Προσθήκη USB σε XBOX1

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
8.287
Αντιδράσεις
3.346
Εχει δοκιμάσει κανείς να κάνει μόντα για να προσθέσει USB στο ΧΒΟΧ του; θέλω να συνδέω σκληρό δίσκο ή memory stick ώστε μέσα από το XBMC να διαβάζω από κει καμια φωτογραφία ή κανένα τραγουδάκι αντί κάθε φορά να βάζω 6 μέτρα UTP και να το'χω μεσα στα πόδια μου.

Βέβαια εάν κάποιος έχει δοκιμάσει το MN-740 wireless adapter της Microsoft και με διαβεβαιώσει ότι δεν έχει πρόβλημα με τη χρήση του και ιδίως με τις ταχυτητες μεταφοράς αρχείων (ταινιών, τραγουδιών κλπ), ή ακόμα και απευθείας streaming από το πισί), τότε το ξεχνάμε για τη μόντα και αγοράζω το wireless.

Ο τίτλος του θρεντ αφορά το USB (αντί του MN-740), γιατί, για να είμαι ειλικρινής, δε θέλω κι άλλα "παράσιτα" μέσα στο σπίτι μου πλέον των κινητών και των πισιών.
 
Παρε 360 που'χει δυο ,θα σου ελεγα για Ps3 που τις εχει 4 αλλα θα πεταχτει ο Wally θα του απαντησω εγω και θα εχουμε φασαριες. :D

Next Gen κονσολα το κανει σιγουρα αυτο που θες,...ξερω δεν σου απαντησα. :xm:
 
Δεν είναι ότι η απάντησή σου κοστίζει 250 ευρώ, είναι ότι τα 250 ευρώ δε με καλύπτουν στο θέμα του XBMC ;)

Αλλωστε στο (τωρινό) ΧΒΟΧ μου δεν παίζω παιχνίδια.
 
Ναι μπράβο κάτι τέτοιο, χωρίς να χρειαστεί πριόνισμα.Ηδη έχει φάει αρκετό με την LCD οθόνη.

Τώρα μένει το feedback στο θέμα της ταχύτητας, αφου είναι USB1.1.
 
Αν κόψεις το μικρο καλώδιο του χειριστηριου θα δείς τα ιδια καλωδιακια που εχει ενα USB και ενα πορτοκαλι (που δεν εχουμε βρει ακομα που χρησιμευει) προσωπικα, πηρα ενα USB extension, ο εκοψα, εκοψα και ενα XBOX extension και τα ενωσα χιαστι, με το usb male στο χειρηστηριο και το θυλικο στη κονσολα.
 
Νικο φοβαμαι οτι τζαμπα βασανιζεσαι.Ειναι ουσιαστικα σαν Memory stick και το transfer rate θα ειναι απαγορευτικο για στοιχειωδη παρακολουθηση μιας ταινιας...καλουμπα ή χωσε εναν 250αρη σκληρο

Επισης λειτουργει σε softmodded xbox.Στα τσιπωμενα ειναι δυσκολο να ταιριαξει...

Παντως αυριο θα εχει ωραια μερα...:nervous:
 
@Saulot, Γιωργο εχεις δίκιο, μετά από ψάξιμο, τελικά δεν είναι δύσκολο. Περιμένω τα καλώδια του pits;) για να κάνω test.

@Πανο, κι εγώ αυτό φοβάμαι :( . Τουλάχιστον ας το εχω καβάτζα για καμια μικρή μεταφορά ή αν καποιος μου φερει memory stick με φωτο να τις δουμε επιτοπου και να μη μπλεκω καλωδια στη μεση,

Πριν λιγο παρήγγειλα και ενα καινουριο ασυρματο χειριστηριο για να ξεμπερδεύω με το επιπλεον καλωδιο. Και αν δε γινει δουλειά με το USB μαλλον χτυπαω και ενα MN-740.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, και ιδίως τον pits;) για τα καλώδια.
 
Αυτό είναι!!!! :thanx2: Πηρα κιόλας 2, αλλά θέλω να δοκιμάσω και την πατέντα με τα καλώδια του pits. Τι στο καλό τα έχουμε τα κολλητήρια και τα πριόνια!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
 
Tιποτα φιλος αρκει που σε καλυψα και εγω ηθελα για to χβοχ κατι τετοιο αλλα για να συνδεσω κατι χειριστηρια
 
Με το αρσενικό usb στο χειρηστηριο, το βαζεις και στο pc... και καπου εχω βρει καταπληκτικους drivers...
 
XBCD λεγεται ο driver.

Το Duke και το τιμονι δουλευουν απροβληματιστα στο PC...
 
Πίσω
Μπλουζα