Προσωπικά αντικείμενα σε ταξίδια

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.320
Αντιδράσεις
6.284
Σε ταξίδια πάντα κρατούσαμε μια τσάντα με προσωπικά αντικείμενα για να περάσει η ώρα. Οι μεγάλοι κρατούσαν βιβλία και περιοδικά, σταυρόλεξα/γρίφους, εφημερίδες και τα παιδιά μέσα σε σχολικές/παιδικές τσάντες είχαν βιβλία κατάληλα για την ηλικία τους, παραμύθια, κόμικς, walkman, μικρά επιτραπέζια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, κούκλες/κουκλάκια.

Όταν βρισκόμουν στο πλοίο με προορισμό την Κρήτη για τις καλοκαιρινές μου διακοπές πάντα έπαιρνα διάφορα βιβλία και περιοδικά, οι κούκλες BIBIBO/SINDY/BARBIE με όλο τον εξοπλισμό καθώς και το κασετόφωνο με πολλές κασσέτες και τα επιτραπέζια παιχνίδια ταξίδευαν με τις υπόλοιπες αποσκευές στο γκαράζ του πλοίου...
 
Στο πλοίο πάντα με περιοδικά ( μάλιστα είχα χάσει μερικά στα πήγαινε έλα) . Το κακό ήταν πως σχεδόν πάντα στο κατάστρωμα, θα μου τα ζητούσαν και άλλα παιδιά οι έφηβοι, για να τα διαβάσουν και αυτοί και να περάσουν την ώρα τους. Στο χωριό τα καλοκαίρια, σε αντίθεση με τους μεγάλους που έπαιρναν σταυρόλεξα κλπ, δεν συνήθιζα να κουβαλάω κάτι, γιατί όλη την ώρα ήμουν στο παιχνίδι και στη γύρα. Μόνο όταν πηγαίναμε καμιά φορά τον χειμώνα και ο καιρός ήταν κρύος, έπαιρνα μερικά playmobil η κανένα Ποπάυ και Αστερίξ.
 
Στο χωριό από τη μεριά της μητέρας μου δε χρειαζόταν να κρατάω περιοδικό καθώς τα αγόραζα απ'ευθείας από κει ή είχε ήδη αγοράσει ο θείος μου. Στο χωριό του πατέρα μου καμιά φορά έπαιρνα το Game Boy μαζί μου.
 
Αστυνομικα διηγηματα κυριως και οχι μυθιστορηματα που ειναι δεσμευτικα και χρονοβορα και τα καλλυντικα μου για να ειμαι εμφανισιμη και περιποιημενη.

Επισης ενα ελαφρυ δροσερο αρωμα για να μοσχομυριζω χωρις να φλομωνω τους γυρω μου με βαριες μυρωδιες καλοκαιριατικα.
 
Πίσω
Μπλουζα