Πρόβλημα με το Playstation USB adaptor

Vetus

RetroMaNiaC
Joined
21 Αύγ 2008
Μηνύματα
761
Αντιδράσεις
57
Eδώ και καιρό έχω το εξής πρόβλημα με το Playstation USB adaptor που χρησιμοποιώ στο PC. Ενώ π.χ. στο pSX emulator το αναγνωρίζει από τα configurations δεν ανταποκρίνεται στα περισσότερα παιχνίδια. Σε άλλους emulators όμως δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Eπίσης σε μερικά pc games δεν τ' αναγνωρίζει ενώ όταν έβαζα το χειριστήριο του Xbox360 έπαιζαν μια χαρά. Τι παίζει εδώ; Mπας και τα 'παιξε ο αντάπτορας και πρέπει ν' αγοράσω καινούριο;
 
τον psx emuletor εννοεις το psxfin?? αν ναι πρεπει να αλλαζεις το ιντερφεησ του μοχλου για κα8ε παιχνιδι.πας στο files\config\controlers kai αλλαζεις το type.πχ.το resident evil 1 θελει τυπο μοχλου scph-1010 ,ο απλοσ μοχλος δλδ. ενω το resident evil directors cut θελει τον scph-1200 ton dualshock δλδ,αλλιος δεν δουλευει ο μοχλος κα8ολου...

για το πσ,λογικο ειναι,κ ειδικα στα καινουριια παιχνιδια ειναι χαλι μαυρο.πλεον ολα τα παιχνιδια εχουν υποστιρηξη μονο για 360 κ κανα 2 αλλους γνωστους μοχλους,οι αλλοι ειναι α8λος να τους κανεις να δουλεψουν ... αν 8εσ ντε κ καλα να παιξεις καποιο παιχνιδι με τον ps controler χρησημοποιησε το joy2key ΑΛΛΑ δεν 8α εχεις δονηση κ αναλογια στα στικ σου... υγ.δεν δουλευει το enter για να αλλαξω σειρα...μονο εδω μου το κανει αυτο,κατα τα αλλα το enter μου δουλευει μια χαρα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ξέχασα να σημειώσω ότι στα pc games (κυρίως indie games) που δεν αναγνωρίζουν τώρα το PSX χειριστήριο παλιότερα το αναγνώριζαν μια χαρά.
 
Δοκίμασα και το χειριστήριο στο Game Controllers από το Control Panel και μου το αναγνωρίζει μια χαρά. Παρόλα αυτά έχω ακόμα το πρόβλημα με το χειριστήριο του PS2. Όχι τίποτε άλλο αλλά βγήκε τώρα και το Angry Video Game Nerd Adventures και δεν μπορώ να το παίξω με το d-pad του Xbox360 χειριστηρίου.
 
Πίσω
Μπλουζα