Προσθήκη εξωτερικών links σαν attachments

theoritikos

RetroMasteR
Joined
2 Ιον 2006
Μηνύματα
1.226
Αντιδράσεις
62
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι εγώ λάθος ή είναι κάποιο bug. Όταν θέλω να βάλω κάποιο εξωτερικό link σαν attachment σε κάποιο θέμα που γράφω είτε σε κάποια απάντηση,το link φαίνεται στην προ επισκόπηση. Όταν το θέμα δημοσιευτεί, το link κόβεται και κρατιέται μόνο η σελίδα που είναι αποθηκευμένο.

Edit

στο τελευταίο μου ποστ σχετικά με το pc engine, αν κάνω edit το ποστ μου, φαίνεται ολόκληρο το link με την εικόνα των σχηματικών. Αν το δω σε κανονική μορφή, φαίνεται μόνο το site που είναι ανεβασμένη η φώτο
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

D@redevil

Retired Admin
Joined
31 Οκτ 2008
Μηνύματα
8.890
Αντιδράσεις
259
Επειδή λίγο με μπέρδεψες... τι ακριβώς βλέπεις? Εγώ π.χ. βλέπω αυτό:



Capture.JPG
 

theoritikos

RetroMasteR
Joined
2 Ιον 2006
Μηνύματα
1.226
Αντιδράσεις
62
Κανονικά το βλέπω και εγώ. Μάλλον κάτι κάνω λάθος στο ανέβασμα του attachment..
 

circleag

RetroJunkie™
Joined
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.405
Αντιδράσεις
403
Καλησπέρα :)

Να ρωτήσω και εγώ πως μπορώ να βάλω ένα link να φαίνεται σαν λέξη; Ώστε όταν πατήσει κάποιος πάνω στην λέξη να μεταβαίνει στο link που έχω επισυνάψει.
 

DINO

Expert
Joined
3 Αύγ 2007
Μηνύματα
8.254
Αντιδράσεις
698
Βαγγέλη χρησιμοποιείς τον παρακάτω κώδικα:

[...url="εδώ κάνεις paste το link"]εδώ γράφεις αυτά που θες[.../url]

Προσοχή στα εισαγωγικά και αγνόησε τις πράσινες τελείες (τις έβαλα για να μπορέσω να σου δείξω πως γράφεται ο κώδικας, αλλιώς παίρνει σαν link αυτό που γράφω)

;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

circleag

RetroJunkie™
Joined
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.405
Αντιδράσεις
403
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DINO

Expert
Joined
3 Αύγ 2007
Μηνύματα
8.254
Αντιδράσεις
698
Δες πάλι το μήνυμά μου... το φτιαξα, γιατι το είχε πάρει σαν κώδικα... ;)
 

circleag

RetroJunkie™
Joined
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.405
Αντιδράσεις
403
DINO είπε:
Δες πάλι το μήνυμά μου... το φτιαξα, γιατι το είχε πάρει σαν κώδικα... ;)
Και πάλι ευχαριστώ Dino! :thumbup:

Μου φαίνεται περίεργο που σε παλιότερες εκδόσεις του vbulletin υπήρχε button που το έκανε αυτό αυτόματα και σε αυτή την εκδοση δεν υπάρχει. :(
 

Kambia

Retired Admin
Joined
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
13.581
Αντιδράσεις
961
circleag είπε:
Μου φαίνεται περίεργο που σε παλιότερες εκδόσεις του vbulletin υπήρχε button που το έκανε αυτό αυτόματα και σε αυτή την εκδοση δεν υπάρχει. :(
Ποιος είπε πως δεν υπάρχει? Υπάρχει! Είναι το "κουμπάκι" στον προχωρημένο επεξεργαστή κειμένου που έχει μια οριζόντια αλυσίδα (παραδίπλα από το κουμπί για το ανέβασμα εικόνων).
 

circleag

RetroJunkie™
Joined
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.405
Αντιδράσεις
403
Kambia είπε:
Ποιος είπε πως δεν υπάρχει? Υπάρχει! Είναι το "κουμπάκι" στον προχωρημένο επεξεργαστή κειμένου που έχει μια οριζόντια αλυσίδα (παραδίπλα από το κουμπί για το ανέβασμα εικόνων).
Το εικονίδιο link εννοείς το οποίο δεν έχει κάποια επιλογή link to text.

Συγκεκριμένα, έχει Link type επιλογή σαν URL και email.
 

Kambia

Retired Admin
Joined
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
13.581
Αντιδράσεις
961
Μα αυτό που σου έγραψε ο Dino στο ποστ του εδώ γίνεται με το εικονίδιο link...
 

circleag

RetroJunkie™
Joined
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.405
Αντιδράσεις
403
Συγχωρείσαι με και πάλι αν δεν καταλαβαίνω.. ίσως να φταίει που ακόμα δεν έχω εξοικειωθεί με την την νέα εκδοση του vbulletin. Σκουριασαμε και λίγο μετά απο τόσα χρονιά! :D

Προς ενημέρωση σου εγώ βλέπω αυτό :


.


.

Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να βάλεις πέρα απο το link σε δεύτερο κουτάκι (όπως στις παλιότερες εκδόσεις) την λέξη που θέλεις να συνδυάσεις το link που έχεις επικολλήσει στο κουτάκι του URL.

Στην επιλογή LINK TYPE όπως φαίνεται στην εικόνα παραπάνω ,έχει μόνο επιλογή για url και email.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσθέσω εγώ την κατάληξη που αναφέρει ο Dino και συγκεκριμενα για το κομματι του text που θέλω για το link.

Κάποτε η επιλογή text link in post ήταν αυτοματοποιημενη, χωρίς να πρέπει να βάλεις εσύ εξτρά κωδικα για το κομμάτι του text (δλδ της ονομασίας του συνδέσμου). :(

GRM.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

perlastar

RetroJunkie™
Joined
30 Αύγ 2013
Μηνύματα
2.077
Αντιδράσεις
452
Circleag, εγώ απλά μαρκάρω με το ποντίκι τη λέξη ή το κείμενο που θέλω να παραπέμψει σε λινκ, και μετά στο κουτάκι που εμφανίζει κάνω paste κατευθείαν το λινκ, χωρίς να πειράξω τίποτα από τις επιλογές που λες και γίνεται κανονικά. Σε σένα δεν γίνεται δηλαδή αυτό;
 

circleag

RetroJunkie™
Joined
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.405
Αντιδράσεις
403
perlastar είπε:
Circleag, εγώ απλά μαρκάρω με το ποντίκι τη λέξη ή το κείμενο που θέλω να παραπέμψει σε λινκ, και μετά στο κουτάκι που εμφανίζει κάνω paste κατευθείαν το λινκ, χωρίς να πειράξω τίποτα από τις επιλογές που λες και γίνεται κανονικά. Σε σένα δεν γίνεται δηλαδή αυτό;
Σε ευχαριστώ πολύ Perlastar !!!!

Αυτό που κάνεις και εσύ θα χρησιμοποιώ απο δω και πέρα. :)
 
Μπλουζα