Προσθήκη Νέων Ενοτήτων

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Joined
6 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.797
Αντιδράσεις
1.770
Αγαπητοί φίλοι & φίλες,

Βρήκα λίγο χρόνο και προσέθεσα μερικές καινούργιες ενότητες στο φόρουμ μας, τις οποίες κι ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρουσες. Τα σχόλια, οι κριτικές και οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες. :)
 
Με μια λεξη:αψογος.....!!!

Βεβαια,για να γινω και λιγο ''κακος'',οι ενοτητες που προστεθηκαν ξεφευγουν ΛΙΓΟ απο τον retro χαρακτηρα του forum,αλλα εγω καθολου αντιθετος δεν ειμαι σε αυτο,καθοτι η πιθανη εμμονη προσκολλησης στο παρελθον και οτι εχει να κανει με αυτο,δεν ειναι ο,τι καλυτερο και σιγουρα δεν αντιπροσωπευει ατομα της ηλικιας και της γενιας μας,αλλωστε οπως ηδη φανηκε οι νεες ενοτητες ετυχαν θερμης υποδοχης και συμμετοχης απο τα μελη,συνεπως..... :thumbup: :thumbup:
 
Πολυ καλες οι προσθηκες σου Προεδρε.Πιστευω ηταν απαραιτητες. :thumbup:
 
αν βαλεις και sections για retro-κονσολες (ειτε ανα brand ειτε ανα bit class) θα εισαι και ο πρωτος!!
 
Μόλις διευθετηθεί κι ο όμορφος χαμός από thread που γίνεται στην ενότητα «Eπιτραπέζια / Μοντελισμός» θα είμαστε πολύ εντάξει νομίζω. :cool:
 
Στις κονσόλες πιστεύω πως πρέπει να προστεθούν και άλλες ενότητες. Κονσόλες της Nintendo υπήρχαν και άλλες και απο Sega δεν υπάρχει τίποτα. Επίσης πιστεύω πως πρέπει να προστεθεί και μια ενότητα για το παν-θρυλικό Neo Geo που πραγματικά άφησε εποχή. Ισως να γινόταν ενας διαχωρισμός ανα κονσόλες γενιάς 1ης (Nes - Master system), 2ης (Super Nes - Megadrive) κτλ;

Το subforum Πολιτικά νομίζω πως μυρίζει μπαρούτι. Ολο και κάποιος θα βρεθεί να ανάψει τα αίματα και γενικώς δεν είναι καθόλου ρετρό.

Επίσης να διαφωνίσω μαζί σου ΑΕΟΝ με το Εκτός Θέματος. Ουσιαστικά τα θέματα είναι παντελώς άσχετα με ότι ονομάζουμε ρετρό. Πιστεύω πως πρέπει να παραμείνουν τα άσχετα θέματα στα Γενικά αλλα να επιτηρούνται απο τους Moderators. Δηλαδή τα καρα-ασχετα topics που είναι και ουσιαστικά ανούσια να διαγράφονται. Μπορεί βέβαια αυτή να είναι αυστηρή μέθοδος. Τωρα βέβαια θα μου πείτε κάποια στιγμή θα γίνεται χαμός στο Γενικά απο τα πολλά threads. Συμφωνώ αλλα αυτό συμβαίνει σε κάθε forum που έχει ενα αξιοσέβαστο αριθμό ατόμων που ποστάρουν.

Δεν θελω να προσβάλω κανένα, αυτά που έγραψα δεν έχουν κανένα ύφος, απλά αυτή είναι η γνώμη μου. Φιλικά προς όλους. :)
 
Τalomona έχεις δίκιο φίλε μου. Δεν ανέφερα Atari γιατί τα έγραψα κάπως γρήγορα. Δωστε μου ενα πενθήμερο ban παρακάλω, το αξίζω!
 
(συνηθως τα 5ημερα τα ριχνει ο Wally ... αλλα για την Atari τη Coleco την Odyssey την Fairchild και τις αλλες διδες της εποχης εκεινης θα κανω μια εξαιρεση)

5




και αυριο μετανοημενος , παρουσια του κηδεμονα σου θα εξεταστεις στο Moon Patrol !!

 

 

 

 


:biglaugh::biglaugh::biglaugh:


 

 




 
telonie, Mάνο και λοιποί ευχαριστώ για το ειλικρινές και άμεσο feedback. Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Καταρχάς το σκεπτικό είναι το φόρουμ να διατηρεί πάντα στο επικεντρό του οτιδήποτε Retro. Επειδή όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Μάνος δεν έχουμε καμμία αγκύλωση αποκλειστικά με το παρελθόν και οι ενασχολήσεις μας συνεχίσουν να εξελίσσονται στο πέρασμα του χρόνου, η ενότητα "Back to the future" νομίζω ότι είναι απαραίτητη, περισσότερο ως συμπλήρωμα και των σύγχρονων ενδιαφερόντων μας παρά ως υποκατάστατο.

Τώρα για τις υπόλοιπες off-topic ενότητες, πιστεύω ότι είναι καλό να υπάρχουν για ποικιλία και για να μη γινόμαστε μονότονοι (εξάλλου θεωρώ ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε άτομα με πολυδιάστατα ενδιαφέροντα). Αν πάλι ξεφύγει κανείς και παραφερθεί, τι τους έχουμε τόσους mods; Όπως αντιλαμβάνεσαι telonie, πολλές ενότητες θα δοκιμαστούν στην πράξη. Αν αποδειχθούν υπέρ του δέοντος προβληματικές, πάντα υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω διορθωτικών αλλαγών, τις οποίες δε θα διστάσω να κάνω.

Για τις κονσόλες πρώτης γενιάς πρέπει να βρεθεί τρόπος να μπουν στο retro section. Δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ πως θα υλοποιηθεί από πλευράς δομής. Έχεις δίκιο πάντως και το έχω υπόψιν μου να τις ενσωματώσω.
 
Πίσω
Μπλουζα