Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
νομιζω οτι "caltex" ειναι η μαρκα της βενζινης και οχι το ονομα του πρατηριου,αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτιαmiki-mik7 είπε:Τόσες φορές έχω δει την "Κόμησσα της Φάμπρικας" και μόλις τώρα παρατήρησα το όνομα του πρατηρίου!!!!![]()
Rapide σ ευχαριστουμε πολυ για το λινκ,ελυσε τις αποριεςRapide είπε:
Να συμπληρώσω,οτι αγοραζοντας το γάλα,η μητέρα μου είχε πάρει δώρο κι ενα 45αρι δισκάκι,με παιδικα τραγούδια,που τραγουδούσε ο οικονομίδης,το οποιο δυστυχως δεν έχω.katerinak είπε:σ ευχαριστω πολυ για την πληροφορια bambinellaκατι τετοιο υποψιαζομουν κι εγω αλλα ηθελα να σιγουρευτω!!
boomer : ναι υπηρχε στ αληθεια το γαλα Σισσυ,εβαλα και μια φωτογραφια με την εντυπη διαφημιση που βρηκα σε μια ιστοσελιδα
Μήπως πουλούσαν νήματα;katerinak είπε:Στο μαγαζακι/αποθηκη των πρωταγωνιστων βλεπουμε μια διαφημιση " PATEX Merinos" Προβολή συνημμένου 48533 Προβολή συνημμένου 48534 Προβολή συνημμένου 48535
το πιο πιθανο ειναι να εχει καποια σχεση με το εμπορευμα τους
Η ταινια "το εξυπνο πουλι" μοιαζει παρα πολυ με την ταινια "ποιος Θανασης" μονο που στην περιπτωση αυτη πρωταγωνιστει ο Χατζηχρηστος και αυτη τη φορα η συζητηση περιστρεφεται γυρω απ τα αμερικανικα χρωματα του εργοστασιου Λενδο (αν ακουσα καλα)katerinak είπε:Στην ταινια "ποιος Θανασης" γινεται μεγαλη συζητηση για τις ελβετικες τηλεορασης Φονοφον (δεν ξερω πώς γραφεται η μαρκα)Στο μαγαζι ηλεκτρικων ειδων του Θαναση βλεπουμε πλυντηρια και ψυγεια της Zanussi
Στην ίδια ταινία υπάρχουν αφίσες για τις μπαταρίες BEREC. Ήταν γαλάζιες και σχεδόν οι μόνες που κυκλοφορούσαν, μαζί με τις UCAR, πριν από το 80.katerinak είπε:Στην ταινια "ποιος Θανασης" γινεται μεγαλη συζητηση για τις ελβετικες τηλεορασης Φονοφον (δεν ξερω πώς γραφεται η μαρκα)Στο μαγαζι ηλεκτρικων ειδων του Θαναση βλεπουμε πλυντηρια και ψυγεια της Zanussi
Η Αιμιλια Υψηλαντη σε μια συζητηση που εχει με τον Τακη Μηλιαδη του λεει οτι φοραει αρωμα μπελταμπλ (λιγο περιεργο μου φαινεται σαν ονομα,μπορει να μην ακουσα καλα)
ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες panppanp είπε:Στην ίδια ταινία υπάρχουν αφίσες για τις μπαταρίες BEREC. Ήταν γαλάζιες και σχεδόν οι μόνες που κυκλοφορούσαν, μαζί με τις UCAR, πριν από το 80.Φυσικά ακούγεται και η περίφημη "fake" μάρκα ψυγείων "Παγετών" (αυτά που κάνουν ί-ί-ί-ί-ί-ί-ί-ί-ί-ί-ί-ί-ί-ί-ί)