Πρόβλημα με το Passkey του Bluetooth στα Vista..

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

akmakas

Banned
Αντιδράσεις
101
Παιδιά έχω ένα εντελώς ηλίθιο πρόβλημα.
cry.png
..πριν από λίγο πέρασα τα Vista ultimate..όλα καλά.Στην προσπάθεια μου να συνδέσω το bluetooth keyboard αντιμετώπισα το εξής χαζό πρόβλημα.Στο connect βρίσκει το πληκτρολόγιο αλλά μου εμφανίζει την επιλογή no passkey όπως στα XP..Μου ζητάει τρεις επιλογές .1)Να συνδεθώ με κωδικό που θα αποφασίζει ο υπολογιστής 2)Να βάλω το passkey από το doc του CD 3)Να βάλω ένα passkey της επιλογής μου..Στο πρώτο και στο τρίτο μου λέει ότι η συσκευή που έχετε δεν μπορεί να συνδεθεί..Στο δεύτερο αν και έψαξα τα αρχεία του CD δεν βρήκα κάτι...Ξέρει κανείς τι γίνετε?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
smilie.png

Μηπως προσπαθεί να τα κάνει pair. Γιατί το bluetooth έχει κάτι τέτοια ώστε να είναι trusted οι δυο συσκευές... Λογικά πρέπει να δώσεις τον ίδιο κωδικό και στα δυο... ?!

O κωδικός συνήθως είναι "0000" (μηδενικά). Στα bluetooth headsets τουλάχιστον αυτό ισχύει. Για δοκίμασε το.

BTW bluetooth πληκτρολόγια = waste of money. (Μιλάω κι εγώ τώρα, ε; )

emmm, sVista?

Και ξαναβαλε ΧΡ...

Σίγουρα πραματα.

σιγά σιγά, όλοι προς VISTA οδεύουμε...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bluetooth και μπούρδες!!!!Το έριξα σούτι στο πατάρι και έβαλα το ίδιο microsoft ασύρματο..1000 φορές καλύτερο δουλεύει παντού μπαίνει και στο bios κλπ...Μακριά από Bluetooth πληκτρολόγια..Pooky τα τέσσερα μηδενικά θα το δοκιμάσω αν και λέει πως θέλει από 8 έως 16..ίδωμεν..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις guys!!!

Πίσω
Μπλουζα