Πρόβλημα με ανάλυση οθόνης

Grip

RetroActive
Joined
24 Φεβ 2007
Μηνύματα
220
Αντιδράσεις
0
Λοιπόν,εγκατέστησα τους τελευταίους drivers της nvidia (μια και δυο φορές μετά το πρόβλημα που σας παρουσιάζω) και μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα.

Τρέχω σε ανάλυση 1152Χ864 με 32bit και καθε φορά που κάνω επανεκκίνηση αλλάζει η ρύθμιση της οθόνης σε 800Χ600 και 16bit....(και αναγκάζομαι να το ξαναφτιάχνω πάλι...):mad::mad:

Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει...(ή με κάποιον άλλο τρόπο ή πρόγραμμα να δοκιμάσω να κρατήσω σταθερή την ανάλυση...).
 
φιλε grip δωσε περισσοτερες πληροφοριες για την οθονη σου και την συνδεση της στην καρτα γραφικων που εχεις.
 
Παράλειψη μου....

Η οθόνη μου είναι η LG L1717S και η κάρτα γραφικών η gigabyte 8600gts pci-e....
 
Το πρόβλημα σου πρέπει να συνδέεται στενά με τις ανησυχητικά μεγάλες θερμοκρασίες που αναπτύσσει η κάρτα γραφικών.

Συνήθως, όταν η κάρτα γραφικών αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες, για να μην καεί, αυτόματα χαμηλώνει την ανάλυση στην μικρότερη δυνατή.

Αυτό σου το κάνει κάθε φορά που κάνεις restart, ή όταν ζεσταθεί?
 
Το κάνει κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή...

Παρατήρησα και κάτι...

Ξεκινάνε να φορτώνουν τα windows στην κανονική ανάλυση που τα όριζα και μετά απο 5-6 δευτ,αλλάζει μόνο του την ανάλυση και τα πάει στην 800Χ600....:mad:
 
Βάλε παλιότερους drivers απεγκαθιστώντας αυτούς που έχεις τώρα και πες μου.

Ειδικά να μην βάλεις beta unofficial drivers. Το πρόβλημα σου δεν μου έχει ξανατύχει και δεν έχει να κάνει με θερμοκρασίες.
 
Οι αμέσως προηγούμενοι drivers ήταν κανονικότατοι....(και το nvidia control panel έιχα και όλα..).

Έβαλα τους πιο καινούργιους γιατί ήθελα να παίξω gears of war...(κάπου εδώ θα πεταχτεί ο wally και το 360....:biglaugh::biglaugh: )
 
Όταν λες πιό καινούργιους εννοείς beta.

Απεγκατέστησε και βάλε τους παλαιότερους. Μια χαρά θα παίξεις gears και με αυτούς. Οι νεότεροι πάντοτε βγαίνουν υπό μορφή beta = test ακριβώς για να εξαλειφθούν διάφορα παιδικά προβλήματα σαν και αυτό που αναφέρεις.

Όσο και οι "εταιρείες" παραγωγής παιχνιδιών να διατείνονται ότι οι νεότεροι drivers είναι απαραίτητοι για να παιχτεί ένα παιχνίδι αυτό δεν ισχύει. Αναφέρεταικυρίως στην άσχετη μάζα που περιμένει να πάιξει ένα σύγχρονο παιχνίδι με drivers διετίας και βάλε.
 
ο φιλος pooky εχει δικιο φιλε Grip,Απεγκατέστησε τους βετα drivers και βάλε τους παλαιότερους και ολα καλα.Η καρτα σου μην φοβασαι δεν εχει κανενα προβλημα
 
Ρε μηπως εχει φαει καμια φρικη και εκανε λανθασμενο detect στο monitor οποτε σου εβαλε λαθος driver και στην περιπτωση σου το βλεπει σαν κανα παλιο-χρεπι και σου κατεβαζει την αναλυση στη native του?
 
εγώ πάντως με 8600gts/pci-e και τους τελευταίους beta drivers δεν έχω τέτοια probs...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με την 8600gts

Με τους καινούργιους drivers δεν είχα nvidia contrla panel..... (τους είχα βάλει-βγάλει 10 φορες....).Με την προηγούμενη έκδοση όλα καλα....

Aλλάζε η ανάλυση της οθόνης απο μόνο του όταν ξεκίναγε το pc.Με την προηγούμενη έκδοση όλα καλα....

Και γενικότερα έπαιζα cod4 και έτρωγε κόλλημα μετά απο 30-45 λεπτά παιχνιδιού....Όποιους drivers και να είχα...

Έβαλα λοιπόν την 8600gt που δίνουν στα multirama με το monster pc τους (την δανείστικα απο έναν φίλο μου...)

Και έβαλα τους τελέυταίους drivers και όλα καλά...

Παίζω cod4 για 2+ ώρες και δεν καταλαβαίνει τπτ....

Εαν πάω να την αλλάξω στα multirama με κάποια άλλη,θα μου την κάνουν την αλλαγή..? (ολα στο κουτί τους με απόδειξη και αγορασμένη 12/11/2007...)
 
Πίσω
Μπλουζα