Να πω την αληθεια ντρεπομαι λιγο στο φορουμ γιατι -μαλλον-ειστε οι περισσοτεροι μιας αλφα ηλικιας και εγω ειμαι μικρη και δεν εχω προλαβει οσα εσεις #) #)
Οσο για την κοπελα που ηταν σε καναλι εχω να πω οτι τελικα πισω απο ενα ψευδωνυμο και την οθονη του υπολογιστη μας δεν ξερουμε ποιον εχουμε τελικα
για να μπω στο θεμα να πω πρωτα για τη
Νενα Μεντη.Ειναι υπεροχη σαν ανθρωπος και τη γνωρισα στην Ευτυχια Παπαγιαννοπουλου.Αμεσως ενδιαφερθηκε να με ρωτησει το ονομα μου την ηλικια αν δουλευω και κατι τετοια γενικα.Παααρα πολυ αμεση,εξω καρδια και απιστευτα φιλικη,ειλικρινης και αμεση.Ηταν υπερ των προσδοκιων μου αυτη η συναντηση μας.Οπως και οτι μετα τη δευτερη φορα θυμοταν ποια ημουν! Την ειδα στην Ευτυχια Παπαγιαννοπουλου,στους Σκηνοβατες και στο Τριτο Στεφανι
Δευτερο ατομο η δευτερη αδυναμια μου η
Αννα Παναγιωτοπουλου
Δεν μου εδωσε δειγμα οτι μπορεις και να της πιασεις τη κουβεντα ευκολα και οτι μαλλον δεν την ενδιαφερει κιολας να πιανει τη κουβεντα με αγνωστους.Μου υπεγραψε δεν μπορω και μια φωτογραφια τη βγαλαμε με τα χιλια ζορια(ηταν κουρασμενη),τη δευτερη φορα που της μιλησα ηταν πιο γλυκια
την ειδα στο Χαρολντ και Μωντ και στο Τι βουλη θα παραδωσεις μωρη;
Ζωζω Σαπουντζακη δεν νομιζω οτι μπορω να πω και πολλα γι αυτην.Η Ζωη ειναι η χαρα της ζωης!2 φορες την ειδα και τις 2 ηταν απιστευτα γλυκια και δεν εχει προβλημα να μιλησει,απλα υπεροχη
την ειδα στον αττικ
Ηρω Μανε τοσο γλυκια δεν την περιμενα!ειχα μεινει αφωνη!νομιζα οτι ηταν απομακρη γενικα και μαζεμενη αλλα αντιθετως ηταν υπεροχη!κατεβηκαμε μαζι απτα καμαρινια μεχρι το γκαραζ,καθολου ψωνιο! την ειδα στο συμβολεογραφο
Σοφια Φιλλιπιδου η γυναικα ειναι απαιχτη!και εννοω οτι ειναι τοσο φευγατη που ουτε καν μπορω να τη χαρακτηρισω
μπορω να πω οτι αν πας να της μιλησεις σιγουρα θα σου κανει εντυπωση
την ειδα σκηνοβατες του φασουλη
Χρυσουλα Διαβατη κι αυτη τα ιδια,πολυ ευγενικη και γλυκια και να μιλησει δεν ειχε προβλημα,την ειδα στα κοριτσια με τα μαυρα
Χρυσα Ρωπα την περιμενα στα κοριτσια με τα μαυρα αλλα μου το σκασε απτη πισω πορτα...εδω οι γνωμες διαφερουν..υπαρχει περιπτωση να εφυγε επιτιδες να μην δει κοσμο και γιατι απλα ηταν το γκαραζ απο κει.επισης μπορουν να συμβαινουν και τα δυο συγχρονως!Στο τι βουλη θα παραδωσεις μωρη τη τσακωσα και μιλησαμε,ψιλοβιαζοταν λιγο αλλα οκ ηταν
Θανασης Αλευρας να πω την αληθεια δεν τον συμπαθουσα πριν του μιλησω καθολου!Αλλα ετυχε και του μιλησα αρκετες φορες και ηταν ευγενεστατος!και με θυμοταν κιολας..(δεν ξερω το θεωρω σημαντικο να σε θυμουνται γιατι σημαινει οτι σε προσεχαν οταν τους μιλαγες..) τον ειδα στους σκηνοβατες
Ελενη Κοκκιδου δεν μπορω να πω οτι πηγα για να της μιλησω αλλα επειδη περιμενα τη Μεντη μου γελασε και μου πε να περιμενω λιγο,καθολου σνομπ αντιθετα μου φανηκε ευγενεστατη και οταν την ειδα σε ενα αλλο event και εκει την ιδια εντυπωση μου αφησε.την ειδα στους σκηνοβατες
Μαργαριτα Λουμακη δεν μπορω να πω οτι ειναι ιδιαιτερα γνωστη αλλα μου εκανε εντυπωση το ποσο ανοιχτη ηταν ενω την ρωτησε για μια συναδερφο της ετσι πιασαμε λιγο κουβεντα και που προθημοποιηθηκε να μου τη φωναξει...Πανω στη σκηνη να πω οτι ειναι πολυ καλη! την ειδα στους σκηνοβατες και στο τριτο στεφανι
Ευαγγελια Μουμουρη γενικα ειναι πολυ ευγενικη και δεχτηκη και ισως ντροπαλη...Μετα απο αρκετες φορες που την εχω δει ειναι πολυ πλακατζου και πολυ καλος ανθρωπος.
την ειδα στον αττικ,σκηνοβατες και σε μια συναυλια που εκανε με την Αφροδιτη Μανου
Κλειω-Δαναη Οθωναιου πολυ
[edit] αυτη η γυναικα...πολυ υφακι...καλα παιζει δεν λεω αλλα μετα στο καμαρινι :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" /> την ειδα στους σκηνοβατες
Φιλαρετη Κομνηνου πριν τυχει να της μιλησω μου φαινοταν πολυ-γινεται πολυ λογος για το τιποτα-αλλα μου αλλαξε την αποψη αμεσως!Πολυ ησυχος και ηρεμος ανθρωπος ευγενενικη μιλαει,νομιζω πρεπει να ναι το στυλ της Καραμπετη που υποθηκε προηγουμενως και ναι ειναι πολυ των φωτογραφιων αλλα νομιζω υπογραφει.. την ειδα στο Τριτο Στεφανι και στο μεχρι να μας χωρισει ο θανατος
Ακης Σακελλαριου καλα ειναι και
[edit] ο τυπος!Πολυ πλακα,ανοιχτος ανθρωπος τον ειδα στον αττικ
Σια Κοσκινα πολυ
[edit] η γυναικα...ενταξει εχει ωραια φωνη εχει σπουδασει καποια πραγματα αλλα νταξει!Δεν ειναι και η Meryl Streep ας κατεβει λιγο...την ειδα στον αττικ
Τζενη Ρουσσεα περιμενα να τη δω μετα το Αττικη Οδος και λεω ε μεναλη ηθοποιος ειναι,μεγαλη και σε ηλικια δεν θα δεχετε..κι ομως!και δεχτηκε και μιλησαμε και φωτογραφια βγηκε!ποσο ευγενικη και καλοσυνατη ηταν
Υβονη Μαλτεζου την ειδα σε μια παρασταση στο Γαλικο Ινστιτουτο στη Σινα,που δεν θυμαμαι το ονομα της,μαρεσε ηταν συμβολικη και περιμενα να της μιλησω,νταξει ειναι ηρεμη,δεν μου κανε καποια εντυπωση,μου αφησε μια ουδετερη αισθηση
Γιωργος Κοτανιδης ανθρωπος με παρααα πολυ χιουμορ!Πολυ ανοιχτος!τον ειδα σε ενα event
Μιχαλης Ρεππας δεν ειναι και 100% ηθοποιος αλλα νομιζω δεν βγαινει και εκτος θεματος!(?)τον ειδα στο ραους και σε ενα event πλακατζης και πολυ αποστομοτικος!Πηγα να τον συγχαρω γενικα για τις δουλειες απο χαριτες μεχρι ραους ας πουμε και μου λεει μα εσυ δεν ειχε γεννηθει καν στις χαριτες!μαφησε αφωνη
Σταυρος Μερμιγκης ηρεμος ανθρωπος με πολυ χιουμορ,πολυ ευγενικος τον ειδα στο "Αττικη Οδος"
Οδυσσεας Παπασπηλιοπουλος πολυ καλος ανθρωπος!Να μιλησει αμεσως να κανει κουβεντα,πολυ γλυκος! τον ειδα στις Ορνιθες
Βασιλης Χαραλαμποπουλος ευγενικος και με πολυ χιουμορ,τον ειδα στις Ορνιθες
(σιγουρα ξεχναω καποιους και θα επανελθω!)