Πρόβλημα με κάρτα μνήμης

sephirothson

RetroActive
Joined
5 Δεκ 2011
Μηνύματα
476
Αντιδράσεις
13
Παιδια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κάρτα μνημης για το ps2.Ενω οταν παιζω παιχνιδια του ps2 μπορω να σώσω κανονικα,παιζοντας παιχνιδια του ps1(στο ps2)δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα!!!Κανεις καμία ιδέα για το τι μπορει να συμβαίνει?
 
Αφού μπορείς να σώσεις κανονικά παιχνίδια του PS2, υποθέτω οτι έχεις Memory Card για το PS2 (8MB).

Όσον αφορά τα παιχνίδια του PS1, θα χρειαστείς κάρτα του PS1 (1MB).

Δες κι εδώ, όσον αφορά τη συμβατότητα των δύο συστημάτων: http://whirlpool.net.au/wiki/ps2_faq_compatibility
 
Δεν νομιζω να θελει καρτα του PS1 ,τα δικα μου PS1 τα σωζω κατευθειαν στην καρτουλα του PS2,δεν ξερω τι παιζει,ισως αν δεν ειναι official να υπαρχει θεμα.


Κατα 99% αυτο,γιατι εχω την εικονα μπροστα μου αλλα μπερδευομαι με τα saves των παιχνιδιων του ps1 στο ps3.
 
Ωπ! :sealed:

Δε το είχα δοκιμάσει ποτέ, και μια ζωή αυτό πίστευα.

Βέβαια φταιει και το γεγονός οτι δε χρειάστηκε ποτέ να παίξω στο PS2, παιχνίδια του PS1.

Αγαπητέ sepirothson, sorry για τη χαζομάρα που είπα... :banghead:
 
ευχαριστω παιδια.Η καρτα που εχω ειναι για ps2 και ειναι γνησια.θα δοκιμάσω και μια κάρτα απο το ps1
 
Κι εγώ αυτό ξέρω, ότι...

...στο PS2, για saves του PS1 χρειάζεται οπωσδήποτε κάρτα του PS1, η κάρτα του PS2 των 8Mb, δεν είναι συμβατή. Στο PS3 δεν ξέρω τι γίνεται.
 
Για να αποθηκευσεις παιχνιδια ps1 σε cd μορφη, στο ps2, χρειαζεσαι καρτα μνημης για το ps1. Αν εχεις σπασμενο ps2, και παιζεις παιχνιδια μεσω τριτου προγραμματος, απο οτι θυμαμαι υπαρχει καποιο προγραμμα που δημιουργει εικονικη καρτα μνημης πανω/μεσα στη ps2 memory card.

To ps3 εχει εικονικες καρτες μνημες μεσα στο σκληρο του και τις διαχειριζεσαι ετσι. Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να βαλεις σε παλιο ps3 το περιφερειακο που ειχαν βγαλει για να συνδεεις καρτες μνημης του ps2 στο μηχανημα, και να ειναι συμβατο και με του ps1.

Το κοντινοτερο που μπορεις να κανεις, ειναι να αποθηκευσεις δεδομενα μιας ps1 καρτας μνημης, μεσα σε μια ps2, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τα δεδομενα του ενος συστηματος στο αλλο. Μπορεις να βρεις ακομα καρτες μνημης για ps1 σε καλες τιμης μεσω του διαδυκτιου, προτιμησε μια που να μην εχει συμπιεση/τεραστιο χωρο, γιατι τεινουνε να χανουν δεδομενα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδια.Να'στε καλά :thanx2:
 
Έλα ρε παιδιά, και νόμιζα οτι ζούσα σε δικό μου κόσμο, τόσα χρόνια! :fafoutis:
 
Η αληθεια ειναι οτι μετα απο ωριμη σκεψη συνειδητοποιησα οτι εχω να παιξω ps1 παιχνιδια στο ps2 7 χρονια ,απο τοτε που τσιμπησα το ps3 και τα παιζω τα cd's σε αυτο ,γιατι;; λογω φιλτρου i guess.


Πριν χρονια ειχα παρει και το μαραφετι της Σονυ που συνδεεις την PS2 καρτουλα σου στο ps3 μεσω usb και περνας τα saves σου μιας και γινεται κουβεντα.
 
Πίσω
Μπλουζα