Πρόβλημα με PSP Slim & Lite

Καταρχην σε ευχαριστω γισ την απαντηση .Αναμενο υπο την εννοια οτι εχει αρκετααααα χρονια στην πλατη του με emulators και οχι μονο,αλλα ο αναλογικος να επηρεαζεται απ το d-pad?
 
konstandin είπε:
φιλε agahim τι εκανες με την οθονη;
συνηθισα να παιζω με την εικονα upside down :D καποια στιγμη θα παραγγειλω απο ebay νεα οθονη και tools για αλλαγη.
αν και μπορω να επαναφερω την οθονη με 2 τροπους:

α) με software καθε φορα που το ανοιγω

β) ή μετα απο μερικα λεπτα παιξιματος, αν ανοιγωκλεισω το psp πολλες φορες στο τελος φτιαχνει
 
Οι γραμμές πλήθυναν και πλέον είναι σχεδόν αδύνατο να παίξεις. Θα άλλαζα οθόνη και cd reader που τα βρίσκω φθηνά αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο για επισκευές. Μάλλον θα πάω για αγορά άλλου PSP. Μια ερώτηση μόνο γιατί πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που "χάκαρα" το PSP μου κι τα έχω ξεχάσει. Αν βάλει την Memory Stick μου στο άλλου μηχάνημα που θα αγοράσω θα μπορεί από εκεί να φορτωθεί το custom firmware ή πρέπει να κάνω πάλι κάποια διαδικασία; Αυτό ισχύει και σε PSP 2004 και σε 3004?

Υ.Γ. Πάντως το DS lite που έχω και είναι και ένα χρόνο παλιότερο από το PSP και με πολλές περισσότερες ώρες χρήσης, δουλεύει τζάμι (φτου φτου μην το ματιάσω). Η Sony τι σόι υλικά χρησιμοποίησε ρε παιδί μου πια;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οχι θα πρεπει να ξανακανεις την διαδικασια απο την αρχη,τωρα 2004-3004 ολα την παιρνουνε.


Αυτα θυμαμαι εχω και εγω χρονια να κανω κατι.
 
Καλά το ποστ μου είναι γεμάτο συντακτικά λάθη και φυσικά είναι UMD reader όχι cd reader. Anyway. Τότε το είχα κάνει με Pandroa Battery. Μάλλον πρέπει να πάρω ένα ήδη customαρισμένο...
 
Και εγώ ανέβαλα την αλλαγή οθόνης ενός PSP λόγω σπασίματος αλλά τελικά η αντικατάσταση της ήταν υπόθεση μερικών λεπτών και 5-6 βιδών.
 
Το εκανες μονος σου; Εμενα ομως θελει αλλαγη και το umd reader οπως φαινεται.
 
Ναι μόνος μου. Να φανταστείς ότι έσπασε στον στρατό πριν 8 χρόνια και καβάτζωσα το slim του αδερφού ώσπου βαρέθηκα να το βλέπω να κάθεται και το έκανα την περασμένη εβδομάδα. 2 ταινίες κουμπώνεις και αυτό είναι όλο. UMD reader γιατί να αλλάξεις από την στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα CFW; Έχω και εγώ μεγάλη συλλογή από UMD's αλλά πλέον, ελάχιστα μπαίνουν στο μηχάνημα (κυρίως αυτά με ελληνική μεταγλώττιση).
 
Εχω δει βιντεο για αλλαγη οθονης και φαινοταν κομματακι λεπτοδουλεια με τις ταινιες που λες. Αν διαβασεις παραπανω λεω οτι το psp εχει κ ενα ακομη προβλημα την ωρα που παιζω παιχνιδια σε umd. Φανταζομαι οτι με αλλαγη του "ματιου" θα φτιαξει το προβλημα. Υποθεση κανω δλδ.
 
Πίσω
Μπλουζα