Πρωτοσέλιδο εφημερίδας που μας φρίκαρε

paulochelao24

Retro Member
Joined
16 Οκτ 2014
Μηνύματα
2.346
Αντιδράσεις
3.595
δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογο thread,αλλά υπήρχε κανένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας που σας είχε τρομάξει έντονα ή (να το πούμε στην αργκό) να σας είχε φρικάρει; Εγώ θυμάμαι δυστυχώς ένα πολύ φρικιαστικό εξώφυλλο του Ελεύθερου Τύπου με ένα μωρό-τέρας που είχε γεννηθεί κάπου στην Φθιώτιδα το 1984 ή 1985. Το έδειχνε φάτσα-φόρα (όπως όλες οι εφημερίδες της εποχής βέβαια).Τι να σας πώ είναι αυτό που λέμε βλέπεται και δεν περιγράφεται και δεν θέλεις να το συναντήσεις ξανά μπροστά σου αυτό το πρωτοσέλιδο. Σε αυτό το εφιαλτικό γεγονός κάνει μικρή αναφορά κι ο Σιδηρόπουλος στο κομμάτι του "Welcome To The Show". Σίγουρα και με την υπόθεση Φραντζή άκουσα ότι είχε βγεί ένα αποκρουστικό πρωτοσέλιδο,απλά δεν είχαμε πάρει εκείνες τις μέρες εφημερίδα. Aυτό είναι το πρωτοσέλιδο που εμένα προσωπικά με φρίκαρε όταν το είδα.
 
Αν και δεν το πρόλαβα αλλά το είδα χρόνια αργότερα: το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Έθνος" της Παρασκευής 26 Ιουνίου 1987, με τη φωτογραφία της τεμαχισμένης και επανασυνδεδεμένης στο νεκροτομείο, Ζωής Φραντζή... Δεν χρειάζονται παραπάνω περιγραφές καθώς είναι εντελώς αποκρουστικό και κακώς δημοσιεύτηκε. Ο Πάνος Σόμπολος, μάλιστα, ο υπεύθυνος του αστυνομικού ρεπορτάζ, επικρίθηκε έντονα, τόσο τότε όσο και τα επόμενα χρόνια γι' αυτήν του την πράξη.

Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία, στο δικαστήριο, ο πατέρας της Ζωής κουνούσε το πρωτοσέλιδο με την εικόνα του πτώματος και φώναζε "Κοιτάξτε, κύριε Πρόεδρε, πώς κατάντησε το παιδί μου!"

Εφιαλτικές στιγμές για τις οποίες ΔΕΝ πρέπει να είμαστε "περήφανοι" για τα '80s... Στο βωμό της επιτυχίας, τσαλαπατείται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, πράγμα ΜΗ αποδεκτό!
 
Τελευταία επεξεργασία:
δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογο thread,αλλά υπήρχε κανένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας που σας είχε τρομάξει έντονα ή (να το πούμε στην αργκό) να σας είχε φρικάρει;
Νομίζω ότι πρόκειται για ένα πολύ παλιό thread που έχει μείνει καιρό ανενεργό αλλά ήταν πολύ δημοφιλές όταν το πρωτοξεκίνησε ο @exetlaios αλλά και που ταυτόχρονα τρόμαζε αρκετούς από εμάς καθώς σε πρώτη φάση υπήρχε πλούσιο uncensored φωτογραφικό υλικό. :)
 
Α οπότε οι υπεύθυνοι ας το μεταφέρουν εκεί ως σχόλιο αυτό το thread που άνοιξα μιας και είχε ανοιχτεί πριν χρόνια απ' τον Exetlaio
 
Πίσω
Μπλουζα