Πρόβλημα Blueray σε PS3 fat 60GB

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
8.261
Αντιδράσεις
3.235
Λοιπον, ο γαμπρός μου προχτές μού είπε ότι ξαφνικά το PS3 του δεν παίζει κανένα από τα παιχνίδια που εχει. Ξεκινά να τα διαβάζει και μετά από λίγο κολλάει. Το ψάχνω λίγο και διαπιστώνω γενικό πρόβλημα μετά από κάποια χρόνια. Ο δικός μου εντωμεταξύ το χρησιμοποιεί και για να βλέπει ταινίες οπότε του δίνει και καταλαβαίνει. Ψάχνω στον Ι Μπέη και βρίσκω refurbished από τη Sony για περίπου 80 ευρώ με τα μεταφορικα από αγγλία.

Πριν κανω οτιδήποτε, εχει κανείς παρόμοια εμπειρία ή καμια ιδέα να τσεκάρω τίποτις πριν προβούμε σε αγορά;
 
μην πάρεις ολόκληρο το drive, αλλά την κεφαλή μόνο (εκτός αν εννοείς ότι κεφαλές είδες στο eBay) γιατί θα έχεις θέμα που θέλει ψάξιμο αρκετό, η mobo του blueray "δένει" με την mobo του ps3, αν τις αλλάξεις ολόκληρο το drive απλά, δεν θα παίζει.... τρέχα γύρευε...
 
Αυτό που είδα στο ΕΒΑΥ είναι ολόκληρο το drive και ο πωλητής αναφέρει ότι πρέπει να του πω ποιό μοντέλο θέλω. Εσύ εννοείς το laser; Π.χ. τα Lens που αναφέρονται εδώ; Γιατί αμα είναι έτσι, συμφέρει!
 
ναι το lens λέω, εκτός και αν ξέρεις ότι κάηκε το drive και το θέλεις ολόκληρο... συνήθως το μάτι τα παίζει...
 
Μεσα στο ΣΚ θα δοκιμάσουμε μια blue ray ταινία να δουμε πώς θα συμπεριφερθεί. Αν παλι εχει θέμα, τί προτείνεις, να παραγγείλω μονο το lens; Παντως πιστεύω αν υπήρχε πρόβλημα στην πλακέτα, λογικά δε θα το αναγνώριζε καθόλου ως drive.
 
ναι πρέπει να το τσεκάρεις λίγο... 99% είναι το μάτι που είναι κλασσικό πρόβλημα
 
Βρήκα διάφορα σάιτς για το πως μπορείς να βρεις τί μοντέλο drive διαθέτει το ps3 σου χωρίς να το ανοίξεις, αλλα στην τελική αφού απ'ο,τι φαίνεται θα το ανοίξω, θα το δω...αυτοπροσώπως και ιδιοχείρως! :p
 
Πίσω
Μπλουζα