Προτάσεις αγοράς MP3 player.

@LadyHawke Suitable for εννοεί με ποια λειτουργικά συνδέεται για να μεταφέρεις τραγούδια. Εγώ λέω ότι το ίδιο τρέχει Linux
 
Shock: ΟΚ. Προσωπικά με ενδιαφέρει η συνδεσιμότητα με Vista, αλλά τα περισσότερα δεν έχουν ακόμη drivers. Αν στην έρευνα που κάνω όμως πέσω επάνω σε κάποιο που να τρέχει linux θα στο πω.

Στο μεταξύ διάβασα διάφορα reviews για τα Creative και κατά περίεργο τρόπο όλα τα βγάζουν πολύ καλά! Αλλά στο myphone.gr διάβασα ότι όσοι αγοράσανε τρέχουν συνέχεια για επισκευές. Φαίνεται ότι τα περιοδικά και τα sites "τα παίρνουν" από την εταιρία για να κάνουν καλές κριτικές.

Τι γνώμη έχετε για το Sandisk Sansa e260 και για το iAudio U3;

l_14350624.jpg


u3_zoom25.jpg
 
exetlaios είπε:
Παιδιά τα IPOD έχουν ένα φοβερό gadget, που "στέλνει" την μουσική που πάιζει, στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, σε όποια συχνότητα επιθυμείς.
Έτσι έχεις στο αμάξι mp3-player, ακόμα και αν δεν το υποστηρίζει το ηχοσύστημά σου.

Όμως τα άτιμα τα IPOD είναι πανάκριβα.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχο gadet, σε φτηνότερο Player ?

Για ρίξε μια ματιά σε αυτό εδώ: http://www.pcmag.co.uk/personal-computer-world/hardware/2162508/netac-a200
 
Από μούρη σκίζει πάντως
 
τωρα αν πω για το Zune ο shock θα με "περιμενει στη γωνια"...

news_5018_MD.jpg
 
u3_zoom25.jpg


μακρυά από joystick, χαλάνε γρήγορα.Όσοι έχουν sony erricson ίσως να γνωρίζουν!!
 
Το Zune δεν με χαλάει καθόλου παρότι το "έθαψαν" γενικώς, αλλά μάλλον αυτό έγινε επειδή είναι της Microsoft. Το θέμα είναι ότι διάβασα ότι δεν θα κυκλοφορήσει Ευρώπη.
 
Όσον αφορά το Zune σε σύγκριση με το ipod, δείτε εδώ:

http://www.zunescene.com/comparison/

Επίσης είναι πολύ καλή επιλογή για εκείνους που έχουν Xbox 360, καθώς συνεργάζεται και με αυτό!
 
OK. Για να τελειώνει αυτό το θέμα.

Τελικά άκουσα την συμβουλή του Ambu_Dare και δεν αγόρασα mp3 player με μόνο 1 GB μνήμη. Επίσης ακολούθησα τη συμβουλή του Wally και δεν πήρα ipod, τη συμβουλή του shock και δεν πήρα creative, καθώς και τη συμβουλή του asikamin και έμεινα μακριά από joystick.

Αγόρασα λοιπόν την πρόταση της Sandisk (βλ. photo πιο πάνω), το Sansa e360 με 4 GB (το οποίο παίρνει και επιπλέον επέκταση μνήμης όπως τα κινητά), στην έκδοση με το ραδιόφωνο που στο μεταξύ κυκλοφόρησε και στην Ευρώπη. Το παρήγγειλα από Γερμανία γιατί ακόμη και με τα μεταφορικά η τιμή του ήταν κατά πολύ πιο συμφέρουσα από την ελληνική (70 ευρώ διαφορά! ).

Η μικρούλα συσκευή είναι πολύ ποιοτική κατασκευή με μεταλλικά μέρη, ο ήχος της είναι πολύ καλός, είναι εύχρηστη, η οθόνη της ιδιαίτερα καλή, και είναι πάρα πολύ όμορφη.

Το ερωτευτήκαμε αμέσως μόλις ανοίξαμε το κουτί του και το είδαμε. :)
 
Πολύ καλή επιλογή!

Καλορίζυκο!
 
Παντως λογω οτι ασχολουμαι με δημιουργια ηλεκτρονικης μουσικης (γι'αυτο ειχα παρει αταρι) ηχητικα σε ποιοτητα το iPod ειναι κορυφαιο μακρια απο τον ανταγωνισμο.Αυτα
 
Αντι για i-pod προτεινω σε οποιον με ρωταει το Creative Zen Vision M(ναι shock CREATIVE!)

http://us.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=214&product=14331&nav=technicalSpecifications

http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/01/creative-zen-vision-m-review.php

http://www.extrememhz.com/visionm-p1.shtml

απλα ριξτε μια ματια στα χαρακτηριστικα και αφηστε αυτους που εχουν apple να κοιτανε...

Ενα χρονο που το εχω(και το λιωνω καθημερινα στη μουσικη και στις ταινιες)με εχει καλυψει και με το παραπανω!
 
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε στο χωριό μου. Τις καρδιές μας θα χαλάσουμε τώρα;

Μπορεί να ισιώσανε οι άνθρωποι. Μπορεί να τους πίεσε ο ανταγωνισμός και στρώσανε τον ..... κάτω. Απλά πήρα 2 mp3 players και μου βγήκαν σκάρτοι. Μπορεί να είναι και απλά θέμα γκαντεμιάς. :confused:
 
Εγώ είχα δώσει 29 Ε και πήρα ένα 128 (Τώρα με τα ίδια σχεδόν λεφτά πέρνεις 512)No name από το Carrefure και κάνει τα πάντα.Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο.
 
Είχα πάρει ένα 256 δωρεάν μαζί με την σύνδεση DSL πριν από 15 μήνες. Κάθεται τις περισσότερες ώρες στο συρτάρι.

Σήμερα με 75 ευρώ αγοράζεις player με 2 giga, έγχρωμο και με υποδοχή για επέκταση μνήμης, μην αναφέρω κινητά κάτω από 150 ευρώ και με επέκταση μνήμης......

Αλλά, όπως λέει και η παροιμία, αν δεν το χρειάζεσαι, δεν πα να'ναι και τσάμπα...........
 
Πάντα σου χρειάζεται ένα Mp3 player...ιδικά όταν έχεις γκρίνια στο σπίτι.. :diablotin:
 
LadyHawke είπε:
Μια και λατρεύω τα gadgets σκέφτομαι να αγοράσω ένα mp3 player (512 ΜΒ -1 GB), αλλά από μια ματιά που έριξα στην αγορά (Πλαίσιο, eshop, Γερμανός κλπ), είδα ότι υπάρχουν πολλά σε διάφορες τιμές, ενώ διαβάζοντας διάφορα reviews μάλλον μπερδεύτηκα όσον αφορά την τελική επιλογή καθώς τελικά δεν μπόρεσα να συμπεράνω κατά πόσο τα οικονομικότερα μοντέλα βλ. τύπου Innovator, Morestar, Transcent κλπ είναι αξιόπιστα.
Φυσικά με ενδιαφέρει η καθαρότητα του ήχου, η συμβατότητα της συσκευής με το PC μου (USB 2.0, software), αν είναι δυνατόν οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, καθώς και να μπορώ να εντοπίζω τα κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να τα ψάχνω ένα-ένα.

Ενδιαφέρουσες συσκευές βρήκα τις Samsung, Creative και Cowon iAudio (που όμως δεν ξέρω που πωλείται)...

Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο μοντέλο;

αν ενδιαφερεσαι δίνω το ipod nano που κυκλοφόρησε πριν από 6 μηνες - τετράγωνο σχήμα - χρώμα γαλάζιο - 8 GB- σε τέλεια κατάσταση με το κουτί του και τα αξεσουάρ.

α τώρα είδα ότι αγόρασες το sandisk οπότε είσαι οκ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε tvseriesfan548,προκειμένου να μην επεμβαίνω στα posts σου,μια και δε το θέλω αυτό γενικότερα,είναι πιο σωστό να κάνεις edit στο προηγούμενο post,αν θες να συμπληρώσεις-προσθέσεις κάτι,αντί να postάρεις ξανά από κάτω,ώστε να μη χρειάζεται να κάνω merging εγώ μετά στα απανωτά posts... :)
 
να ρωτήσω κάτι; θέλω να βάλω κάποιες αγγελίες στα threads αγγελιών αλλά δεν με αφήνει. μήπως επειδή είμαι νέος χρήστης ή για κάποιον άλλο λόγο σχετικά με τον λογαριασμό μου; ας με διαφωτίσει κάποιος λολ
 
Πίσω
Μπλουζα