Πρόβλημα με σύνδεση

pepinos

Banned
Joined
1 Αύγ 2006
Μηνύματα
322
Αντιδράσεις
8
το μεσημερι εκανα ενα defragment στους σκληρους δισκους,επειδη τα sites αργουσαν να φορτωσουν

το προβλημα μαλλον δημιουργηθηκε οταν εσβησα(πιθανως)μαζι με τα αλλα"σκουπιδια"και τα log files, οποτε μετα δεν μπορουσα να μπω με τιποτα ουτε απο internet explorer, αλλα ουτε και απο το firefox......ασε που νομιζα οτι ειχα virus οποτε το nod32 εκανε 4 ωρες για να μου βγαλει 0 αποτελεσμα

οταν προσπαθησα να συνδεθω στα torrent μου βγαινει(απο το μεσημερι)ενα μυνημα οτι "host name not found" μεσω του uτορρεντ.....μπορω απο εκει να βαλω το σωστο host name? για να μπορεσω να κανω update τα torrents απο διαφορα sites που εχω κατεβασει?

ξερει κανεις ο οτε τι εχει στο τελος στο port? 8080,80,3178.....?

και επεισης πως θα κανω log in στο internet explorer με το χαμενο id που βρηκα, αλλα δυστυχως μου λειπει το port?

μπαινω στο net μεσω firefox, χωρις να μπορω να μπω στο internet explorer ...με το γνωστο κολπακι
 
Τα .log αρχεία δεν έχουν καμία σχέση με το πρόβλημα σου, αφού τα σβήνω συνεχώς από το σύστημα μου και ουδέποτε δημιουργήθηκε πρόβλημα με κάποιο πρόγραμμα.

Το μήνυμα: "host name not found" υποθέτω ότι έχει να κάνει με την αδυναμία σύνδεσης στο Internet, άρα εύρεσης και του host για το torrent.

ports / logins / ids κ.λπ. με έχεις χάσει...

Συνήθεις διαδικασίες: Μπορεί ο πάροχος να σου έχει δώσει IP και να δείχνει ότι υπάρχει σύνδεση στο Internet αλλά να μην δουλεύει σωστά αυτή, έχει συμβεί. Βγάλε το router σου από την πρίζα για κανά πεντάλεπτο. Επανεκκίνησε τον υπολογιστή σου. Δοκίμασε εάν μπαίνει κανονικά στο Internet. Μπες στο control panel του router σου, εάν δείχνει ότι υπάρχει κάποια ενεργή σύνδεση, ρίξε την και μετά κάνε dial ξανά για να συνδεθεί εκ νέου.

Και το κερασάκι: σβήσε τον ΙΕ... :D
 
Πρόβλημα με σύνδεση Ν 2

Έχω Forthnet ΑDSL και ανα τακτά χρονικά διαστήματα "πέφτει" η σύνδεση μου και αναγκάζομαι να κάνω redial στο modem...

Αντιμετωπίζει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

Με την προηγούμενη σύνδεση που είχα στον ΟΤΕ δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα παρόμοιο πρόβλημα...

Any help?
 
Όταν λες πέφτει τι ενοείς?δεν μπορεί ο explorer να ανοίξει σελίδα?

Μήπως έχεις ασύρματο modem router?
 
Έχω ένα απλο modemaki, αυτό που δίνει ο ΟΤΕ το Sagem.

Πέφτει η γραμμή, δηλαδη κανει disconnect και πρέπει να κάνεις πάλι dial.

Φυσικά το έχω ρυθμίσει έτσι ώστε να κάνει auto redial το modem αλλά όπως καταλαβαίνεις το να κάνει disconnect κάθε λίγο και λιγάκι είναι σπάσιμο..
 
Έχω Forthnet εδώ και χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Βρε μήπως κόλλησες κανα dialer ?
 
το προβλημα στην δικη μου περιπτωση ηταν οτι ειχα σβησει τα log files(καπως ετσι λεγονται) απο το defragment των windows με αποτελεσμα να μου εχει χαθει το ip και απο το explorer και απο το firefox

αλλα δεν ηξερα οτι στον explorer επρεπε να κανω automatic log in(καπως ετσι)

anyway....too complicated
 
Aarbron είπε:
Έχω ένα απλο modemaki, αυτό που δίνει ο ΟΤΕ το Sagem.Πέφτει η γραμμή, δηλαδη κανει disconnect και πρέπει να κάνεις πάλι dial.

Φυσικά το έχω ρυθμίσει έτσι ώστε να κάνει auto redial το modem αλλά όπως καταλαβαίνεις το να κάνει disconnect κάθε λίγο και λιγάκι είναι σπάσιμο..

Το πρόβλημα σου είναι το Sagem modem. Πάρτο και δώστο πίσω στον (Π)ΟΤΕ άμεσα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω στο γραφείο μέχρι που άλλαξα την μ@λ@κια το modem. Γνωστοί μου είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με αυτές τις χαζομάρες που αποκαλεί modem ο ΟΤΕ. Ο τεχνικός του ΟΤΕ που ήρθε για να εξακριβώσει το πρόβλημα έκανε και τον έξυπνο και την γλύτωσε πολύ φτηνά που έλειπα απο το γραφείο και δεν του έβαλα το sagem στον...
 
Πάρτε ένα ρουτεράκι Speedtouch είτε ασύρματο είτε ενσύρματο και ξεμπερδέψατε. Το ασύρματο κάνει 77 ευράκια μαζί με ΦΠΑ και μπορείτε να το εξοφλείτε με δόσεις στον μηνιαίο σας λογαριασμό.

Είναι ότι πρέπει για τις Ελληνικές γραμμές και ξεμπερδέψατε. Εδώ και 14 μήνες δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Φυσικά τώρα πέρασα στο ασύρματο εδώ και κάποιες εβδομάδες και πάλι κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
 
Οκ Θα αλλάξω το modem τοτε για δοκιμή...

Thanks για τις συμβουλές...
 
Καλά λέει ο τελόνιος...και εμένα για ελαττωματική συσκευή μου μυρίζει.
 
Συμφωνώ με τον pooky, Speedtouch rules! :)
 
Aarbron είπε:
Έχω ένα απλο modemaki, αυτό που δίνει ο ΟΤΕ το Sagem.Πέφτει η γραμμή, δηλαδη κανει disconnect και πρέπει να κάνεις πάλι dial.

Φυσικά το έχω ρυθμίσει έτσι ώστε να κάνει auto redial το modem αλλά όπως καταλαβαίνεις το να κάνει disconnect κάθε λίγο και λιγάκι είναι σπάσιμο..
Χμμμ και εγώ αυτή την μπούρδα έχω και μου κάνει ακριβώς τα ίδια προβλήματα από τότε που το πήρα. Να τους πάρω τηλέφωνο να το αλλάξουν ή να το πετάξω και να πάρω κανένα router?
 
Πίεσε τους να στο αλλάξουν και να σου δώσουν άλλη μάρκα αν έχουν. Αν δεν έχουν άλλη μάρκα αγόρασε ένα της προκοπής για να δεις καμιά άσπρη ημέρα.
 
Πάρτε κανά καλό router ρε παλλικάρια, τα USB modems είναι της πλάκας γενικώς, ειδικά αν "ζορίσεις" λίγο την γραμμή. :)
 
Πίσω
Μπλουζα