Τί μου θύμισες τώρα...η χαρτοκοπτική που είχαν ένθετη το μπλεκ και άλλα περιοδικά, ήταν το αγαπημένο μου, όπως και οι χειροτεχνίες γενικότερα. Αν έχεις και άλλα παρόμοια να μας δείξεις φίλε lord-makro, περιμενουμε ευχαρίστως
Εγώ έχω ακόμα τους κύβους του Μπλέκ, τα χαρτονάκια με αυτοκινητάκια, μοτοσυκλέτες κομμένα και στο κουτί τους, το διαστημικό λεωφορείο Columbia και το σπίτι του τρόμου....θα ψάξω να τα βρω και θα τα βγάλω φωτό!!!
Πωωω... πόσο είχα ξενερώσει που είχα χάσει μόλις ένα τέυχος από το μεσαιωνικό κάστρο και τελικά δεν κατάφερα να το συμπληρώσω... :angry: Γιατί όμως εγώ το θυμάμαι στο Μπλεκ και όχι στο Ροντέο (δεν πρέπει να είχα πάρει ποτέ μου Ροντέο); Ή θα ήταν κάποιο παρόμοιο (αν και η εικόνα μου φάνηκε υπερβολικά γνώριμη) ή μπορεί να... πήρε μεταγραφή και αργότερα να το έβαλαν και σε Μπλεκ...
Θυμάμαι και τα χαρτονένια αυτοκίνητα φυσικά, αν και τα τεύχη με KITT/General Lee δεν τα είχα πετύχει, οπότε αυτά που μου έχουν μείνει περισσότερο ήταν με κάτι αυτοκίνητα τύπου WRC (ή όπως λεγόταν τότε... θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα Peugeot 205 που είχα φτιάξει) και μια κάμπριο Trans Am, αν θυμάμαι καλά... Με είχαν ενθουσιάσει τόσο που μετά άρχισα να φτιάχνω και δικές μου παρόμοιες κατασκευές (είχα κάνει το αυτοκίνητο του πατέρα μου κ.λπ.)
Θυμάμαι που τις κορυφαίες είχε το Μπλεκ. Πολλές, δε μου βγαίναν, οπότε τσαντιζόμουν και τα παρατούσα, σε άλλες, δε με άφηνε ο αδερφός μου να χαλάσω το τεύχος. Όταν όμως ολοκλήρωνα την κατασκευή, πορωνόμουν. Παραπάνω που παραθέτετε, δεν τις θυμάμαι, θυμάμαι όμως ένα τρένο καθώς και πολλές μάχες μεταξύ Ινδιάνων και καουμπόυ.
Μόλις ήρθαν στο φως μετά από χρόνια παραμονής σε ένα συρτάρι στο δωμάτιό μου!!! Σας παρουσιάζω τη συλλογή μου από χαρτάκια Μπλεκ και μερικούς κύβους, από κατασκευές που προσέφερε το περιοδικό τότε με σταρ της εποχής. Αυτά ήταν η αφορμή άλλωστε να αρχίσω να συλλέγω το περιοδικό!!!