Πρόβλημα στερέωσης ArcadeJoy Joystic

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.313
Αντιδράσεις
5.849
Αρκετοι ειναι αυτοι απο δω μεσα που εχουν στην κατοχη τους το ArcadeJoy του ιορδανη (Αrc) και που δυστηχως σταματησε να το φτιαχνει αλλα και πολλοι ειναι αυτοι που το γνωριζουν απο τα διαφορα θεματα του Forum που εχει αναφερθει.Το ArcadeJoy ειναι ενα εξαιρετικο joystic που το πουλουσε ο ιορδανης σε πολυ καλη τιμη και φοραει πανω απο τα κορυφαια εξαρτηματα (sanwa) στον χωρο τον Αrcades.Η κατασκευη του ειναι συμπαγης και γενικα ειναι απο τα καλητερα joystics κυριως για mame και κατα δευτερο λογο σε οτι παιχνιδι θελουμε.

Το Arcadejoy ειναι αυτο για ωσουν δεν το γνωριζουν

Προβολή συνημμένου 65279

Το μονο αρνητικο για μενα σχετικα με το Arcadejoy ειναι οτι δεν ειναι τοσο σταθερο.Απο κατω ναι μεν εχει 4 βεντουζες αλλα ειναι πολυ μικρες με αποτελεσμα να μην βολευει σε παιχνιδια που δεν τα παιζουμε και στο πολυ χαλαρο.Και δεν γεινεται να παιζουμε παιχνιδια ακριβειας οπως το Pacman πχ με τον φοβο μην ξεκολησει σε καποια αποτομη κινηση και παει στραφι ολο το παιχνιδι που καναμε μεχρι εκεινη την στιγμη.Ειδικα στο επιπλο που το χρεισιμοποιω εγω αυτο ειναι συνεχες φαινομενο.

Ετσι ειναι απο κατω το Arcadejoy

Προβολή συνημμένου 65280

Επειδη εδω μεσα εχουμε αλανια που φτιαχνουν καμπινες και χιλια δυο αλλα θα ηθελα να με βοηθησετε και να βρουμε μια λυση αν υπαρχει βεβαια ωστε να το στερεωσω πανω στην ξυλινη επιφανεια του επιπλου που εχω το συγκεκριμενο PC για το mame και τους Emulators και να ειναι σταθερο να μην κουνιεται.Η ξυλινη επιφανεια ειναι αυτο το συρταρωτο που εχουν τετοιου ειδους επιπλα υπολογιστη ωστε να βαζουμε πανω το πληκτρολογιο.Θελω ομως αν υπαρχει τροπος να γιννει κατι τετοιο να μην το βιδωσω πανω στο ξυλο η χαλασω το απο κατω του Arcadejoy αλλα και να μπορω να το βγαζω για να βαζω το δευτερο Arcadejoy που εχω με τον ιδιο τροπο.Εχω ενα 8Way Arcadejoy για ολα τα παιχνιδια και ενα 4way αποκλειστικα για το Pacman το Donkey kong και μερικα αλλα παιχνιδια που ειναι αδυνατων να τα παιξεις με 8way joystic.

H επιφανεια του ταλαιπωρημενου επιπλου που εχει το pc αποκλειστικα για mame και emulators ειναι αυτη.

Προβολή συνημμένου 65281

Ξερω οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα αυτο που ζηταω αλλα οποιος μπορει να δωσει καμια ιδεα ας την αναφερει.
 
Έχεις σκεφτεί να πάρεις μια μέγγενη; Με 20-30 Ευρώ θα βρεις στο μέγεθος που σε βολεύει, και νομίζω ότι μπορεί να εφαρμόσει στο αριστερό μέρος ώστε να το κρατάει σταθερό χωρίς να σε εμποδίζει.
 
alkis21 είπε:
Έχεις σκεφτεί να πάρεις μια μέγγενη; Με 20-30 Ευρώ θα βρεις στο μέγεθος που σε βολεύει, και νομίζω ότι μπορεί να εφαρμόσει στο αριστερό μέρος ώστε να το κρατάει σταθερό χωρίς να σε εμποδίζει.
Για βαλε μια φωτογραφια αν μπορεις Αλκη ωστε να ξερω τι ακριβως να ζητησω αν με βολευει βεβαια.
 
Εγω χρησιμοποιώ velcro για αυτη την δουλεια. Οταν δεν παιζω με το joystick, ειναι κρυμμένα κατω απο το πληκτρολογιο μου.

2012-12-08-23h07m47.JPG

2012-12-08-23h08m02.JPG

8-way ArcadeJoy

2012-12-08-23h08m21.JPG

2012-12-08-23h08m58.JPG

4-way HomeJoy

2012-12-08-23h09m46.JPG

2012-12-08-23h10m46.JPG

Αν ειναι καλης ποιοτητας το velcro, πρωτα θα φερεις τουμπα το γραφειο και μετα θα ξεκολλήσει το joystick!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πω πω ρε φιλαρακι φανταστικο φαινεται αυτο.που το βρισκω αυτο και πως το ζηταω;
 
velcro αυτοκολλητα (πλαισιο)http://www.bestprice.gr/search?q=Velcro+Αυτοκολλητα

http://www.bestprice.gr/search?q=Velcro+%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1

μια χαζη ιδεα (αν βολευει το επιπλο μηπως να δοκιμαζες να το εδενες με 1-2 λεπτους ιμαντες στερεωσης σαν αυτους π.χ. που δενουν τα ποδηλατα στις σχαρες )
 
velcro αυτοκολλητα (πλαισιο)http://www.bestprice.gr/search?q=Velcro+Αυτοκολλητα

http://www.bestprice.gr/search?q=Velcro+%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1

Y.Γ.μια χαζη ιδεα (αν βολευει το επιπλο μηπως να δοκιμαζες να το εδενες με 1-2 λεπτους ιμαντες στερεωσης σαν αυτους π.χ. που δενουν τα ποδηλατα στις σχαρες )

Υ.Γ2. Φοβερη ιδεα Freaktmp !!!!
 
Eυχαριστω Nemo αλανι.Σας ευχαριστω ολους παιδια για την βοηθεια πιστευω με τα Velcro να ληθει το θεμα.
 
Σπιρτουλης/"ξεφτερης" mode on

Υ.Γ. Στο θεμα του σφιγκτηρα που προτεινει κι ο Alkis21 θα μπορουσε να χρησιμοποιησεις και τους 2 σφιγκτηρες απο καποιο δικτακι για πιγκ πογκ αρκει να μην ειναι ψευτικοι (και ξεφορτωθεις τα extra), ενω θα πρεπει να βαλεις καποιο κομματακι απο λιγο παχυ ελαστικο/προστατευτικο , εκει που θα πατησει στο joystic ο σφιγκτηρας για να μην χαραχθει η επιφανεια ....

Σπιρτουλης/"ξεφτερης" mode off
 
Εγω τα ειχα παρει απο praktiker αν δεν με απατα η μνημη μου. Αν πας σε αυτα του πλαισιου, να προτιμησεις τα heavy duty.
 
Εγω απο τα Praktiker εχω παρει κατι λαστιχενια στογγυλα αντιολισθητικα πατακια που κανουν εξαιρετικη δουλεια
 
Πίσω
Μπλουζα