κλικ μολις το κατεβασεις - check στο ok και εγκατασταθηκε.

Καλο spectrumαιζ :)
 
Κάτσε πρώτα να καταφέρει να εγκαταστήσει το Ubuntu. Μου θυμίζει ιστορίες από Help desk.

" Εεε δε ξέρω εγώ έβαλα το δισκάκι μέσα και πάτησα enter. Δε ξέρω τι έγινε"
 
E! μετά από 14 μήνες αναμονής, πήρα την απόφαση ότι η προηγούμενη μου παραγγελία ή δεν θα έρθει ποτέ ή κάποιο καλόπαιδο την "τσίμπησε" αντί για μένα...

Οπότε ακολουθώντας την γνωστή διαδικασία και μετά από την ανακίνηση του θέματος από τον φίλο telamonas, θέλω να δω α) φταίω εγώ; β) κάποιος εγκάθετος της MS τα "βουτάει" από το ταχυδρομικό μου κουτί; γ) τελικά ήρθε η ώρα να βάλω στο άλλο ΠιΣί που έχω και κάθεται Linux; δ) Ποια θα μου έρθουν πρώτα: τα Vista που έχω παραγγείλει εδώ και 2 εβδομάδες ή θα έρθει πρώτα το ubuntu-πακέτο; ε) Τίποτα από τα παραπάνω; στ) Δεν γνωρίζω - δεν απαντώ;

Μπήκα στις 15 του μήνα και τα παράγγειλα, σήμερα έγινε η έγκριση για την αποστολή, οπότε υπομονή... will keep you posted.

ubuntushipped18052007zq2.jpg
 
εγώ πάντως έκανα μια ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΗ προσπάθεια να χρησιμοποιήσω linux στο δεύτερο pc μου (2600+/GF5600-256/1GB RAM) αλλα απογοητευτικά από το software που απλά δεν υπάρχει... ρε παιδιά έχει ρίξει από photoshop clones! έλεος! κάτι σαν το paintshop απλά δεν υπάρχει! μπα!

με το StarOffice ήμουν καλυμμένος γιατί αυτό έχω εδώ και χρονια στα win, αλλα δεν μπορώ χωρίς paintshop-"οειδες" πρόγραμμα (δουλειά)...

έχω ακόμα το Mandriva Powerpack... παροπλισμένο lol
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νεκτάριε η σύγκριση που κάνεις μου ακούγεται κάπως. Μπορεί να είμαι περίεργος αλλά τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;

Συγκρίνεις τη μεγαλύτερη εταιρία του κόσμου την οποία μάλιστα την έχεις πληρώσει για να σου στείλει το προιόν της το οποίο το έχεις αγοράσει, με έναν αφιλοκερδή οργανισμό που ακόμα και τα ταχυδρομικά έξοδα για να σου έρθει εσένα δωρεάν σπίτι τα καλύπτουνε από τη τσέπη τους κάποιοι άλλοι που πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Δε ξέρω...μήπως παρά είμαι περίεργος;
 
Εχω την εντυπωση οτι το ειπε χαριν αστειοτητος ο Νεκταριος - πραγματικη συγκριση δεν μπορει να γινει οκ. Παντως περιμενω να του ερθουν τα δισκακια και να ξαναδοκιμασει.

Keropi ?

έκανα μια ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΗ προσπάθεια να χρησιμοποιήσω linux

απογοητεύτηκα από το software που απλά δεν υπάρχει.

Βαριες κουβεντες... :rolleyes:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε μου.

Καταρχάς, συγκρίνω το λειτουργικό που χρησιμοποιώ με αυτό που προτίθεμαι να δοκιμάσω... αυτή είναι η σχέση που έχουν μεταξύ τους. Τα σVista δεν τα αγόρασα και ούτε "καίγομαι" να τα εγκαταστήσω στο άμεσο μέλλον. Βασικά πιο πολύ με ενδιαφέρει το εναλλακτικό και το διαφορετικό Linux, έτσι για να δω που έχει φτάσει ακόμα και εάν υπάρχει αναγνωρισμένο πρόβλημα με τα προγράμματα που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση.

Τώρα περί M$ το ανάγνωσμα... Σχετικά πρόσφατα προμηθεύτηκα νέο Η/Υ με τα WinXP γνήσια και προεγκατεστημένα για το γραφείο και υποτίθεται ότι τα σVista είναι "δωρεάν αναβάθμιση - προσφορά". Γιατί τα αναφέρω; Γιατί ήδη θεωρώ απαράδεκτο το ότι έχει πάει περί τους 2-3 μήνες πίσω (εάν δεν κάνω λάθος) η Ελληνική έκδοση που με τόσες φανφάρες διαφήμιζαν ότι θα δώσουν δωρεάν με κάθε νέο pc. Φυσικά επίσης απαράδεκτο το ότι αναγκάστηκα να πάω από το κατάστημα που το αγόρασα, με τα δικαιολογητικά ανα χείρας και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα και παραλαμβάνουν λίγα κομμάτια ανά περιόδους τα οποία διατίθενται μάλιστα "σε σειρά προτεραιότητας" ανάλογα με την ημερομηνία αίτησης, έτσι θα ειδοποιηθώ για να παραλάβω το δικό μου CD.

Νομίζω ότι είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν είσαι περίεργος, αλλά η αναφορά έγινε με καθαρά ειρωνικό σκοπό και φυσικά έχοντας υπόψη και όλα αυτά που ανέφερες ήδη για μεγέθη εταιρειών - οργανισμών και συμπεριφορά - αντίληψη των υπευθύνων. Το ότι το προηγούμενο πακέτο ubuntu δεν μου ήρθε ποτέ (ενώ υπάρχει αντίστοιχη αναφορά έγκρισης και αποστολής) δεν είναι απαραίτητα σφάλμα της κοινότητας που το διανέμει, υποψιάζομαι ότι κάποιος μου τα βούτηξε στην διαδρομή, εξού και η νέα αίτηση. Άλλωστε τι πιο απλό εάν κάποιος πραγματικά επείγεται να τα εγκαταστήσει από το να πατήσει το link με την μαγική λέξη download.

Αστειευόμουν φίλε μου... πω πω μυγιάγγιχτοι που είστε εσείς οι linuxάδες :D :D :D
 
ambu_dare είπε:
Αστειευόμουν φίλε μου... πω πω μυγιάγγιχτοι που είστε εσείς οι linuxάδες :D :D :D
LOL πες τα, γιατι όταν τους λέω οτι έχουν εμμονές δεν με πιστεύει κανείς :tease: :biglaugh:
 
Τώρα είδα ότι πρόσθεσες και το

Αστειευόμουν φίλε μου... πω πω μυγιάγγιχτοι που είστε εσείς οι linuxάδες
Πάσο

Δεν κάνω Edit γιατί χάνουμε λίγο την μπάλα έτσι
 
Ζεσταθηκε το subforum ?.....καιρος ηταν :biglaugh:
 
Ρε παιδιά πάλι τα ίδια;

Ότι γουστάρει καθείς χρησιμοποιεί, μην προσπαθείτε σώνει και καλά να επιβάλετε κάτι. Ο keropi δεν μπορεί να εντοπίσει ο είδος των προγραμμάτων που χρησιμοποιεί, εγώ δεν ενδιαφέρομαι γιατί πολύ απλά με καλύπτουν τα Windows για τα παιχνίδια (και το κόστος των Vista δεν με νοιάζει, όταν βγει SP1 τα έχω αγοράσει με κλειστά τα μάτια), ο Tel και ο Shock τα χρησιμοποιούν και πολύ καλά κάνουν γιατί καλύπτονται και θέλουν να έχουν ένα εναλλακτικό λειτουργικό.

Θυμάμαι ακριβώς το ίδιο μοτίβο με όταν κυκλοφόρησαν τα XP. Μπλα μπλα αυτό, μπλα μπλα τα XP εκείνο, δεν θα αφήσουμε ποτέ τα 98, θα πάμε στο Linux, τα ίδια τότε, τα ίδια και τώρα.

Φυσικά τώρα όλοι λένε τα ίδια για τα XP. Μπλα μπλα εκείνο, δεν θα πάμε ποτέ σε Vista, σε κανά δυό χρονάκια θα έχουν μεταβεί όλοι στα Vista και θα κάνουν ψιλοκομένο τουμπεκί και θα αρχίσουν τα ίδια με τα επόμενα Win.

Ναι, θέλω να πληρώνω τα Windows, όχι δεν θέλω να έχω Linux. Επικροτώ την προσπάθεια Ubuntu και χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί. Μπράβο τους, πάντα τέτοια.
 
Μωρέ pooky έλεος για άλλη μια φορά τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με τη κουβέντα εδώ;
 
Τσιγαρίζουμε τα φασολάκια σε χαμηλή φωτιά και τα αφήνουμε να ροδίσουν.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε να πάρει βράση...

Χμμμ ίσως αν άνοιγα ένα thread με συνταγές πως θα τα λέγαμε εδώ?Pooky τρελάρα φιλαράκι...θέλω την θαρραλέα γνώμη σου για το αν ταιριάζει το ροδάκινο και το μέλι στο κοτόπουλο αλα κρέμ..... :D
 
Πίσω
Μπλουζα