akmakas
Banned
- Αντιδράσεις
- 101
Επιτέλους πριν από λίγες ώρες έφτασε στα χέρια μου ένας μαγικός φάκελος από ebay με δυο ολοκαίνουριες μεμβράνες.......
Η χαρά μου είναι απίστευτη.Έφτιαξα επιτέλους λοιπόν προς το παρών τον ένα Plus που έχω εδώ στο σπίτι.Σύνδεσα λοιπόν τον Plus σε μια κάρτα TV στο PC που έχω για αυτές τις δουλειές..Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής..Το σήμα που έχει ο Plus στην TV όταν το συντονίζω είναι ασταθές και τρεμοπαίζει συνεχώς όταν όμως πατήσω joad"" και enter και μόλις εμφανιστεί το σήμα με το κόκκινο και πράσινο border το τρεμόπαιγμα σταματά εντελώς!!!Έβαλα στην ίδια συχνότητα και τον γομολάστιχο ο οποίος αφού συντονίστηκε λίγο πιο δίπλα δείχνει τέλειο σήμα..Υπ όψην και οι δυο Plus που έχω παρουσιάζουν την ίδια κατάσταση!!!!:animrolleyes:
Καμία ιδέα?
Ευχαριστώ και δημοσίως τον καλό μου φίλο Mikez που έκανε αυτός όλη την δουλειά έτσι ώστε να έρθουν οι μεμβράνες στα χέρια μου!!!

Καμία ιδέα?

Ευχαριστώ και δημοσίως τον καλό μου φίλο Mikez που έκανε αυτός όλη την δουλειά έτσι ώστε να έρθουν οι μεμβράνες στα χέρια μου!!!