Προσέξτε την ημερομηνία![Ps2 related]

masbass

RetroActive
Joined
7 Οκτ 2009
Μηνύματα
327
Αντιδράσεις
3
PS2 launches in Brazil

Thursday 19-Nov-2009 4:47 PM

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=227806#comments




Yesterday, on November 18, 2009, Sony Computer Entertainment made its latest console launch in Brazil: the PlayStation 2.

Priced at R$799 (just over £279), the nine-year-old console is now set to become the hottest gift in South America this Christmas, perhaps competing with the Sinclair C5 and Jurassic Park on VHS.

According to Gizmodo Brazil, there is hope for Brazlian punters hoping to join the rest of the world in the 21st century; Sony apparently sells some older PS3 games in the country (£69 each, thanks) - just not the actual hardware to play them on. Hmm.

At those prices, it's no wonder piracy is quite popular in South America.

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=227806
 
Σαφεστατα αλλη μια ατυχης κινηση της SONY - η Βραζιλια δεν ειναι Κουβα, απο αποψη αγορας, ειναι συντονισμενη στη σημερινη πραγματικοτητα και σε καποια θεματα ειναι και πιο μπροστα απο το μεσο ορο.

Γιαυτο ακριβως τον λογο η SONY εκανε μεγαλο λαθος να την διαλεξει για να σπρωξει τα τελευταια κομματια του PS2. Αυτη η εταιρεια εχει μεγαλο προβλημα στο marketing τελικα..
 
Γιατί μου φαίνεται σαν παραπληροφόρηση ή τουλάχιστον hoax!

...είπαμε..καλά το ps2 αλλά το jurasik park?

Πόσο μάλλον το c5..

Και στο Playstation.com δεν υπάρχει τίποτα σχετικό.!

ευχαριστώ πάντως γέλασα :Ρ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χαχα, αμα κυκλοφορησουν και τα PS3 και PSP θα ειναι σχεδον η ίδια περίπτωση με τo NES στην Ελλαδα, το οποιο βγήκε επισημα το 91, σχεδον μαζι με τα Gameboy και SNES (8 χρόνια μετα την Ιαπωνια και 6 μετα την Αμερική). Βεβαια τοτε δεν εφταιγε η Nintendo, απλώς δεν ειχαμε αντιπροσωπεια.

Βεβαια, αν το εκαναν αυτο, δεν θα είχαν την "δικαιολογια" να πωλουν το PS2 στην τιμή του PS3...
 
Αυτα για τα C5 και VHS ειναι ειρωνια του συντακτη που σχολιαζει την ειδηση - δεν εχουν αυτη καθεαυτη σχεση με την κινηση της SONY να σπρωξει PS2 στη Βραζιλιανικη αγορα.
 
Imgema είπε:
Βεβαια, αν το εκαναν αυτο, δεν θα είχαν την "δικαιολογια" να πωλουν το PS2 στην τιμή του PS3...
δεν έχει να κάνει η Sony, είναι οι φορολογία του κράτους. γενικώς τα ηλεκτρονικά είναι πανάκριβα στη Βραζιλία, laptop της πλάκας celeron με 14αρα οθόνη έχει 1500 US $
 
Κάλιο αργά παρά ποτέ ! LOL !
 
με λιγα λογια, ενα PS2 στη Βραζιλια ειναι πιο ακριβο απο ενα PS3 slim οπουδηποτε αλλου...
 
Δυστηχως τα πραγματα δεν ειναι ουτε απλα ουτε αστεια για τους φιλους μας τους Βραζιλιανους..

Το συγκεκριμενο ζητημα, για την υπερκοστολογηση εχει να κανει με διαφορους νομους που ερχονται σε συγκρουση μεταξυ τους.. Και δυστηχως για τους παικτες αλλα και για τον κοσμο γενικοτερα, εχουνε πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο την τιμη των βιντεοπαιχνιδιων τους.

Το προβλημα παντως ειναι πολυ γενικοτερα, κυριως σε εισαγομενη ψηφιακη τεχνολογια και οχι αποκλειστικα στα βιντεοπαιχνιδια.

Τελος, να υπενθυμισω, πως ο νομος περι τυχαιρων παιγνινιων ειναι ακομα σε εφαρμογη, και μπορουμε να βρεθουμε εμεις οι παικτες ανα πασα στιγμη στην φυλακη :)
 
Getta Robo είπε:
Τελος, να υπενθυμισω, πως ο νομος περι τυχαιρων παιγνινιων ειναι ακομα σε εφαρμογη, και μπορουμε να βρεθουμε εμεις οι παικτες ανα πασα στιγμη στην φυλακη :)
Τι, εννοείς ότι παίζεις ακόμα;!;!;!11 :eek: o_Oo_O

Μα πως να πάει μπροστά η χώρα με όλους εσάς τους παρανομούντες; :p

Εγώ είμαι καλό παιδάκι, από τότε που βγήκε ο νόμος σταμάτησα οριστικά. :flower:
 
E........ κι εγώ. Καλό παιδί. Καλίστατο...... LOL11!!!!!!!!!!!!!!
 
Είναι πραγματικά απίστευτο κρίμα για τους βραζιλιάνους gamers..!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα