Πρωινός Καφές

Απόσπασμα από την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ-1 Πρωινός Καφές με την Ρούλα Κορομηλά. Ο Νότης Σφακιανάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο με τίτλο "Πρώτη Φορά". Μεταδόθηκε το 1991.
 
Απόσπασμα από την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ-1 Πρωινός Καφές με την Ρούλα Κορομηλά. Μεταδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 1991.
Στους τίτλους τέλους μεταξύ άλλων αναγράφονται
.......
Αθλητικά
Στέφανος Χίος
......
Μουσική σήματος
Κώστας Χαριτοδιπλωμένος
(Πρόκειται ως γνωστόν για το τραγούδι Καλημέρα που ερμήνευσε η Αλέξια
Μουσική: Κώστας Χαριτοδιπλωμένος,
Στίχοι: Γιώργος Μίτσιγγας,
άλμπουμ: Έλα μια νύχτα, 1990)
 
Αποσπάσματα από την εορταστική εκπομπή του ΑΝΤ-1 Πρωινός Καφές με την Ρούλα Κορομηλά. Ευχές από πολίτικους ηθοποιούς τραγουδιστές για τον ερχομό του νέου έτους. Μεταδόθηκε Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 1991.
 
Η τηλεόραση στα καλύτερα της. Με την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης επιτέλους μπήκε τέρμα σε μια διαχρονική σκοταδιστική και παρωχημένη γκρίζα περίοδο της ελληνικής τηλεόρασης που χαρακτηριζόταν από μέτριες έως κακές δημοσιογραφικές και ενημερωτικές εκπομπές που παρουσίαζαν μέτριοι έως ασήμαντοι δημοσιογράφοι που προκαλούσαν αποστροφή στο ευρύ κοινό.
Η υψηλοτάτου ενημερωτική εκπομπή Πρωινός καφές αποτέλεσε την αφετηρία τηλεοπτικού συνωστισμού υψηλοτάτου επιπέδου και κύρους ενημερωτικών εκπομπών με παρουσιαστές και καλεσμένους ευρύτατου κύρους, μόρφωσης, υποβάθρου και επιπέδου με αποκαλυπτική όσο δεν πάει προσωπικότητα και ενδυμασία. Όσο σκέφτομαι τι τρώγαμε στην μάπα στην παρωχημένη ασπρόμαυρη τηλεόραση της δεκαετίας του '70 και τι φαντασμαγορικές εκπομπές χορτάσαμε στη Ελλάδα του '90 και του '00 δηλαδή στα καλύτερα της νιώθω εθνικά υπερήφανος.
Με προφανή και νομοτελειακή επιβράβευση τα ιστορικής σημασίας Μνημόνια Οικονομικής συνεργασίας της χώρας μας. Να είστε περήφανοι για την λαμπρή εξέλιξη της χώρας μας που από το '90 και μετά αποτέλεσε τρανό παράδειγμα μίμησης για όλες τις χώρες όπως διαφαίνεται η λάμψη της και στην φωταγωγημένη αναφερόμενη ενημερωτική εκπομπή.
Το κείμενο που μόλις διαβάσατε αποτελεί προιόν ευρηματικής φαντασίας του γράφοντα που διεκδικεί ένα μικρό μερίδιο στην διακωμώδηση της εξέλιξης της ταλαίπωρης αυτής χώρας. Απλά γιατί αγαπώ αυτήν την χώρα και μισώ αυτό το κράτος που ζω.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα