Πρόβλημα με firefox, κρασάρει το laptop και γενικά κάνει ότι να 'ναι

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.313
Αντιδράσεις
5.849
Εχω ενα laptop φθηνοδουλεια στο μαγαζι το εχω 5 χρονια για ταινιες,ιντερνετ κλπ (acer aspire 5743ZG) και ενω δεν εχει κανεναν θεμα γενικα εδω και μια βδομαδα εχω προβλημα με τον firefox.Οταν περασουν και γω δεν ξερω ποσες ωρες και σε ανυποπτη στιγμη ασπριζει η οθονη βγαινουν οτι να ναι συμβολα μαυρα κουτακια και γενικα διαφορα περιεργα και μολις κλεισω τον firefox ολα ειναι μια χαρα και δεν με το κανει με τον chrome που εκανα το πειραμα.Μεχρι και μπλε οθονη με πεταξει και ελεγε πως το συστημα αντιληφθηκε κατι και πως θα κλεισει τον υπολογιστη για να μην διμηουργηθουν αλλα προβληματα κλπ.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε οποτε οποιος γνωριζει κατι ας δωσει τα φωτα του.
 
Κλεισε Firefox, κανε uninstall το Flash, κατεβασε το καινουργιο Flash και εγκατεστησε το με τον Firefox ΚΛΕΙΣΤΟ

O Firefox ειναι για πεταμα δυστυχως...
 
Τhanks φιλος θα το δοκιμασω και θα γραψω τα αποτελεσματα.
 
Και εμένα εδώ και κάνα εξάμηνο κρασαρει συνέχεια ο Firefox..Ιδίως αν ανοιξω πολλά tabs(που κάνω συνέχεια)με πετάει στο desktop.Μάλλον ήρθε ή ώρα του αλλά λόγω συναισθηματικών δεσμεύσεων(πολλά χρόνια πια μαζί)όλο και το αναβαλλω.
 
Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις να δεις αν κάνει τα ίδια σε ένα νέο φρέσκο profile στο firefox. Και ίσως δε θα έβλαπτε να κάνεις disable οτιδήποτε έχει σχέση με hardware acceleration στο about:config.
 
Ευχαριστω για της απαντησεις μαγκες.Προς το παρον εκανα αυτο που ειπε ο wally λιγο μετα την απαντηση του και μεχρι πριν μια ωρα που δουλευε το laptop με firefox ολα ηταν μια χαρα δεν εμφανισε το προβλημα που περιεγραψα.Μακαρι αυτο να ηταν το προβλημα και να εστρωσε.
 
Πίσω
Μπλουζα